За какъв пол на бебето мечтаехте, като започнахте опитите?

• 4 898
  • 192
  •   1
Отговори
# 30
И аз като че ли предпочитах момиче-по-добре мислех че ще се справям с нея. Но след това вече нямаше значение- молех се само да е живо и здраво. Сега ще искам момче-да си имаме по едно от двете Peace

# 31
Нито аз нито мъжа ми сме имали претенции - най-важното е да са живи и здрави. Първото се роди момиче.С второто някои приятели ни казваха, че сигурно много искаме да е момче, че да си имаме и от двете, но ние и за него нямахме претенции. То пък взе, че се наистина беше момче. И сега с третото пак нямам определени желания - любовта към децата няма нищо общо с пола им. ( макар че според Фройд не е точно така).

# 32
Ние и двамата много искахме момиче. Но незнайно защо в мемонта в който разбрахме че съм бременна бях 100% сигурна че ще е момче. Когато на един от прегледите на ехограф присъстваше и таткото казаха отраз - момче и познаха.
Сега сме страшно щастливи и много си го обичкаме малкия калпазанин.
Дай Боже второ - надяваме се да е момиченце  Simple Smile

# 33
  • София
Много исках момиче и си имам такова. Laughing

# 34
И двата пъти искахмомичета и си ги родих...

# 35
  • София
Преди да забременея не съм мислила, защото бавно стана и просто исках да се случи, пък каквото и да е. Сега много тайничко предпочитам да е момиче... Ще видим. Майка ми е убедена, че е момиче, знам ли... тя си има предчувствия.

В края на краищата - Божа работа.
Да е живо и здраво!

# 36
Аз искам като чели една идея повече момче и мъжа ми също Grinningто и в неговия род и в моя има близнаци ама засега се вижда на видеозона само едно сърчице (той тайно се надяваше да са близнаци)като почнахме с опитите от някъде ми попадна един материал как сами може да повлияем на пола на бебчо.Пишеше ,че ако се улучи точния момент на овулацията ,тоест зачеването съвпадне с нея по време тогава във влагалището средата е алкална и оцеляват повече сперматозоидите носители на мъжки гени ,просто те са по издръжливи.А пък ако се прави секс по-рано те опашатите разбойници нали могат да останат да чакат до 2 дена вътре в жената срещата,тогава влагалищната среда е киселинна и оцеляват повече женските генни.Не съм много сигурна дали точно така беше дали е парво алкална и после киселинна средата ,но по време точно на овулацията беше за момче а преди това за момиче Winkсъщо пишеше ,че и позата има значение а и как се храни жената също.Изобщо беше ми интересно ,но не се сещтам пусто къде го четох...но като за край да кажа, че природата си знае работата и това ,че съм бременна е истинско чудо от парвия пат(като чета има много двойки, които са пробвали дълго време преди да стане вълшебството) и  момиче или момче това няма значение вече!!! Hug

# 37
 Когато бях малка,винаги съм искала да си имам две дъщерички.
Аз имам сестра. Всяка ваканция ходихме при баба и там си играехме с двете ни братотовчедки-също сестрички. Когато забременях, тайно се надявах, да си имам момиченце. Когатоп докторката видя момченце и каза, че е здраво и всичко му е наред-бях безкрайно щастлива.
 Сега искам, живот и здраве, като решим да си имаме второ детенце, да са близначки

# 38
  • Пловдив
Аз пък искам 2 момченца,ама не бизнаци а да кажем през 5-6 год.Искам тъкмо да съм позабравила какво е да гледаш бебе и пак наново.Голям кеф ще е Joy Joy.Ама кои знае господ какво ми е отредил.

# 39
Тайничко исках близнаци, но сега като виждам с едно какво е , си представям какъв ужас е с две #Crazy Laughing, но може второто да излязат близнета

# 40
Много исках момиче и то си се роди момиче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 41
Нямах предпочитания за първото, но за второто имам - момиченце ми се ще някой ден, че много мъже ми стават... Grinning

# 42
Исках момиче и преди да ми кажат какъв е пола на детето, аз си го знаех. Имам си прекрасна принцеса

# 43
мечтаех за близнаци  Whistling Mr. Green

# 44
Ами преди да забременея и аз и таткото мечтаехме за момиченце. Като забременях само се радвахме защото опитвахме от три години. Като ни казаха че чакаме момче радостта ни беше огромна, ако пък се роди момиче пак ще се радваме много!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт