За какъв пол на бебето мечтаехте, като започнахте опитите?

• 5 226
  • 192
  •   1
Отговори
# 45
И двамата много искахме момче.Аз през цялата бременност си имах чувството,че ще е момче и така стана

# 46
Много дълго чакана бременност и когато ми върнаха два ембриона след ин витро, се надявах да имам близнаци.
Ще си имам само едно - момченце, но на този етап си мисля, че е било за добро, защото бремнността ми е проблемна.

# 47
  • София
Ние много искаме момиченце и за сега лекарката твърди, че желанието ни се е сбъднало, ама докато не се роди, не вярвам... Laughing

# 48
# 49
  • Петрич
И двамата много искахме момиче,но се роди момче.Да ни е жив и здрав,пък второто със сигурност ще е момиченце.

# 50
Първият път си мечтаех за близнаци-момичета.А то излезна едно-момиче и сега пак си мечтая за момиче.

# 51
Майче и двата пъти момче заради таткото.Но уви , две момичета.

# 52
Момиче като болшинството, но си имам прекрасно синче, а пък момето ще е за следващия път...

# 53
  • София
Беше ми все едно, само да е здраво. Таткото много искаше син и си го получи.

# 54
Първият път просто искахме бебе - живо, здраво и красиво детенце, без предпочитания за пол.
Първото беше момченце и след това, което стана, се молихме бебето да е момиче, а те се оказаха 2 госпожици.
Сега аз си мечтая за 2 момченца-близнаци, а татито - за още 1 момиченце.
 Simple Smile

# 55
Мечтаех си просто за бебе Heart Eyes

# 56
  • у нас
За първото не сме имали големи претенции,но за второто искахме да е момченце.До момента по мнението на доктора ми,май пак ще си имаме момиченце.Таткото не се е явил успешно на поправителния Wink

# 57
Много исках момиченце така и стана, сега си имам едно прекрасно малко момиченце. Laughing

# 58
  • Кори Селести
Исках две момчета...а си имам две момичета, но не ги сменям!:)

# 59
нямахме претенции искахме да е живо и здраво
ако решим да имаме второ тайно бих мечтала за момиче, но пак ще искам живо и здраво бебе на първо място
пола не е от значение  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт