DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 014
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Скрит текст:
И аз мисля, че по-скоро биха ги оженили, за да вземат обратно Болут. Както и преди казах, за да завържат интригата, Ферит ще разбере в деня на сватбата за писмото и за тайната на Назлъ. Дано сценаристите, все пак, имат по-богата фантазия и измислят нещо по-различно. Интересно ми е, какво ще направят, че да дадат Болут на вуйчо му.
А Демет, актрисата играе супер ролята си. Противна ми е до крайна степен. Smiling Imp Обличат я доста странно и префърцунено, но й пасва. След като реагира така на теста за бременност, определено не е желана. Мисля си, че ще иска да направи аборт, но Хакан, ако разбере, лошо й си пише.
Според мен, той я обича, затова и търси постоянно сравнение и отмъщение с Ферит бей. А тя него просто го е използвала, за да 'натрие' носовете на фамилията и Ферит.
И според мен Х. я обича и то още от времето, в което е била годеница на Ф.

# 151
И аз мисля, че по-скоро биха ги оженили, за да вземат обратно Болут. Както и преди казах, за да завържат интригата, Ферит ще разбере в деня на сватбата за писмото и за тайната на Назлъ. Дано сценаристите, все пак, имат по-богата фантазия и измислят нещо по-различно. Интересно ми е, какво ще направят, че да дадат Болут на вуйчо му.
А Демет, актрисата играе супер ролята си. Противна ми е до крайна степен. Smiling Imp Обличат я доста странно и префърцунено, но й пасва. След като реагира така на теста за бременност, определено не е желана. Мисля си, че ще иска да направи аборт, но Хакан, ако разбере, лошо й си пише. Според мен, той я обича, затова и търси постоянно сравнение и отмъщение с Ферит бей. А тя него просто го е използвала, за да 'натрие' носовете на фамилията и Ферит.

И аз мисля така за Хакан и Демет. Хакан макар и злодей ми е много симпатичен като актьор, не трябваше да е поръчвал убийството на родителите на Булут и можеше накрая да стане от добрите

# 152
Интересно би било ако Ферит научи за детето на Демет, особено ако е изневерила на Хакан, ще може да използва същия аргумент в съда за многото връзки и така да си върне Булут Thinking Иначе се моля да не ги оженят с Назлъ, не знам, според мен на сериала изобщо не му отива подобна концепция, пък и съм се нагледала на уредени бракове че пушек се вдига. Дано сценаристите ни изненадат с нещо по оригинално.       
А на вас кое ви допадна най-много от последната серия? Аз гледах на турски, нищо че не разбирах, ама Назлъ за пазара дето трябвало да ходи за да прави туршия (това поне разбрах) и се оправдаваше много ме разсмя. Пък и Ферит  бей така я гледаше,хич не ѝ вярваше Joy  Joy  Joy 

# 153
Загледах "Мерием". Има две преведени серии. Играят бившата /Айчеля/ и настоящата /Бетсемсу/ на Джан.

# 154
Не мисля, че Ферит и Демет са били сгодени някога. Дори Демет описа връзката им пред Назлъ с "когато бяхме заедно." Иначе щеше да каже "когато бяхме сгодени."

Аз също много харесвам играта на актрисата, която играе Демет. И която играе Асуманчето също. Талантливи са много, от този талант, който ми пасва на мен.

Играта на Йозге не е лоша, но при нея виждам повече усилие, докато при повечето от другите им идва някак отвътре, естествено. В моите очи е така. И Ферит, и Дениз, и Фатош, и Енгин, и Тарък, и Хакан (разбирайте актьорите) са ми талантливи без да усещам усилие, отиграване, а усещам някаква естественост. Но не ме дразни играта на Йозге и усилието, свикнах й.

# 155
  • София
Не мисля, че Ферит и Демет са били сгодени някога. Дори Демет описа връзката им пред Назлъ с "когато бяхме заедно." Иначе щеше да каже "когато бяхме сгодени."
Скрит текст:
Аз също много харесвам играта на актрисата, която играе Демет. И която играе Асуманчето също. Талантливи са много, от този талант, който ми пасва на мен.

Играта на Йозге не е лоша, но при нея виждам повече усилие, докато при повечето от другите им идва някак отвътре, естествено. В моите очи е така. И Ферит, и Дениз, и Фатош, и Енгин, и Тарък, и Хакан (разбирайте актьорите) са ми талантливи без да усещам усилие, отиграване, а усещам някаква естественост. Но не ме дразни играта на Йозге и усилието, свикнах й.
Нали Демет каза, че в градината на дома на майката на Ф. са си сложили пръстените? Даже го попита, дали си спомня този миг.

Не мисля, че Д. е изневерявала на Хакан, по-скоро е изневерила на Ф. с Хакан и го е приела като забежка, но Ф. я е разкарал.

На мен ми хареса когато ѝ каза, че има завидна памет за доматите и полезните им свойства, а не си спомня какво е правила предната вечер. Laughing

# 156
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На мен ми беше много забавно когато гледаха театралната постановка. Първо, че за пръв път виждам герои в турски сериал на театър и второ, че самата аз съм гледала постановки от този тип - само режисьорът и двама -трима от гилдията разбират спектакъла, зрителят се чуди защо аджеба са го направили този спектакъл, какво искат да му кажат с него.

Но най-много ми хареса когато Назлъ усети, че целувката е неизбежна и ще се случи, как го гледаше хем със страх от това, което предстои да се случи и да ги помете и двамата, хем с любов и възхищение и макар да разбираше, че връщане назад няма, се опита да го спре, като каза "олмаз" и когато той каза "олур", страшно се изкефих.

# 157
Мише, не го помня този момент с пръстените. Утре ще погледна. Благодаря!

# 158
На мен ми беше много забавно когато гледаха театралната постановка. Първо, че за пръв път виждам герои в турски сериал на театър и второ, че самата аз съм гледала постановки от този тип - само режисьорът и двама -трима от гилдията разбират спектакъла, зрителят се чуди защо аджеба са го направили този спектакъл, какво искат да му кажат с него.

Но най-много ми хареса когато Назлъ усети, че целувката е неизбежна и ще се случи, как го гледаше хем със страх от това, което предстои да се случи и да ги помете и двамата, хем с любов и възхищение и макар да разбираше, че връщане назад няма, се опита да го спре, като каза "олмаз" и когато той каза "олур", страшно се изкефих.
И на мен ми беше забавно в театъра и реакцията на всички от нашите.

Сцената с целувката се получи чудесно. Изиграна беше на макс.

Не мога да ползвам спойлер от телефона в новата версия, иначе щях да скъся цитата в спойлер.

# 159
  • София
В края на еп. 5 (в градината).

"- Помниш ли, всичко е така, както в деня, в който сложихме пръстените на годежа си". Нещо от този сорт му каза, а той я отразя "не помня". Mr. Green

# 160
В края на еп. 5 (в градината).

"- Помниш ли, всичко е така, както в деня, в който сложихме пръстените на годежа си". Нещо от този сорт му каза, а той я отразя "не помня". Mr. Green
Мерси! Утре ще го погледна. Ще го намеря лесно! Flowers Hibiscus

# 161
  • На зелено
Скрит текст:
[/quote]

+ 1

Това беше наистина много силен момент и тази въпросна целувка + продължението, което не го включиха, я гледах сигурно 4-5 пъти. Много страстно им се получи сцената. Горкият Серкан Улчаай *не знам, дали правилно му изписвам името* не се е почувствал много ок. Ясно е, че са актьори и това им е работата, но тези целувки не са част от турската романтична програма. Може би това е била и целта на сценаристите. Чрез нещо по-различно да привклекат внимание, респ. рейтинг. Така че дано и занапред бъдат оригинални в хрумванията и идеите си.

А относно държанието на Назлъ, по-скоро си мисля, че се срамува от тайнита си, от фактът, че въобще лъже и крие. Чрез отбягването се опитва да заличи спомените от предната вечер. Но и Ферит я изненада с целувката по бузата при Чао в дома й.

# 162
  • София
Според мен не е само тайната, тя има респект от самия Ферит.

# 163
Искам да ни пуснат още един фраг, или може и два Simple Smile
Лека нощ, момичета Simple Smile Hug Hug Hug

# 164
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Серкан Чайоолу май се казва любимият  на Йозге.

Има респект и според мен. Тя мисли, че не му е равна и макар че го харесва, според мен не смее да мечтае за него. Преди целувката. След нея със сигурнос ще си мечтае. Поне това, ако не нещо повече.

Общи условия

Активация на акаунт