DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 208
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Да ви кажа честно, Джан Я. на промото изобщо не ми хареса. Не знам защо. Гледаше ми се нещо за релакс и просто пуснах първа серия. Защо така са го изтипосали на онези снимки, нямам идея.

напр. на тази.
Скрит текст:

# 301
Дани,даже имаше времена,когато си мислех,че го харесва повече от Елчин..Smile А сега и двете ѝ  приятелки  ми допадат..
Мише,и на мен там не ми харесва,сега е чудесен...на последните си снимки..

# 302
И аз не очаквах Джан Я. да ми хареса толкова. Хубав мъж беше за мен, но само толкова. Но в тази роля е особено чаровен!

И тази есен се очакват много нови сериали. Да видим кой ще издържи! И дано Пълнолунието се пребори за мястото си след началото на новия сезон.

# 303
  • София
И аз не очаквах Джан Я. да ми хареса толкова. Хубав мъж беше за мен, но само толкова. Но в тази роля е особено чаровен!

И тази есен се очакват много нови сериали. Да видим кой ще издържи! И дано Пълнолунието се пребори за мястото си след началото на новия сезон.
Дано! Според мен имат шанс, защото лъвовете в този бранш още нямат обявени проекти (Къванч, М.Й., Бурак Й., Туба, Фахрие и т.н. да не изброявам всички).

Не съм гледала нито Джан, нито Йозге в друга роля, но тук ми харесват определено.

# 304
Аз "Пълнолуние" го започнах заради Йозге, много ми хареса играта ѝ в "Сезонът на черешите" и се зарадвах като видях, че има и др сериал с нея. Джан Яман преди "Пълнолуние" не го бях чувала, но ми харесва как играе, има талант.
Иначе от третия фрагман насам имам чувството, че Дениз ще го изкарат с маниакални наклонности Thinking , много ненормално гледа напоследък. Ако Демет и Хакан му промият мозъка, може дори да нарани Назлъ от болка и яд. Такова предчувствие имам Thinking

# 305
  • Плевен / София
Ако Демет и Хакан му промият мозъка, може дори да нарани Назлъ от болка и яд. Такова предчувствие имам Thinking
Flushed Disappointed Relieved е тогава летния сериал ще се превърне в психо драма...

# 306
  • София
На мен пък друго ми се върти в главата, но да видим. Нищо чудно Ф. да е споделил на Дениз, че има интерес към жена и Дениз да му казва: "Ако бях аз на твое място, щях да се боря за тази любов ..... ", без да знае, че се говори за Назлъ. Wink

# 307
  • Плевен / София
На мен пък друго ми се върти в главата, но да видим. Нищо чудно Ф. да е споделил на Дениз, че има интерес към жена и Дениз да му казва: "Ако бях аз на твое място, щях да се боря за тази любов ..... ", без да знае, че се говори за Назлъ. Wink
и това е възможност....

# 308
Здравейте, има ли някъде качен 8ми епизод с бг субтитри? Simple Smile)

Благодаря!

# 309
  • София
Здравейте, има ли някъде качен 8ми епизод с бг субтитри? Simple Smile)

Благодаря!
Не. Още няма превод.

# 310
#Keşkeanlatabilsem
Хаштагът тази вечер #ако просто можех да разкажа

Май няма да може да си каже Назлъ!

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 19:11 от Дданни

# 311
  • София
#Keşkeanlatabilsem

Предвиждам цяла серия бягане на Хазлъ, гонене от страна на Ферит и на финала сцената с бележката. Crossing Arms

# 312
  • Плевен / София
#Keşkeanlatabilsem

Предвиждам цяла серия бягане на Хазлъ, гонене от страна на Ферит и на финала сцената с бележката. Crossing Arms
значи да приготвя и нещо успокоително....освен пуканките де....Joy

# 313
Скрит текст:
#Keşkeanlatabilsem

значи да приготвя и нещо успокоително....освен пуканките де....Joy
hahaha

# 314
  • Плевен / София
готова съм....
Скрит текст:

ето и нещо за душата, докато се терзаем...

ако някой се нервира....не че няма да има на кой....
това очакваме...

Общи условия

Активация на акаунт