DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 103
  • 738
  •   1
Отговори
# 465

или любовта ти  Two Hearts txtloves абе  бизнесмен лесно не изпуска сметката си  Joy
[/quote]
Това не го разбрах? Така ли каза?
[/quote]

Това са само мой предположения  Embarassed Embarassed Embarassed

# 466
На мен най ми хареса,че Ферит не се отказа от Назлъ....

# 467
  • София
Определеносе разочаровах от Назлъ и Дениз Crossing Arms Whistling
И аз. Назлъ трябва много да се постарае, за да я харесам отново.

Аааа,Мише,сакън,как Дениз ще ги плати..той да си гледа бара..
Той Дениз без Ферит съчки ще събира, дано му е ясно това, че се ерчи и перчи, ама само пред Алия.

# 468

+1 бях на тръни

# 469
  • София
Скрит текст:

или любовта ти  Two Hearts txtloves абе  бизнесмен лесно не изпуска сметката си  Joy
Това не го разбрах? Така ли каза?
[/quote][/spoiler]

Това са само мой предположения  Embarassed Embarassed Embarassed
[/quote]
Тъкмо се зарадвах. Blush

# 470
Ами Назлъ не може да гледа Ферит и да го лъже за случая с Асуман. Тя каза на Асуман, че е застанала зад нея и ще си плати за това. Аз я разбирам Назлъ.

# 471
  • София

+1 бях на тръни
И според мен ще я ядосва яко. Хич няма да е онзи мил Ферит бей. Ще ѝ покаже кой командва. Wink

Ами Назлъ не може да гледа Ферит и да го лъже за случая с Асуман. Тя каза на Асуман, че е застанала зад нея и ще си плати за това. Аз я разбирам Назлъ.
Тогава да не размотава Ферит, а да му го каже в очите.

# 472
Девойки, изчетох ви, изгледах си серийката. Беше супер! Лека нощ от мен!
Дани ,ийи геджелер  Hug

+ 1
Аз също .

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 23:51 от лава

# 473
Назмие ханъм  Joy Joy не смее пред себе си да  признае ,че е влюбена в Патрон , за  което ще съжалява... Асуман ѝ" изяде хляба "...вече е чок геч ....за признание  и ще си носи болката

# 474
42 Потребители и 96 Гости преглежда(т) тази тема.

# 475
# 476
42 Потребители и 96 Гости преглежда(т) тази тема.

БалконЯ ке падне  Joy Joy Hug Hug

# 477
Мише, какво да му каже, че сестра ѝ го е предала, а самата тя е крила и лъгала. Тя направи най-правилното - пожела да напусне. Ама той не я пуска и ще я затрудни. Ако му каже пък, счита, че ще го изгуби и също ще застраши бъдещето на Асуман, а тя прави жертви заради сестра си. Трудна е ситуацията на Назлъ.

Лаве, благодаря за онлайн резюметата на разговорите.  Hug

# 478
Момичета, имах по-големи очаквания и надежди за този епизод...
Те взеха, че отделиха повече време на Дениз, на напразните му надежди, видях една нерешителна Назлъ, абе разочарована съм ...
Надявам се в следващия епизод да има почеве любов между главните, че да не започне да им пада рейтинга:)
Благодаря за разясненията онлайн Simple SmileSimple Smile Simple Smile
Лека нощ и приятна почивка от мен Simple Smile Hug Hug Hug

# 479
  • при най-добрият мъж...
Нямам думи направо! По-тъпо поведение от Назлъ не бях очаквала.Колко смята да бяга?Да застане като нормален човек и да си изяснят отношенията!Праща на Дениз фалшиви сигнали и той съвсем полудя.Очаквах аз,че няма да е съвсем тамън туй момче.Така си и изглежда-леко налудничав и нестабилен.
Сценаристите яко задълбаха в тази ситуация,ама ако не размърдат малко сериала,ще се баталясат бързо.
Любов трябва и романтика!!!!!
Ферит няма да я пусне Назлъ,виждали сме я тази ситуация и в други сериали и обикновено проработва като катализатор на чувствата между ГГ.Хади иншаллах и тука да е така!Разчитам на втория фраг да ме зарадва Hug

Общи условия

Активация на акаунт