Любители на Котки - Тема 116

• 34 012
  • 768
  •   1
Отговори
# 45
possessed, дъвченето предполага плоски кътници и многократно повторение на движението, докато храната стане на доста ситни парченца и се смеси със слюнката, започва пъвата фаза на храносмилането за някои хранителни вещества.
Раздробяването/разкъсването преполага остри кътници и е еднократно движение, което прави храната годна за преглъщане, често парчето е доста по-голямо сравнено със сдъвканото.

# 46
  • София
Момичета, ще ме извините, ама до сега се опитвам да кача снимка, ми не става и не става. Mr. Green Това вярно само с прикачи  i TinyPic, затова качвам следното:
https://www.youtube.com/watch?v=hjS8IXtr9lw

Напълно съм съгласна с ЕПОНА
Не съм чула котка да дъвче, а напоследък са ми повече от достатъчно/котки/. Wink
Тъй като храня и уличните и ги "дебна" докато се нахранят, все за тези месеци да бях чула нечие дъвкане. Peace
Като си взема лично моя котка пак ще я науча само на дом храна. За гранули не ща и да чуя. Е, понякога, да. Peace

За България категорично е рано, но някъде търсят работник"галяч на котки"
В чужбина е.
Олеле, за там съм. Хем да се трудя, хем да милвам.

Давай адрес и да тръгваме! Hug
 hahaha Joy Joy

редактирам се за да кача и това:
https://www.facebook.com/inyanshared/?fref=ts
щом на нас, хората ни пробутват такива боклуци, представете си какво има в храните за животни. Sad

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 23:55 от MayyaI

# 47
Минавам да се разпиша докато не съм ви изтървала Simple Smile
И малконданък от мен.
Сиси, нахалното и лакомо Съни (снимка от вчера, а утре става на 5м. и вече е по-дълга от майка си), както и Шарко.
Скрит текст:

# 48
  • София

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 11:03 от Cuckoo

# 49
Трябва да снимам днес Марчо - институтския котарак. Спи на директорския стол. Цял институт му носи храна. Но той иска са паучове, забравих коя марка. Малко го строявам с храненето.

2/3 от отбора ми пресен, пресен, ... и буден.

# 50
Здравейте, идвам с малко данък и да се запиша да ви следя Wink

Нейно величество спящата Кити Smile

# 51
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Включвам се и аз с благодарност за прекрасната нова тема.

Отчитам се и с данък /макар и снимката да е отпреди 2-3 месеца/

# 52
  • Козлодуй
Оуууу колко са миловидниии, нежни котешки муцунки Simple Smile Разтопи ми се сърцето да ги гледам Simple Smile

# 53

Хайде и от нас една, как се спи в жегите.

# 54
  • Козлодуй
adelinda, ама тя и моята спи така в жегата Simple Smile ММ чел някъде че не е вярно че котките не се потят - те се охлаждали през лапичките там се потят Simple Smile

# 55
Каква наслада за очите и душата са първите няколко страници на темата Heart Eyes

По-назад имаше питане как се казва малкият ни разбойник. Официалното име е Пухчо, защото беше пуФкав като малък. Вече не толкова, но името си е име. И без това трудно го измислихме. А всъщност ние си му викаме и Пухкар(чо) Joy Една приятелка беше предложила да се казва Карамел, но приятелят ми каза, че било гейско име Joy И обединихме ПУХчо + КАРамел = Пухкар. Обаче като ме питат във вет кабинета как се казва и ме е срам да кажа Joy А майката на приятеля ми пък изобщо не одобрила името. Трябвало да бъде нещо като Иван, Пешо Joy

Това е падащо прозорче над вратата на терасата. Та, този разбойник скача върху скрина, оттам върху телевизора - гардероб с надстройка и скача между прозореца и комарника Joy

Бебешка снимка

# 56
Включвам се набързо заради снимката на Пухи от прозореца.
Мишелин, много е опасно това.
Не оставяйте отворен прозореца без надзор, аз дори не бих го оставила така никога.
Котките се заклещват и получават наранявания често с летален изход.

# 57
Присъединявам се към горното мнение, много е опасно.

Много сладки писанки.
Една от котките на свекърите /най-болнавото/ е Мушморок, ММ умира от кеф когато го води на ветеринар и не могат да произнесат името на котарака, та вместо името на животното, казват на ММ.Joy

# 58
Ужас Frowning Imparience, би ли обяснила какво точно може да се случи? Не съм се замислила, че може да е опасно :-/

Само да поясня, не знам дали стана ясно, но това е малко прозорче за проветряване, което пада надолу (не се отваря като нормален прозорец). Има и комарник.

Иначе ме е страх даже на терасата да го пусна, дори и да съм там. Секунда невнимание и...

# 59

Мисля, че в опитите си да се измъкнат си нараняват гръбнака Sad

Общи условия

Активация на акаунт