DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 169
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
аз съм до тук....пишете какво е станало накрая....

Гости защо  Thinking

# 391
Някой да резюмира "Разговора" между двамата?

# 392
Ее...много се ядосах на Назлъ  Crossing Arms

# 393
МногоооУ будала Дениз...нещо маниакално май има в поведението му ,дано се осъзнае ,че става стръв...

# 394
  • София
Някой да резюмира "Разговора" между двамата?
хванах много малко

Ф: да поговорим, не бягай. Казах всичко, което имах. Сега си ти.
Н: За какво говорите?
Ф: Назлъ, онази вечер, ние, всичко помниш, нали? От кого/ какво се боиш?
Н: Не се боя.
Ф: Тогава има нещо друго.
Н: Само че ....
Ф: Само че ...... какво?
Н: Лека вечер, Ферит бей.
Ф: Лека вечер, Назмие ханъм.

# 395
Назлъ рано или късно ще му каже мисля,но повече ме притесняват Хакан и Дениз...Ще успее този гадняр да привлече към себе си Дениз и ще вземе акциите...Дано не пропадне фирмата в един момент..

# 396
  • Бургас
Хитър е Хакан! Прати биячите, вкара Дениз в ареста, за да го спаси! А, как е научил за това?

# 397
  • На зелено
Ужас, започна да му избива негативната страна на Дениз, но то беше и ясно, според мен.

Назлъ много ми харесва тази вечер. Играе супер, красива е, отдават й се тези сцени. Вече съм сигурна, че ако преди е била по-пасивна в играта си, то е било заради ролята и образът, който пресъздава в момента. Аз я оправдявам за държанието, често срещано поведение при влюбване.

# 398
Назлъ рано или късно ще му каже мисля,но повече ме притесняват Хакан и Дениз...Ще успее този гадняр да привлече към себе си Дениз и ще вземе акциите...Дано не пропадне фирмата в един момент..

Дениз вече е добре обработен и от Хакан и Айля му наля огъня в главата та пламна и скоро няма да има угасване.От него вече очаквам неочакваното.Той ще се има за прелъстен и отхвърлен но само в мислите си което е много плашещо .Ще трови животецът и на Ферит и на Назлъ. ooooh!

# 399
Ферит  като ѝ се ядоса  я нарича Назмие ханъм Joy Joy Joy

Нормално е поведението на Назмие ханъм ,трябва да си плати за "чесността "...докато Асуман се държи като "бистра сълзица " .....така е  ,не всеки може да е тапир като  нея .Така ли веднъж не се видя в огледалото какво влечуго  е  Mr. Green

# 400
Здравейте момичета!
Вай бе, страхотни сте!?Писали сте,анализирали сте и да ви кажа, за мен беше удоволствие да ви чета.Аз не съм много от активните, както казах вече иначе не пропускам и постоянно ви чета.Толкова сте изчерпателни, че почти не остава какво да добавя.........Нещото което ме притесни, дано да не се сбъдне сценария, който режисирате за евентуален брак с Назлъ и Дениз?! Това не ми е минавало през ума, но знае ли човек на сценаристите какво , ще им хрумне? Дано да не тръгнат в тази посока, че ваййй беее яндък, яндъъък Simple Smile Joy Joy Joy Joy Joy

# 401
Ферит  като ѝ се ядоса  я нарича Назмие ханъм Joy Joy Joy

Нормално е поведението на Назмие ханъм ,трябва да си плати за "чесността "...докато Асуман се държи като "бистра сълзица " .....така е  ,не всеки може да е тапир като  нея .Така ли веднъж не се видя в огледалото какво влечуго  е  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 402
Разбира се,че Хакан ги прати..И защо не научи Ферит за ареста,а Хакан...ей затова..

# 403
Разбира се,че Хакан ги прати..И защо не научи Ферит за ареста,а Хакан...ей затова..

Ами като е тъп Дениз ,хак му е ..........

# 404
Той направо полудя като разбра,че и Ферит  не е безразличен към  Назлъ

Общи условия

Активация на акаунт