DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 025
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен / София
И аз очаквам избухване от Дениз,даже ми се струва,че може да е злобен когато се почуства отхвърлен.
А представяте ли си,предложението за фиктивен брак да дойде от Назлъ?Осъзнавайки,че в дъното на тая беда е сестра и и тя като съучастник,може пък да реши да предложи брак на Ферит,само за да си приберат Булут.
да...това би било интересно да се види....дали пък тогава Ферит няма да почне да забравя... Joy
Много жалко ще бъде, ако направят Дениз озлобен...Алия е в същата ситуация в момента....тя го обича, а той не я обича....тя поне за момента не е озлобена....но има време...

# 181
  • София
Здравейте,

аз очаквам фиктивен брак с договор и предложение от Ф. бей за подобна стъпка. Същият вероятно ще бъде побутнат от адвокатите си и подкрепен от Енгин. "Ако можеше да осигурите семейна среда на Булут, нещата в съда щяха да са различни". Това му стига като начало на Ф.
Под фиктивен брак разбирам точно "сделка", при която всеки получава нещо. Ф. получава Булут, а Назлъ вероятно помощ в обучението си. Живеене под един покрив, но като познати и разбира се за определен период. После е ясно, че всичко ще се обърка и от сделка бракът ще си стане напълно реален. Wink

Всички тези мисли ме спохождат при условие, че наистина се стигне до брак на такъв ранен етап. СЦ може да не са на това мнение.

# 182
  • На зелено
Здравейте,

аз също си мисля, че образът на Дениз ще претърпи много резки промени. Щом разбере за отношенията между Ферит и Назлъ ще се озлоби и ще се присъедини към отбора на Хакан. Нищо чудно да включи в играта си и Алия, разбира се използвайки я. Но в един момент отборът, който играе срещу ГГ рязко се увеличава.

Иска ми се също да развият и да направят малко по-активен образа на Фатош. В момента ми идва като статистка. Някак си сцените с нея ми се повтарят - тел.разговори с Назлъ и срещи с Енгин или с този другият.

А фиктивен брак има вече и в др.сериал. Т.е., не е непознат похват, за да създат двойка.

Както някой беше споменал, дано проблемът с Булут да се реши и да вкарат някаква др.сюжетна линия, или поне др.главен акцент, а не само това.

# 183
Момичета кой ли ще се жени  newsm78 гадаеното започна от официалната страница  Joy

# 184
Ха така, това да не са снимки от фиктивния брак? Thinking на мен друго ми хрумна- Назлъ аджаба как ще се отучи от това да нарича Ферит "бей", ако станат съпруг и съпруга ще бъде малко странно

# 185
# 186
  • София
Ха така, това да не са снимки от фиктивния брак? Thinking на мен друго ми хрумна- Назлъ аджаба как ще се отучи от това да нарича Ферит "бей", ако станат съпруг и съпруга ще бъде малко странно
Тя и без брак ще спре да го нарича Ферит бей. Не е далеч това време. Да скъси Ф. дистанцията още 1-2 пъти и Назлъ е готова. Wink

# 187
  • По света и в нас.

Ако, Ферит се убеди, че Назлъ има чувства към него, но я е страх...."фиктивния" брак е точно начина да я "хване"....
Демет не "пее в хора" на Ферит...мен по ме  притеснява реакцията на Дениз... Thinking
Назлъ ще се почувства виновна заради постъпката на Асуман  и като нищо ще приеме фиктивния брак. Peace
Сценаристите може да са измислили и друг вариант-щом Болут започва по чести посещения при Ферит значи и Назлъ ще е там и отношенията ще им се задълбочат,ще признаят един на друг любовта си и Ферит ще разбере че Асуман е дала документа и става лошо. Mr. Green
Много ми хареса когато Ферит си тръгна от дома на Назлъ и я целуна. BlushНа нея също и стана приятно. Blush
А Болут ме разби със скриването на батериите от дистанционното,детегледачката хич не е в час. ooooh!

# 188
  • при най-добрият мъж...
Много интересни снимки,явно разсъждаваме в правилната посока.Хади,бакалъм,какъв фраг ще пуснат Grinning

# 189
  • По света и в нас.
Сега се сетих и друго -в крайна сметка снимките от танца на Назлъ и Ферит, Асуман ли ги е направила newsm09 ,

# 190
Сега се сетих и друго -в крайна сметка снимките от танца на Назлъ и Ферит, Асуман ли ги е направила newsm09 ,

Май не е Асуман ,Хакан нали "нареди" следене на Ферит ,къде ,кога ,с кого ,как .......

# 191
Новият фраг,момичета..
https://www.instagram.com/p/BYQuN-anZl9/?taken-by=dolunay.russ
Доколкото разбрах,Дениз признава пред Ферит,че е влюбен в Назлъ..което според мен означава,че Ферит ще се отдалечи от Назлъ..

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 18:41 от Виолета Цветанова_563417

# 192
Новият фраг,момичета..
https://www.instagram.com/p/BYQuN-anZl9/?taken-by=dolunay.russ
Доколкото разбрах,Дениз признава пред Ферит,че е влюбен в Назлъ..което според мен означава,че Ферит ще се отдалечи от Назлъ..
Е то това остава да ги разделят преди да се съберат 😡 и с тия нови сериали, и новите сезони, които идват бързо ще паднат. Дано сбъркаме 🤔

# 193
Ето и превода на руски..⚠Перевод 2 фрагмента к 9 серии⚠
-Сколько я еще буду объяснять тебе, что у меня больше нет к тебе чувств?Ты не видишь? Я люблю Назлы
-Иногда он так смотрит, такие моменты мы с ним переживаем, что все правильное, все, что я должна сделать, забывается.
-Ты что не видишь как Назлы и Ферит смотрят друг на друга?
-Может быть ты отпустишь, чтобы все плыло своим течением?
-С Феритом так нельзя делать, Фатош. Я боюсь.
-Назлы видит в тебе только друга.
-Уходи отсюда!
- Я больше не могу жить в этом кошмаре!Мне нужно что-то сделать.
-Что будешь делать, Назлы? Осталось единственное, что нужно сделать.
-Я пойду по следам этой любви. Я готов преодолеть все преграды на моем пути.

Про,дано грешим ...Иначе може и да си останем до 15 серия..Въпреки,че той и да се оттегли Алия няма да се примири...

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 19:18 от Виолета Цветанова_563417

# 194
Много интересен фраг. Всичко в сюжета на Пълнолуние досега върви много логично. Няма сюжетни лупинги, които вървят против логиката на нещата досега. Всички герои са верни на първоначалния си образ. И затова аз още в началото казах, че най се страхувам от това Ферит да не се откаже от чувствата си заради дълга си към Дениз, който им е бил поверен на него и на Демир от бащата на Дениз и Ферит е "аби" за Дениз. Много значима роля в турската култура имат "абитата". Това не е просто обръщение, а израз на уважение, доверие, а този, към когото се обръщат, трябва да е достоен за това уважение. Заради това Ферит Аслан  може да свири отбой и да отстъпи място на Дениз. ooooh!

Ферит Аслан е верен на името си. Ако трябваше да го преведем на български, името му ще бъде Желязко Лъвов/Лъвски, като личното му име Ферит означава ферит (на български), което е α-желязо, т.е. някаква алотропна (каквото и да значи това Grinning) форма на желязото, а аслан означава лъв.

Общи условия

Активация на акаунт