8 клас - Море, планина или игра, заслужен избор след зора!

• 70 282
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Трябва да използват уменията си само при самозащита, евентуално, доколкото знам.
Хубаво е, че е попаднала на такъв прекрасен треньор

# 226
  • в здрача
Ау за дрехи говорите. Призлява ми само като си помисля. Покрай личната карта, а и профилактичната карта /нямам понятие дали в средното училище искат, ама тъй и тъй заведох сестра и, взех и за нея/ я мерихме няколко пъти . Голямо нещастие, че в края на лятото още не е стигнала 170 см, а само 169 /и на мен ми липсват старите емотикони/, ама това означава и нови панталони, клинове и че вече не мога да меря по себе си ... не че харесва моя вкус. Не че успявам аз, тази търпелива душа, да изтрая всички пробни, чупки и обяснения - в това ми харесва това, но онова - не и дали да направя компромис или не ... и след едночасови проби да излезем с празни ръце.

# 227
Младежите със зор ги завличаме до магазините, а девойките със зор ги вадите от там, голям майтап.
Здравни карти искат навсякъде.

# 228
  • Чикаго / София
Браво на Ниа! така трябва да умее да се защитава Simple Smile Огън е тя Simple Smile

На мен ми липсват освен емотиконите и  възможността за превключване от Български на английски.  Доста трудно ми е писането във форума без тази възможност.

При нас вчера беше Първият Учебен Ден! Голямо вълнение. Много беше нервна Дени, оплакваше се, че чак корема я боли - нали не познава никой в новото училище.  Общо взето каза, че добре е минал първият учебен ден.. харесало й е училището. Поговорила си е с няколко деца, но като цяло била повечето сама. Децата си се познават от предишните години и ще отнеме време да се приобщи, но с времето и това ще стане. Запознала се е с едно момиченце българче и й беше много приятно Simple Smile Като цяло е доволна от училището, да видим как ще продължи и по нататък.

# 229
  • България, София
Дано Дени скоро си намери приятелчета в новото училище и бързо да се приобщи Hug

# 230
  • гр. София
irka,
И аз пожелавам от сърце на Дени успешна и ползотворна нова учебна година, много нови положителни емоции, удовлетворение! Нека никога не спира интереса й към знанието и учението! И дано наистина бързо се адаптира към нейния нов клас, преподаватели и училищната среда  newsm10

# 231
Бързо адаптиране и много приятели на Дени и Лъчи в новото училище!

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 19:13 от Чиби

# 232
  • столицата
Бърза адаптацие на Дени и много нови приятели да намери!
Момичета, не остана ваканция. Моето дете вече си го прибрах и се приспособява отново към живота в столицата. Това не е труден процес, както се досещате.  Simple SmileВчера -посещение  в Мол.
За дрехите и обувките пишете. Не ми се мисли. с тесен и дълъг крак 39 номер не зная как ще намираме обувки.
През лятото качи 2 номера, на височина е вече над мен. Засега килограмите удържа.
Досега кара със сандали, но след днешния дъжд ще трябва да открием и някоя  удобна затворена обувка. Откъде , идея си нямам. Помагайте, моля.

# 233
  • София
И аз не мога да повярвам, че лятото и ваканцията са към своя край.... Съвсем скоро ще се сблъскаме с реалността. Оня ден моя приятелка с дъщеря и коментираха предстоящия първи учебен ден и как двете ще ходят заедно в новото училище на този ден. Моят син каза "абсурд, в никакъв случай няма да идваш". То аз и не съм очаквала друго, последните четири години вече не ме иска на 15 септември...

# 234
  • гр. София
galimar,
Аз купувам на девойката от фирма Мегияс - има удобни, затворени дамски обувки от естествена кожа на техния сайт. Моята щерка носи 41 номер обувки Peace Иначе на ръст вече е 176 см.

# 235
И аз съм в размисъл за обувките. Тесен, слаб крак, но пък 39 номер. Всичко й хлопа. Тази седмица я чакам да си дойде и да търсим. Дано не родя в някой магазин...

# 236
  • Чикаго / София
Благодаря ви момичета!

Дрехи на Дени й купувам предимно с нея, иначе рискувам да не ги носи. Обувки носи моя номер, но тя носи единствено гуменки и маратонки и ми е лесен избора.

Все още ме иска на Първият Учебен Ден, даже настоява да отида с нея.  Аз се радвам и се възползвам, защото знам, че скоро ще спре да иска да я придружавам.

# 237
Нито на първи учебен ден , нито на празници вече не ни иска младежът още от 5-ти клас.

# 238
  • София
Аз така или иначе няма да мога да отида на откриването на тази учебна година, а така ми се искаше ...
Мъжът ми има служебен ангажимент, на който няма как да не присъства точно на 15ти и няма кой да отиде с малкия на 15ти, а той има нужда от придружаване. На наборът му е все тая дали ще съм там, май предпочита да ме няма Sad

# 239
  • Sofia
И моят син не желаеше присъствието ни на първия учебен ден в последните години, ние също не сме изявявали желание, миналата година имахме първокласничка и бяхме с нея.
Но, откриването на учебната година на НГДЕК ще бъде в аулата на Софийския университет, не в сградата на гимназията и аз реших, че искам да присъствам, а баща им да отиде с второкласничката. Човекът се съгласи, вероятно защото не е уверен, че навреме ще намери мястото, където ще се проведе откриването  Laughing
Засега е съгласен да съм с него, но подозирам, че ще се прави на самостоятелен елемент през повечето време.

Общи условия

Активация на акаунт