DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 066
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Супер умно решение на Ферит! smile3501

Цитат
"В морето има едно правило: не ти избираш рибата, а тя теб, сега изпускаш рибата, но ако тя пожелае, ще се върне"

Топката е в полето на Назлъ. Изцяло предостави решението на нея.

Скрит текст:
Извинявам се за неточния превод, но репликата много ми хареса. Peace

# 526
Момичета благодаря за фрага  bouquet bouquet bouquet и отново хиляди благодарности на момичетата за бързия превод  bouquet bouquet bouquet Heart Eyes Heart Eyes

С БГ субки  Heart Eyes

https://vk.com/feed?z=video-139981426_456239198%2Fc8724f421ba9c2 … t_-139981426_7680

Дано на Назлъ и дойде малко мозък  Praynig доволна съм от действията на Ферит  Hug

# 527
  • Плевен / София
Ферит отне възможността Дениз да плаща неустойката на Назлъ и тя да му е задължена....следващия ход е нейн....

# 528
  • при най-добрият мъж...
Да,много хитър ход.Хайде да я видим сега,Назмийе ханъм,ще бяга ли,ще остава ли?

# 529
  • София
Благодаря за превода! bouquet

Опа, на финала май ѝ говори на Вие?!

# 530
Браво на красивия,умен и чаровен принц.Постъпи честно защото той сам каза че не обича нетясните неща.Дава и свобода тя да избира да видим тя риба ли ще е или шаран.На  толкова подсказки,погледи ,подхвърляния от страна на Дениз според мен трябваше вече да се е усетила на къде духа вятъра и какво изпитва той към нея.Но иначе нямаше да е сериал а филм. newsm51 newsm51 на момичетата за превода

# 531
  • София
Той Ф. в очите ѝ каза, че м/у тях има привличане, а тя не се усети, какво остава за Дениз. Ще отиде при Дениз, но нека, за да види разликата.

# 532
  • Варна
О, каква изненада - още 1 фраг толкова скоро : ) !

На мен ми направиха впечатление няколко неща и ми е интересно как ще бъдат развити:

1.Сцената с разговора между Асуман и Назлъ, когато Асуман се опитваше да я убеди ,че снимките не са пречка да е с Ферит. Но Назлъ не прие и тогава Асуман каза - ще оправя и твоя и моя живот . Така,че има вариант Асуман да разговаря с Ферит за снимките на документа.

2. Досега ни показаха 3 неща за Назлъ: 1.Не иска да има връзка с шефа си, защото са от различни светове и не биха си паснали; 2. Когато има проблясъци обаче, че може и да са заедно, тогава пък я спира направеното от сестра й; 3. Тя самата каза ,че не може да си събере мислите , когато е с Ферит бей и всичко, което е мислила да каже като е с него просто й се изпарява и не знае как да се държи и какво да каже ... т.е. много ясни признаци, че се влюбва ( но не си го признава) .За това и поведението й е толкова неадекватно - просто е влюбен човек . . . за което е й доказателството, че веднага се впряга , когато около Ферит бей се навърта някоя : ))))))

3. Ферит знае за Дениз и Дениз знае за Ферит или по-скоро имат подозрения , но за сега всеки се прави на умряла лисица и говори със заобикалки. Да видим , кой ще действа първи .  Всъщност и двамата чакат действията на Назлъ. В зависимост от нея - единия ще се оттегли, поне на първо време. После може и да се бори.

На мен ми харесва , че Назлъ  не хуква да дава обяснения веднага щом й поискат, макар че за Ферит е много изнервящо. Когато се отнася за кухнята - там са шеф и подчинен, но извън това тя не му дължи подчинение! И мисля ,че и точно с това го спечели , че е малко твърдоглава, инатлива, но има свое мнение и виждане и го отстоява, даже и да не му харесва! Точно в нейн дух / стил - да облепи цялата кухня с бележки : ))))) много ме разсмя. Показват я като един достоен партньор в танца - както той поиска да й покаже с кого танцувала! Никак не е за подценяване Назмие ханъм, Ферит бей, никак! Тя няма шлифовката на бизнесмена, но е с потенциал и е силна жена.

Това не мога да не го кача :  ))))))

Скрит текст:

# 533
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро

Диме, хубава разговорка става с момичетата тук! Сериалчето си заслужава. Почвай си го отново!  Heart Eyes  Hug

Дани  Hug Heart Eyes
знаеш, че за Дефмер сме се дена диагноза  Peace
започнах си ги отново от където бях спряла - 3 епизод  Whistling сега имам доста за наваксване  ooooh!.
Не се и съмнявам, че става приятна раздумка, обаче засега не го гледам онлайн и до бг превода, епизода е разнищен  вече  Joy Joy, ама нищо аз ще се върна да ви изчета, че да съм в крак с новостите  Naughty Laughing Laughing

# 534
О, каква изненада - още 1 фраг толкова скоро : ) !

На мен ми направиха впечатление няколко неща и ми е интересно как ще бъдат развити:

1.Сцената с разговора между Асуман и Назлъ, когато Асуман се опитваше да я убеди ,че снимките не са пречка да е с Ферит. Но Назлъ не прие и тогава Асуман каза - ще оправя и твоя и моя живот . Така,че има вариант Асуман да разговаря с Ферит за снимките на документа.

2. Досега ни показаха 3 неща за Назлъ: 1.Не иска да има връзка с шефа си, защото са от различни светове и не биха си паснали; 2. Когато има проблясъци обаче, че може и да са заедно, тогава пък я спира направеното от сестра й; 3. Тя самата каза ,че не може да си събере мислите , когато е с Ферит бей и всичко, което е мислила да каже като е с него просто й се изпарява и не знае как да се държи и какво да каже ... т.е. много ясни признаци, че се влюбва ( но не си го признава) .За това и поведението й е толкова неадекватно - просто е влюбен човек . . . за което е й доказателството, че веднага се впряга , когато около Ферит бей се навърта някоя : ))))))

3. Ферит знае за Дениз и Дениз знае за Ферит или по-скоро имат подозрения , но за сега всеки се прави на умряла лисица и говори със заобикалки. Да видим , кой ще действа първи .  Всъщност и двамата чакат действията на Назлъ. В зависимост от нея - единия ще се оттегли, поне на първо време. После може и да се бори.

На мен ми харесва , че Назлъ  не хуква да дава обяснения веднага щом й поискат, макар че за Ферит е много изнервящо. Когато се отнася за кухнята - там са шеф и подчинен, но извън това тя не му дължи подчинение! И мисля ,че и точно с това го спечели , че е малко твърдоглава, инатлива, но има свое мнение и виждане и го отстоява, даже и да не му харесва! Точно в нейн дух / стил - да облепи цялата кухня с бележки : ))))) много ме разсмя. Показват я като един достоен партньор в танца - както той поиска да й покаже с кого танцувала! Никак не е за подценяване Назмие ханъм, Ферит бей, никак! Тя няма шлифовката на бизнесмена, но е с потенциал и е силна жена.

Това не мога да не го кача :  ))))))

Скрит текст:

......достатъчно  инатлива ,иначе не би я забелязал..... Joy Joy Joy Joy,но му се полага  smile3503 "малко " разнообразие  Joy Joy Joyстига с този безупречен ред Naughty...мъжка му работа ........

# 535
  • Плевен / София

да....вече си говорим на "вие" JoyJoyJoyJoy
Ферит явно е решил да не държи насила Назлъ до себе си....късайки договора и даде право на избор....да видим тя какво ще направи...
Дениз и каза, че в заведението ще управлява кухня и е по добре за кариерата  и от колкото да готви за един човек....Само се чудя какво толкова се готви в един бар.... Rolling Eyes
и сега вече мога да кажа ....Здравейте момичета
Пожелавам ви спорен работен ден и прекрасни почивни дни....до понеделник...

# 536
Привет, девойки!

Хубави размисли! Вторник е близо, ще видим. Добре, че нашите не почиваха около празника.

Диме,
Скрит текст:
тъкмо си помислих, че болестта взе да ми минава, а то се появи нов вирус "Остани с мен",
та май няма изгледи да се оправя. Ще ми се влошат симтомите на диагнозата! Grinning

# 537
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

да....вече си говорим на "вие" JoyJoyJoyJoy
Ферит явно е решил да не държи насила Назлъ до себе си....късайки договора и даде право на избор....да видим тя какво ще направи...
Дениз и каза, че в заведението ще управлява кухня и е по добре за кариерата  и от колкото да готви за един човек....Само се чудя какво толкова се готви в един бар.... Rolling Eyes
и сега вече мога да кажа ....Здравейте момичета
Пожелавам ви спорен работен ден и прекрасни почивни дни....до понеделник...

Ами той заради нея революция в концепцията за бар прави Joy - ще наблегне на яденето, защото всеки обича хубавата храна. Правдоподобно звучи. Обаче как се вързва практически яденето с нож и вилица в персонална чиния сред танцуващи  или просто стърчащи хора - това ще разберем по-късно, ако тя приеме.  Тя нали му обясни, че  е разработила меню с подходящи вкусни закуски и това е достатъчно, обаче той иска да я прилапа на всяка цена и ще обърне с краката нагоре разбирането за бар, ако това е начинът да я примами - кариерата ти, разгръщане - алабала.

Аз харесвам образа на Назлъ. Напълно ми е достоверен. Тя е добра, честна, отговорна, трудолюбива, милостива, незлоблива и сърдечна. Да, простодушна и наивна е и си личи, че няма никакъв опит с мъжете. Но за мен това не е минус. Ще кажете а бе колко честна, като излъга и още държи лъжата в себе си. И това е така. Но и на честните хора понякога им се налага да излъжат, когато са притиснати до стената  заради близък човек. Тя не знае в каква алчна и хищна хиена се е превърнала сестра й, защото не я вижда в истинската й светлина. За нея това е малката й сестричка, за която тя трябва да се грижи, да я закриля и пази, защото родителите са далеч и сега тя е отговорна за нея.
Лошото е, че поради липсата на житейски опит за справяне в подобни ситуации, тя закъсня с изясняването и с признанието за лъжата и сега това ще расте като лавина и все повече ще я затрупва. И все по-трудно ще стане да излезе на чист път. И ми се струва, че понеже й е трудно да признае на Ферит за лъжата, (а и поради все по-усложняващите им се отношения) тя ще повярва, че сестра й се е "оправила" с проблема, че той е погребан и повече няма да се появи да ги мъчи. И точно когато между нея и Ферит нещата с изгладят и наместят, този проблем ще цъфне пак на дневен ред и ще вгорчи всичко. Непоправимо (ако бяхмев друг жанр) и надявам се, поправимо (в нашия).
Дениз излобява, на моменти непростимо, според мен.
И аз подозирам, че Хакан прати проблемните клиенти в бара да го предизвикат, за да може той, Хакан, да се яви като спасител, покровител и приятел и да превземе крепостта отвътре.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 11:33 от svetal4o27

# 538
Здравейте, много хубав фраг, при това толкова скоро. Аз си мисля, че положението ще стане "игра на нерви" след като Ферит я пусне да си ходи - ще се засичат в бара на Дениз, в дома на Дениз, освен това Булут като каже "искам при Назлъ" е гарантирано че където е Булут, там е и Ферит. Май ще има интензивни погледи и горделивост, въпросът е кой пръв ще се пречупи. Thinking
ПП: Чакам си с нетърпение частта от епизода, да видим на прав път ли сме.

# 539
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Ей това видео видях и нищо не разбирам...

Общи условия

Активация на акаунт