DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 068
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Здравейтеее!
      Благодаря сърдечно за превода, страхотни сте момичета! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
Изчетох ви и както винаги сте направили страхотни анализи, че просто няма какво да добавя!Само това, че образа на Дениз започна да ми става противен.Той не трябва да забравя, че Ферит бей е причината той да срещне и се запознае с Назлъ, а сега иска да му я отнеме под носа...........Тази вечер, ще гледам "Мерием", този сериал също ме грабна!
Приятна вечер!

# 511
Аз предлагам Фатош да говори с Ферит и да му каже, защо страни Назлъ. Ама ,тъй като тя много, много не желае да се казва за стореното от Асуман, така ще се протакат нещата

# 512
Момичета безкрайни благодарности за всичко споделено bouquet и един голям поклон  newsm20 към целия екип участвал в превода на сериала . bouquet bouquet bouquet Благодаря ви мили дами  newsm51 newsm51 newsm51

# 513
  • По света и в нас.
Сюжета на всички романтични сериали е почти еднакъв за това няма да правя грам сравнения.Омер и Дафне ме грабнаха,сега и Ферит бей и Назлъ също. Peace
Дениз не мога да разбера що за нагъл тип е .Нарочно ли работив полза на сестра си и след това ходи при Ферит да се умилква или е толкова глупав,че не разбира че го използват.
Демет се въртя покрай него докато се докопа до Булат ,а сега не я интересува в кой е влюбен Дениз. Whistling  WhistlingА пък разбере още повече ще откачи-брат и  и любимия и влюбени в една жена. Mr. Green

Последна редакция: ср, 30 авг 2017, 22:16 от bibisita

# 514
  • София
Сюжета на всички романтични сериали е почти еднакъв за това няма да правя грам сравнения.Баръш и Дафне ме грабнаха,сега и Ферит бей и Назлъ също. Peace
.....
Peace

Като се замисля, ние искаме всичко да се развие бързо, бързо, но няма как да стане. Всъщност в много малко сериали на комшиите има взаимна целувка до 10-та серия.

Не искам Ферит да научава истината от Фатош. Това ще е още по-зле за Назлъ и ще затвърди неговата теория за жените.

Благодарности на екипа за превода!  bouquet bouquet bouquet bouquet

# 515
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug
Записвам се да ви следя  Peace
Ейди благодаря за новата тема  bouquet bouquet bouquet
Бях поазарязала сериалчето, но си го почвам отново  Flutter
Специални благодарности на превеждащия екип  newsm51 newsm51 newsm51

# 516
Хубава двойка са ФерНаз!
 За мен те си светят със собствена светлина, както и сериалчето, не ги сравнявам с Ашка. В Пълнолуние има много сюжетни линии, интриги от всякакво естество, докато в Ашка интригата беше много по-ограничена около главните ни герои. Страничните сюжетни линии бяха поддържащи, докато тук са си пълнокръвни сюжетни линии.

Разбира се, вълнението и лудостта ми по Дефмерите е от такова естество, че не очаквам скоро друга екранна двойка да предизвика в мен същото вълнение, емоции, еуфория дори. Дефне и Йомер дори да застанат един до друг, без реплики, без движения, сърцето ми ще забие лудо. В тяхната двойка имаше магия (за мен)!

Диме, хубава разговорка става с момичетата тук! Сериалчето си заслужава. Почвай си го отново!  Heart Eyes  Hug

# 517
  • Плевен / София

Не искам Ферит да научава истината от Фатош. Това ще е още по-зле за Назлъ и ще затвърди неговата теория за жените.

+1
Здравейте момичета
надявам се да го чуе от Назлъ и след като е свикнал да носи отговорност за хората около себе си....да разбере нейното мълчание....

# 518
Здравейте, вчера си изгледах серийката с бг субтитри, сърдечни благодарности и от мен за превода, друго си е на български да четеш.
Иначе на мен ми се ще Ферит като я вземе обратно на работа, малко по-професионално да почне да се отнася с Назлъ, докато ѝ дойде акъла в главата. Нали тя това искаше - да забрави уж и всичко да се върне по старому, нека Ферит сега ѝ покаже колко професионално може да се държи с нея. Мисля си, че тайната с писмото ще я държат забулена докато отношенията им не се развият съвсем и тъкмо когато са най-щастливи, сценаристите ще я изръсят като гръм от ясно небе. А Дениз да внимава в картинката в следващия епизод, защото ако от сериала решат, Ферит може да покаже аслана в себе си и набързо да го схруска...

# 519
  • София
100% в следващите серии ще са в отношения "шеф-служител". Ферит определено ще ѝ покаже кой командва парада. Той не е свикнал да е отхвърлен и затова ще иска да ѝ понатрие нослето. Wink На този етап Ферит покровителства Дениз и не смятам, че ще тръгне открито с/у него заради Назлъ, ощеповече, че Назмие ханъм още не знае какво иска. Хем не го иска, ама не го и дава. Laughing

# 520
100% в следващите серии ще са в отношения "шеф-служител". Ферит определено ще ѝ покаже кой командва парада. Той не е свикнал да е отхвърлен и затова ще иска да ѝ понатрие нослето. Wink На този етап Ферит покровителства Дениз и не смятам, че ще тръгне открито с/у него заради Назлъ, ощеповече, че Назмие ханъм още не знае какво иска. Хем не го иска, ама не го и дава. Laughing

Нямам търпение за тези сцени. Като се сетя в миналия епизод как се заяде с нея за бюрека Joy Само се чудя тая яхта как ще се впише в сценария аджаба? Thinking

# 521
https://twitter.com/dolunaystar/status/903303329366896640

Втори фрагман, момичета! Ферит скъса споразумението и ѝ каза, че вече е свободна да ходи където иска.

# 522
  • София
Евала на Ферит! Сега Назлъ спокойно може да отиде при Дениз и да разбере, че Дениз не я приема само като приятел. Тогава ще усети и разликата. Peace
Последната сцена на фраг 2 е вероятно край на серията.

Превод на фраг2:
Скрит текст:
-Если в руках есть договор, то ты никогда не потеряешь .
-Достала! Ты не знаешь с кем танцуешь!
-Значит, ты хочешь войны. Повоюем. Раз уж так, скрестим шпаги!
-Есть у моря правило, не ты выбираешь рыбу, а она тебя, сейчас ты отпустила рыбу, но если она захочет, то вернется
- Причем здесь наш договор
-Ты свободна, можешь идти куда хочешь

# 523
  • при най-добрият мъж...
Сега дали ще избяга пак Назлъ?Или ще се усети,че тръгне ли си повече няма да го вижда всеки ден?Пък,ако си тръгне,много ще е интересно как ще се върне обратно.

# 524
Прагматичен бизнесмен...Евалла.......

Общи условия

Активация на акаунт