8 клас - Море, планина или игра, заслужен избор след зора!

• 70 307
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • България, София
А в нашия случай тази фирма от тази година правят униформи за училището.
Не съм гледала цените на всички елементи, но цената за блуза дълъг ръкав, на която единственото по - отличително нещо ще е емблемата, не ми се струва много ОК.
Може и аз да не съм в час с цените, де. Но за такава сума със сигурност бих имала нелош избор от блузи в H&M например, или други магазини, които се харесват на тийновете. А на намаление още повече.
А и имаме доста блузи с дълъг ръкав от предишния сезон, които още си й стават.
Както и да е. Предварително си знаехме, че училището, в което иска да учи, има униформа, та за униформата няма какво да се оплакваме.

# 166
  • гр. София
Чиби, и аз чакам другата седмица, в началото на м.септември да ми се обади служителката от "Бонита стил", за да ме уведоми ако блузата на дъщерята тип "Лакоста" с къс ръкав е готова да отида да я взема - платили сме всичко, още когато взехме ризата с дълъг ръкав в края на м. юли - имаше налични бройки за момичета за тяхната гимназия.
velina_v, така е... newsm78 И други родители чух в самия склад на фирма "Бонита стил", че обсъждаха цените и им се сториха доста скъпи. Sick Ама какво да се прави... Щом изискват униформа...

# 167
И ние така, всичко сме платили още с поръчването.
Височки са цените на униформите навсякъде, но като искаме гимназистът за учи точно в това училище, ще се съобразяване с изискванията. Няма друг начин.

# 168
  • България, София
Така е, Чиби. Ние сме избрали училището, никой не ни е карал насила да се записваме в него.
Но фирмите, които шият униформите, извиват ръцете на родителите с цени, точно защото нямаме избор. Само една фирма шие, няма при кой друг да отидеш.
Защо не избират 2 -3 фирми, които да шият и родителите сами да преценяват къде да поръчат.
То не, че не могат да се договорят и пак да предлагат на една цена, де.

# 169
  • Чикаго / София
Литературата тази година ще е мъка с тези произведения.

Амбер споделяй за филми като откриеш, и ние ще ги изгледаме Simple Smile И благодаря, че писа каква наколенка има Светльо. Нали Лъчи си изгуби нейната, която донесе от Бг. Поръчах от тук същата като на Cветльо. Вчера дойде и Лъчи каза, че й е много удобна. Simple Smile

Вчера дойде резултата на Дени от теста, който правиха в училището миналият Петък. В 94% е. /т.е резулатат я класира,че е над нивото на 94% от децата на нейната възраст/ и ще бъде отново в математическа паралелка.  И все пак ще й правят още тестове следващата седмица като почне училището, да определят точно на какво ниво е.

# 170
Браво на Дени!!

# 171
  • България, София
Браво на Дени!
Успех и на предстоящите тестове Hug

# 172
Успех на Дени и от мен!!!

# 173
  • гр. София
irka, и аз пожелавам на Дени успешно представяне на тестовете  newsm10

# 174
  • Русе
Браво на Дени!  Чудесни са момичетата. Много късмет ви желая.
  Светльо не си носи наколенката. Срам го е да ходи с нея. Вбесява ме.
  Филмът по Декамерон е "чудният Бокачо"

# 175
  • Чикаго / София
velina_v, Mama Mimi, Чиби, A m b e r благодаря ви. И това е резултат, който постигна без въобще да е пипнала да решава задачи по математика през лятото. Това е първото лято, в което не им бяха пратила да решават задачи, а само играха и четяха. Прегледа задачите 2 дни преди да я тестват и изкара по-добър резултат, от този в края на годината на същия вид тест.  Започвам да се замислям, дали пък всъщност не е по-добре децата наистина да почиват през лятото, а не да ги тормозим със задачи и преговаряне? Отпочиват и със свежи сили се справят есента. Малката също изкара прекрасен резултат на теста, без да е решавала цяло лято задачи.

Амбер Лъчи си носи наколенката почти постоянно, особено щом тича, кара колело или ходи по-дълго.

# 176
Браво и успехи и на Лъчи!!!

# 177
  • Пловдив
Нещо интересно за децата
http://orientirane.mon.bg/?m=98&t=11
Тест на МОН за ученици за ориентиране към профил и професия в гимназия или специалност във ВУЗ. Става и за откриване на интересите на детето.

# 178
Момичета, как става това, че децата за осми клас четат книги, които минали години са били за девети? Аз съвсем се обърках. Дъщеря ми в момента чете вашите книги. Списъкът им от училище е такъв. Как става този номер?

# 179
Забравих да допълня, че дъщеря ми ще бъде в 9 клас сега.

Общи условия

Активация на акаунт