DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 112
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Значи Назлъто напуща, но ще е нещастна там , където ще работи занапред, т.е. при Дениз.Предполагам, че Ферит бей, ще започне да посещава заведението на Дениз с някоя позната дам с , която, ще играят уж влюбена двойка, за да дразнят Назлъ,Дениз пък, ще я вижда как се измъчва и ревнува...........Долу горе така виждам нещата, ще има сакатлъци май по нататък.Нека и на Назлъто така и се пада,сега тя, ще започне да преследва Ферит.

# 482
Къзлар, йозгур дилерим за невежеството, но като казвате "копирано от "Ашка"" кой сериал имате предвид?

# 483
Къзлар, йозгур дилерим за невежеството, но като казвате "копирано от "Ашка"" кой сериал имате предвид?

"Любов под наем"  с Баръш Ардуч и Елчин Сангу   имат предвид.

Дениз предлага на Назлъ той  да плати неустойката .

# 484

Тешекюр едерим. От мен ийи геджелер.

# 485
Момичета благодаря ви за компанията  bouquet Heart Eyes От мен лека и спокойна нощ. Heart Eyes

# 486
Момичета,не обвинявайте веднага Назлъ...Спомнете си и в други сериали как сценаристите в началото правят героините ни на "глупачки",'нерешителни",а сега са ни любимки..така че и с Назлъ така ще стане,сигурна съм..

# 487
  • София
Мише, какво да му каже, че сестра ѝ го е предала, а самата тя е крила и лъгала. Тя направи най-правилното - пожела да напусне. Ама той не я пуска и ще я затрудни. Ако му каже пък, счита, че ще го изгуби и също ще застраши бъдещето на Асуман, а тя прави жертви заради сестра си. Трудна е ситуацията на Назлъ.

Скрит текст:
Лаве, благодаря за онлайн резюметата на разговорите.  Hug
Не, да му каже, че онази вечер е била грешка. Тя явно е решила на този етап да не е с него. Няма смисъл да го отбягва, а просто трябва да му го каже в очите.

Дениз щял да плати. Как? Боже, че той без Ферит е направо за никъде. Освен, ако не вземе пари от Хакан и Назмие ханъм съвсем да я втаса.

# 488
Много хубави сцени в епизода . А  от  фрагмана се вижда,че и в следващия ни очакват още много интересни моменти .

Heart Eyes

Лека нощ!

# 489
  • По света и в нас.

С кои пари ще плати неустойката  ooooh! С тези които е заработил Ферит бей и Енгин,защото Дениз  не го видяхме да отиде на работа един ден във фирмата.

# 490
Добро утро!  Hug

Не, да му каже, че онази вечер е била грешка. Тя явно е решила на този етап да не е с него. Няма смисъл да го отбягва, а просто трябва да му го каже в очите.

Дениз щял да плати. Как? Боже, че той без Ферит е направо за никъде. Освен, ако не вземе пари от Хакан и Назмие ханъм съвсем да я втаса.

Мише, разбрах какво да му каже. Ами Назлъ хем я боли, хем я сърби. Не иска да изгори мостовете, ама не иска и да мине по тях. Казва му на Ферит, че нищо няма да стане, ама без да му го каже директно. Но тази нерешителност е характерна за влюбен човек, затова аз разбирам Назлъ и изобщо не ме ядоса този епизод.

Дениз сигурно получава дивиденти от фирмата на брат си, но на практика наистина Ферит бей му ги изкарва тези пари. Хм, наистина може да вземе пари от Хакан.

Хакан като че ли надушва нещо във влюбването на Дениз, да не би неговите хора да са му докладвали, че това може да е Назлъ, а пък тя като е в близост до Ферит, Хакан да подозира, че всяка жена не може да устои на Ферит и така ще бъде и сега. Ще иска да използва това като коз да се вклини между Дениз и Ферит. И сигурно ще успее.

Много ми хареса на мен серията. И особено преминаването от "Назлъ" към "Назмие ханъм" на Ферит. Асланче е момчето ми, при това желязно.

Хубав ден, момичета! Hug

# 491
Значи Назлъто напуща, но ще е нещастна там , където ще работи занапред, т.е. при Дениз.Предполагам, че Ферит бей, ще започне да посещава заведението на Дениз с някоя позната дам с , която, ще играят уж влюбена двойка, за да дразнят Назлъ,Дениз пък, ще я вижда как се измъчва и ревнува...........Долу горе така виждам нещата, ще има сакатлъци май по нататък.Нека и на Назлъто така и се пада,сега тя, ще започне да преследва Ферит.
Хареса ми този сценарий. Малко Назличка да гони, стига е бягала. Сега ще трябва да приготвя кошница за пикник за Ферит и Джейда ли беше, по-нататък нещо друго, а както виждаме тя си ревнува от сърце, с кеф, та дано да се престраши и да каже на Ферит за Асуман и да види дали той ще може да прости. Въпреки че Асуман намери начин да шантажира Демет да мълчи, не искам между Ферит и Назлъ да остава неказана лъжата.

# 492
 wavey Добро утро !

Чоооокк ми х'ареса  капанчето на Ферит ..........законно ,възпитано ,бизнесменско ..... Joy Joy Joy ........какво си мисли Назмие х'анъм ,че така лесно  ще  си тръгне  Naughtyолмаз  smile3503

Трудно ѝ е на Назлъ ,но тя изпусна момента за истината . Вярно ,че не е лесно да избереш правилното ,но тя трябваше да го направи с цената на всичко последващо  , а можеше да се окаже и оздравително за Асуман  ooooh! ooooh!....едва ли ...  

# 493
  • София
Добро утро!  Hug

Мише, разбрах какво да му каже. Ами Назлъ хем я боли, хем я сърби. Не иска да изгори мостовете, ама не иска и да мине по тях. Казва му на Ферит, че нищо няма да стане, ама без да му го каже директно. Но тази нерешителност е характерна за влюбен човек, затова аз разбирам Назлъ и изобщо не ме ядоса този епизод.

....

И аз не мога да кажа, че съм ядосана. Все пак ще има гонене, това на нас ни е ясно. Ситуацията с "ханъм" и "бей" вече сме я минали, та сега ще чакаме търпеливо стопяване на ледовете. Wink

Приятен ден и от мен на всички! Peace

# 494
Добро утро! Ама нали трябва да има серии! От всичко по- малко ще има.

Общи условия

Активация на акаунт