DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 071
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Имам една идейка, тези дни до вторник, за да си развеселим темичката да напишем по няколко забавни момента, които са ни разсмяли, ясно е че няма да е едно към едно, то кой помни толкова ясно? Например от миналата серия, кое ви разсмя? Аз сама превеждах през просото серията и не знам дали е така, но туршията на Назлъ накрая ме уби

Назлъ се опитва да си тръгне от къщата на Ферит
Н:Сетих се, че трябва да отида някъде.
Ф:Къде?
Н:На пазар, нали знаете...
Ф:Не, защо?
Н:Зеленчуци да купя, туршия да направя. Сега е последния сезон на зеленчуците и ако не купя, после много ще се депресирам
И изхвърча от къщата Joy

# 226
  • София
Сцената с доматите:

Н: В доматите има пигмент ликопен ... Не ме гледайте така, ликопенът е силен антиоксидант. Когато варим доматите, количеството му се увеличава. Подобрява имунната система ...
Ф: Това сега каква връзка има?
Н: Не знам, изведнъж се сетих и реших да го споделя с Вас. В крайна сметка е полезна информация. Освен това учените казват, че е хубаво хората да научават нова информация, отразява се добре на паметта.
Ф: А, ти имаш нужда от това, паметта ти е слаба. Виж, че не помниш дори какво се е случило снощи..... Laughing

/цитат по спомен/

# 227
Да,но Булут иска при вуйчо си...не при чичо си,дори и Назлъ да е там...Аааа,не искам в такава посока да тръгва филма..Angry
Няма, няма. Сценаристите знаят, че няма да го понесем!  Grinning
Абсолютно, нямат никакъв шанс  Mr. Green

# 228
Сцената с доматите:

Скрит текст:
Н: В доматите има пигмент ликопен ... Не ме гледайте така, ликопенът е силен антиоксидант. Когато варим доматите, количеството му се увеличава. Подобрява имунната система ...
Н: Не знам, изведнъж се сетих и реших да го споделя с Вас. В крайна сметка е полезна информация. Освен това учените казват, че е хубаво хората да научават нова информация, отразява се добре на паметта.
Ф: А, ти имаш нужда от това, паметта ти е слаба. Виж, че не помниш дори какво се е случило снощи..... Laughing

/цитат по спомен/

И на мен този момент ми хареса. Прави, струва, все иска да върне спомените ѝ от предната вечер Ферит бей, ама Назлъ не се дава, не помни.  Grinning

А добро утро!  Hug

Хубави неща сте коментирали. Харесаха ми анализите. Самбо, хареса ми поста ти за Назлъ.

И в резюмето ми хареса изречението, че Ферит се притеснява от близостта на Назлъ и Дениз. Дано това го приведе към действие. Аз все си мисля, че може би наистина сюжетът ще тръгне към фиктивен брак или май вече така ми се иска. Ама ФерНаз, не с Дениз!

Асуманчето била по-зловеща! Дали ще пусне в действие ума си в полза на Ферит и Булут! А дано така да изкупи вината си!

Хубав ден! Hug

# 229
  • Плевен / София
Здравейте момичета
За два дена ви изпуснах от поглед и какви зловещи сценарии сте писали... Anguished наистина ще докарате на някоя от нас сърцебиене... Joy
ще се радвам Демет да си намери майстора, та даже и да е в лицето на Асуман...така с нейните камъни по нейната глава ....
Цяло лято консервирам домати и не знаех
Сцената с доматите:

/цитат по спомен/

но нали казват, че човек цял живот се учи...Аз очаквах Ферит да бяга от спомена за целувката, а то зайчето се оказа Назлъ.....
малко остана и ще видим що за празненство е това в дома на Ферит.... аз се чудя на бялата рокля на Фатош...

# 230
  • при най-добрият мъж...
Гюнайдън,къзлар!
Бая сте изписали уикенда,четох ви с интерес.Според мен играта ще загрубее следващите епизоди,Дениз ще почне открито да ухажва Назлъ и се надявам тя да му обясни,също така открито,че няма нищо между тях.Или другия вариант е тя да приеме чувствата му,ако Ферит се е дистанцирал от нея.Ферит ми е най-мъгляв от всички.Като батко,най-вероятно ще се откаже от Назлъ,обаче пък всички виждаме как се ядосва на Дениз и видимо ревнува от него.Непредсказуем ми е.
Както и да е,ще разберем.Малко остана.

# 231
  • На зелено
Здравейте момичета,

изпуснах ви уикенда.

Не мога да назова интересен момент от последната серия, тъй като си чакам бг буквичките, турски или руски - йок Simple Smile Сценарият, който развивате между Назлъ и Дениз, не ми харесва. Не си ги представям и ако сюжетът се развие в подобна линия, просто ще ме изгубят.

От вторият фраг, но гледан само с руски превод, си мисля, че разговорът между Ферит и Дениз идва след този между Дениз и Алия. Тоест Дениз вече започва да си променя образа и да си играе своите игри. Иска да види реакцията на Ферит, а Ферит съответно, нали Дениз му е поверен, ще се оттегли от фронта. Сцените със снимките са ми много интересни. Кой се жени, какво се случва?

# 232
Привет, девойки!  Hug

Според мен, предположението на Виолета е правилно. Назлъ ще реши да каже на Ферит за лъжата и така да реши проблема веднъж завинаги. Но заради Булут Ферит ще трябва да задържи Назлъ. Дано така решат ситуацията с този документ, който Асуман открадна, че и той като Дамоклев меч виси над нашите. Искам Назлъ сама да си признае.  Дениз, Асуман, Демет, лъжата - наистина много препятствия.
Здравейте момичета!
Данни, като прочетох поста ти се сетих как се молихме Дефне сама да разкаже на Йомер за играта в "Любов под наем". Да, тя му каза , но в 52 серия! Струва ми се, че и тук, ако рейтинга върви добре, доста време ще си я влачим тази лъжа.
Като споменахте за фиктивен брак с Дениз /дано не се случва/ ми хрумна, че може някой, например Демет, да изнудва Назлъ с тази лъжа и така да я накара да се отдалечи от Ферит.

# 233
Здравейте, как споделяте снимки във форума? Thinking От страницата в инстаграм са качили една интересна, където Асуманчето нещо много яко се е захванала да обяснява на Фатош, ама не мога да я кача...
Иначе за изнудването от страна на Демет е много добро предположение, освен ако Асуман не се вбеси и не ѝ разкаже играта, нали в йозета споменават, че ставала още по-зловеща? Пък тя Асуман хич не си поплюва...

# 234
Поли, колко ли серии Назлъ ще бяга от Ферит заради тази лъжа! Искам Булут при вуйчо си и край на лъжата.

Мисля си все пак, че Асуман може да се реабилитира като научи нещо уличаващо за Хакан и помогне на Ферит да оспори попечителството. Но пък Демет винаги може да я шантажира с предателството. Както и Поли е казала, Демет може да шантажира и Назлъ, за да не допусне фиктивен брак с Ферит, което може още повече да отдалечи Назлъ от Ферит. Да видим в каква посока ще поемат сценаристите.

# 235
Sambo09 тази ли имаш в предвид  Thinking

# 236
Добър да е денят ни ,момичета! HugМного забавни,интересни коментари сте постнали..Нямам време за повече от това да изпълня молбата на Самбо.. Heart Eyes.Мария ме е изпреварила... Hug

# 237
Sambo09 тази ли имаш в предвид  Thinking

Да,благодаря. Трябва да понауча някои неща в сайта как стават - качване на снимки, съкръщаване на цитати, че в някои отношения съм технологично неграмотна.

# 238
  • София
.......Аз очаквах Ферит да бяга от спомена за целувката, а то зайчето се оказа Назлъ.....
......
Ф. го показват като човек, който знае какво иска и обикновено отговаря за постъпките си, макар че беше пил много, аз очаквах, че ще се държи точно така т.е. мъжки и няма да се крие, а ще пожелае поне разговор. Той го каза и на Енгин, че тя страни от него, а той иска да говорят и да разбере нейната позиция. Като цяло образът, който изграждат на Ф., ми харесва много. Peace

# 239
Да не би Ферит бей да води Назлъ на  яхта? newsm78

Grinning

Общи условия

Активация на акаунт