Таааа хубав ден от мен, моя започна със сладки усмивки и ми е едно хармонично далеч от лудницата

Аз раздавам всички дрехи и вещи, които не ми трябват повече - две деца са ми достатъчно, а дори и да стане някой "гаф"(пак....), ще ме заринат с бебешки неща от всички страни. 

(заради единомислието ни) и все пак радвай се, че говориш на български и си в позната среда. Ние всяка година нова къща, нова култура, нов език. В Цюрих умирахме от скука и от ред, имам чувството, че плащахме и само да стоим и да дишаме
Тия румънци пък сега, толкова цигания виждам, че ми идва да ги почна наред 
Ох, добре, че си пишем тук да се разсейвам, поздрави за всички 
) ) - от повече от месец спрях да гладя, вече само мия шишетата с гореща вода и бебешко веро, а от тия дни почнах да пера малкия с нас. Дните стават по-лесни...
))
Авокадо давах на баткото намачкано/пасирано сурово с банан, по-късно + бисквитки, може и малко мляко - чудничко! По-напред във времето може и едно измислено пастетче - пасирано с малко домат и сирене, намазано на филийка. Вкусът му е по-скоро неотрален и може да се слага на мноогоо места. С баткото го смятах за нещо екзотично и го въведох доста късно, този път ще се поправя и ще е преди годинката, заради полезните мазнини