DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 079
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
А, ако Дениз реши на всяка цена да задържи Назлъ, виждайки погледите и тръпката й с Ферит, невъзможен ли е фиктивен брак между тях заради Булут?

# 211
Назлъ има да чакааааа от мен защита ,отдавна ме е разочаровала ......
Софи, аз твоя пост го разбрах като защита! Ама викаш, че не е бил защита, а!  Grinning

А, ако Дениз реши на всяка цена да задържи Назлъ, виждайки погледите и тръпката й с Ферит, невъзможен ли е фиктивен брак между тях заради Булут?
Оле, за това не се бях сещала, брак между Дениз и Назлъ. Ами че възможно е, разбира се. Ужас! Дано на сценаристите не им хрумне това! Grinning

# 212
Да,но Булут иска при вуйчо си...не при чичо си,дори и Назлъ да е там...Аааа,не искам в такава посока да тръгва филма..Angry

# 213
Да,но Булут иска при вуйчо си...не при чичо си,дори и Назлъ да е там...Аааа,не искам в такава посока да тръгва филма..Angry
Няма, няма. Сценаристите знаят, че няма да го понесем!  Grinning

# 214
Няма, няма. Сценаристите знаят, че няма да го понесем!  Grinning

Оххх бе, тези СЦ защо не ни четат..веднъж да послушат зрителите ,само веднъж! Hug

# 215
Такааа, чета ви и чак сърцето ме боли, какъв брак между Дениз и Назлъ, вие инфаркт ли искате да ми докарате? Joy
Иначе мен Назлъ много ми харесва, отива ѝ някак персонажа - вече писах за сходствата, които намирам между Назлъ и Ойку от "Сезонът на черешите", не знам дали е заради актьорската игра или сходство в сценариите, но Назлъ нито ме дразни, нито ме отвращава. Поведението ѝ си пасва с живота ѝ - родителите ѝ са живи и здрави в друг град, има дом над главата си, стабилна работа, учи това което ѝ доставя удоволствие и е на път да сбъдне мечтите си някой ден,  има верни приятели, не познава грозотата на живота, затова е и по детски наивна. За любовта е казала, че никога не се е влюбвала сериозно преди, затова страхът ѝ от обвързване с такъв богат и педантичен човек като Ферит ми се струва най-логичното последствие от целувката. Иначе е невероятно отговорна  и страстно защитаваща, със стабилни морални ценности (как се разкъсва между сестра си и дълга да каже истината)...така че за мен Назлъ е страхотен персонаж, идеално контрастира с Феритчо.
Иска ми се Ферит да я прикрещи в някой от следващите епизоди, да си кажат каквото има да се казва и да се приключва работата. Така движение да има малко Joy

# 216
Какъв ли е поводът за това събиране.. newsm78..И нашето момче усмихнато при това.. Laughing.Sambо, +1..

# 217
Момичета благодаря ви за страхотните анализи които правите  bouquet Наистина сценаристите трябва да разберат за тази тема и да и хвърлят отвреме навреме по едно око  Hug нищо няма да загубят напротив ще черпят от извора информация и ще знаят в каква насока да насочат сценария а то се знае ние искаме двойката Ферит- Назлъ  в комбинация с Булут   Praynig друго не ни устройва  Naughty

# 218
Виолета Цветанова_563417 благодаря за снимката  bouquet питам се кой ли е подготвил вечерята дали Назлъ  newsm78

# 219
Мария,щом е в дома на Ферит бей би трябвало тя да е..И Булут тук,бяха в уговорка с Демет да го взема за няколко дни,може би затова са се събрали,а и за да доставят радост на детето..

# 220
Озета

Озет и снимки към 9-ти епизод:
Назлъ се оказва между Ферит и Дениз...Все по-трудно става за Назлъ да бъде на едно място с Ферит. От една страна тя е притисната от чувствата си към Ферит, а от друга- от тайната, която пази. Не разбирайки причината за това отношение на Назлъ, Ферит започва да се страхува от близостта й с Дениз. Сега Назлъ е принудена да вземе решение. А Дениз започва смели действия по отношение на Назлъ. Асуман се оказва по-зловеща, отколкото е очаквала Демет. Отсега нататък те ще играят с открити карти.

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 22:51 от mariq_72

# 221
Благодаря за йозета и за снимките. Мислите ли, че празненството може да е по случай спечелването на попечителството от Ферит или ви се вижда твърде внезапно и скоро? Thinking
В йозета пише, че Ферит започва да се страхува от това което става между Дениз и Назлъ, въпросът е как ще реагира спрямо този свой страх? Thinking
И още нещо, момичета, кога пускат откъси от епизода, днес не пуснаха, а миналия път май беше в неделя?

# 222
Прочетох коментар при мамашите ,че може би Ферит има рожден ден  Thinking ама и те горките като нас само предполагат  Thinkingвъв вторник ще е голямата изненада  Thinking

Sambo09 и аз имам спомен ,че неделя пуснаха откъса с целувката и част от  серийката но днес са ни оставили на сухо  TiredВече е късно едвали сега ще го направят  Tired

# 223
Цитат
Асуман се оказва по-зловеща, отколкото е очаквала Демет. Отсега нататък те ще играят с открити карти.
  Голяма и малка риба като гладиатори?

# 224
  • София
О, и аз се надявам на СЦ да не им дойде наум брак м/у Назлъ и Дениз. Прекалено ще ми е.

Точно пък богаташите от типа на Ф т.е. с бизнес и стандарт на живот търсят подобни нешлифовани диаманти. Не случайно Ф. обясняваше, че не ходи в онзи бар, защото там е пълно с лъскави момичета, които търсят богати мъже. Говорим за нормалните д-ви. У нас е малко по-различно. Wink

Интересни снимки. На втората снимка Назлъ и Ф. гледат в Дениз. Дано той да не ѝ се обясни в любов пред всички, че ще стане сложна ситуация.

Чета ви и не мога да ви се начудя на какво се вайкате и чудете.Назлъ е една кон с капаци хем я сърби хем я боли.Хем иска да работи,хем да крие лъжи,хем да краде писма хем да е център на внимание ,абе пази боже от такава снаха в къщата ти.
Скрит текст:
Дано сценаристите я доуправят малко и я направят дама и достойна до Ф. иначе лично на мен ми изглежда една селянка дошла в града и не знае в кой свят се намира....то бива-бива капаци ма чак па толкоз аде холъм...Знаем,че в турските дизита всички богати точат лиги по такива селянки с хлапашки акъл и възпитание под всякаква критика....особенно като говори с пълна уста се вбесявам да я гледам...и какво толкоз намират в нея,че вече и отмъщения за нея и бля бля....олееее цирк...тия мъже или жени не са виждали или не се ценят достатъчно,щом се влюбват в една селянка без покритие....лесна плячка..
Ти чукай на дърво, че в един момент може да викаш обратното, ако ти дойдат плеймейтки, Николетки и Фарфалетки.

Общи условия

Активация на акаунт