DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 052
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз залагам, че Ф. е 30-31г., а Назлъ е около 25г.

# 586
Ако бяха доказали, че снимката не е фалшива, а тя не е, то тогава Временното попечителство, щеше да стане Постоянно.

Нямам наблюдения върху турски съд и не мога да знам какво и как взимат като доказателство. Но факта че за Ферит имаше такова голямо значение да намери човека с телефона и снимката, ми говори че това щеше да повлияе при второто заседание на съда в негова полза.
Ако доказването на снимката, че не е фалшива щеше да промени попечителството, то защо тогава Ферит ще настоява адвоката му да търси човека, т.е. сам да помогне на Хакан

# 587
Не зная дали документа като факт или представен като копие ,или снимките "компромат" повлияха за решението ,но съда ми олекна в очите !!!
Само на мен ли ми се струва ,че материята не е"басмички" ,а коприна или нещо много фино памучно ....Да наистина тези "цветя" са много на мода това лято ...а шалчетата ми са таман ..ако ги нямаше  Патрон Ферит какво щеше да сложи като аксесоар на нощното си  шкафче...ааа...?!?!?!? Joy Joy

Пискюлите -обеци не са ми по вкус ,но явно са много модерни при комшиите ,защото и в новинарски предавания виждам дами "обзаведени " с този модел

# 588
Като видите часа ще си кажете тая луда ли е, ама тая нощ сън не ме лови, май ще се разболявам...
Реших да ви изчета, бая сте изписали. За грозните думи няма да коментирам...
За възрастта, който пита, в първия фраг като спрете стоп кадър на папката с договора, пише данните на Назлъ - Назмие Пънар, 28.01.1988г. За Ферит нищо не пише.
Силно се надявам, в следващите епизоди Назлъ да прояви решителност вече, да си е "наблъскала" главата по въпроса с Ферит и да отиде да действа. Нали няма опит, през първата фаза на влюбването -
страха - мина вече, сега следва втора фаза - признанието пред другия. Искам малко романтика да погледам, пресъхна ми сърцето от липса на такава.

# 589
  • София
Като видите часа ще си кажете тая луда ли е, ама тая нощ сън не ме лови, май ще се разболявам...
Реших да ви изчета, бая сте изписали. За грозните думи няма да коментирам...
За възрастта, който пита, в първия фраг като спрете стоп кадър на папката с договора, пише данните на Назлъ - Назмие Пънар, 28.01.1988г. За Ферит нищо не пише.
Скрит текст:
Силно се надявам, в следващите епизоди Назлъ да прояви решителност вече, да си е "наблъскала" главата по въпроса с Ферит и да отиде да действа. Нали няма опит, през първата фаза на влюбването -
страха - мина вече, сега следва втора фаза - признанието пред другия. Искам малко романтика да погледам, пресъхна ми сърцето от липса на такава.
Аз попитах от любопитство покрай коментарите, че се държала незряло и т.н. Значи Назлъ е на 29г., което означава, че Ф. е около 35г., защото той определено се държи като мъж над 30г. Нямат значение годините, но си мисля, че имат малка разлика. Peace

Преди признанието пред другия е признанието пред себе си. Тя още не е свикнала с мисълта, че се влюбва в него с всеки изминал ден.

# 590
Добро утро! Hug

Ако Назлъ е на 29 години, много жалко тогава. Образът ѝ в никакъв случай не подхожда на 29-годишна жена. Вече се разочаровах!  Crossing Arms Нито наивността ѝ спрямо Асуман, нито спрямо мъжете, нито спрямо живота не подхождат на зряла жена. А 29 години е зряла възраст, не момичешка, а тя се държи като дете.

Относно стайлинга на Назлъ. Аз нямам нищо против "басмичките", а само против десена им. Много бабешки десен. И по мое мнение не бива да обличат Йозге в къси панталонки. Според мен, краката ѝ са грубовати и така фигурата губи от женствеността си.

Хубав ден, девойки!  Hug

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 09:19 от Дданни

# 591
Самбо, пропуснах покрай ядовете за възрастта на Назлъ  Grinning да ти пожелая бързо оправяне! Дано не е нещо сериозно! Hug

Погледнах отново заседанието на съда. Адвокатът на Демет постави под съмнение почтеността на Ферит, обвинявайки го, че е укрил тези документи и е искал еднолично да управлява фирмата за сметка на Булут. Освен това не било редно детето да се гледа от бавачки. Документът също обезсили твърдението, че Демир и Демет не са се виждали от години, значи имат лоши отношения. Документът е много важен за решението на съда, защото всичко, на което Ферит можеше да основе защитата си, бе поставено под съмнение.

Дори и да установят кой е снимал документа, това само ще докаже, че Ферит е имал намерение да го укрие от Демет, а не да ѝ предаде документа и акциите. Откриването на предателя не би помогнало в съда, според мен, но поне Ферит ще знае с кого си има работа.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 09:17 от Дданни

# 592
  • Бургас
Добро утро! Wink
Когато пиша "басмички" имам предвид точно десена! Нямам претенции за материята, от която са ушити рокличките й. Това не прави сериалчето за мен по-малко приятно! Особено Джан Яман и героят му!!!
Нека е прекрасна съботата ви, с много слънце и настроение!

# 593
Добро утро! Wink
Когато пиша "басмички" имам предвид точно десена! Нямам претенции за материята, от която са ушити рокличките й. Това не прави сериалчето за мен по-малко приятно! Особено Джан Яман и героят му!!!
Нека е прекрасна съботата ви, с много слънце и настроение!
Точно защото басмичките са обикновено шаренки десени, затова асоциирахме басмичка с десен.  Grinning Иначе басмата е памучен плат и няма нищо лошо роклята да е басмичка. Ама по-модерна басмичка, ако е възможно!

# 594
Самбо, пропуснах покрай ядовете за възрастта на Назлъ  Grinning да ти пожелая бързо оправяне! Дано не е нещо сериозно! Hug
Благодаря. Безсънието се оказа предвестник на температура - тази сутрин 38.Ще се лекувам вкъщи тия двата дни, ще си ви чета с термометър в устата, пък в понеделник ще видим.

# 595
Добро утро фенки на сериала!!!! Изчетох ви е няма да ви питам за възраста ви,тъй от коментарите се проличава.Не е трудно да различиш едно девойче как пише и една зряла жена,а да не пиша за някой които чрез сериалите се учат и имитират начина си на живот../много ще се припознаят,но какво да се прави нали все сте добри и монотонни/ Аз все си мисля,че в една тема не е интересно да се дъвче едно и също да се повтаряте като папагали  и да си ръкопляскате/:състезание,коя ще изглежда умна и добра / : в дадена тема трябва да има да вървят  вървят дискусии, да се  вихрят  словесни войни, да се споделят  радости и неволи...така и недоразбралия сериала,ще си изважда изводи за него и за героите,а не само хвалби и припадане до екстаз .Трябва да се уважава мнението на другия,а не когато не съвпада с вашето и групом да нападате.Виждам,че тук почти всички се познавате и от стари сериали,които сте коментирали,но това не ви прави чест да не пишете отрецателното само и само да останете добри дружки и уж да не се обиждате което за мен е много странно и неприемвливо.По темата-Да признавам,че Назлъ не ми допада в ролята която играе и защо да не си кажа мнението !?! Не може на всички да ни хареса,но поне всички имаме очи и уши та можем да сложим везната.Да признавам,че писах грубичко,но беше още под въздействието ми на току що изгледан епизод и бях много ядосана,защото наистина в реала няма такива жени.Някой пита за годините на ГГ ми в реала Назлъ е на 30г. а Ф. е на 29г. в сериала не съм запозната-сори! Аз ще продължа да следя сериала,но не заради Назлъ тя за мен е бита карта,а заради историята на Б. и сем. на Хакан те са ми по интересни.Назлъ само като я слушам-гледам и ми се вдига кръвното на макс за мен таз актриса играе фалшиво не може да ме грабне и въобще не я виждам достойна до Ф. Това от мен .Ако искате ,както беше писала авторката на темата може и да ме блокирате това е ваше право,но за мен като цивилизован гражданин,ще ми се докаже тезата в друга посока,която няма да отговаря на вашите писания.Лек ден и слънчева събота!

# 596
  • Под звездите
Скрит текст:
Добро утро фенки на сериала!!!! Изчетох ви е няма да ви питам за възраста ви,тъй от коментарите се проличава.Не е трудно да различиш едно девойче как пише и една зряла жена,а да не пиша за някой които чрез сериалите се учат и имитират начина си на живот../много ще се припознаят,но какво да се прави нали все сте добри и монотонни/ Аз все си мисля,че в една тема не е интересно да се дъвче едно и също да се повтаряте като папагали  и да си ръкопляскате/:състезание,коя ще изглежда умна и добра / : в дадена тема трябва да има да вървят  вървят дискусии, да се  вихрят  словесни войни, да се споделят  радости и неволи...така и недоразбралия сериала,ще си изважда изводи за него и за героите,а не само хвалби и припадане до екстаз .Трябва да се уважава мнението на другия,а не когато не съвпада с вашето и групом да нападате.Виждам,че тук почти всички се познавате и от стари сериали,които сте коментирали,но това не ви прави чест да не пишете отрецателното само и само да останете добри дружки и уж да не се обиждате което за мен е много странно и неприемвливо.По темата-Да признавам,че Назлъ не ми допада в ролята която играе и защо да не си кажа мнението !?! Не може на всички да ни хареса,но поне всички имаме очи и уши та можем да сложим везната.Да признавам,че писах грубичко,но беше още под въздействието ми на току що изгледан епизод и бях много ядосана,защото наистина в реала няма такива жени.Някой пита за годините на ГГ ми в реала Назлъ е на 30г. а Ф. е на 29г. в сериала не съм запозната-сори! Аз ще продължа да следя сериала,но не заради Назлъ тя за мен е бита карта,а заради историята на Б. и сем. на Хакан те са ми по интересни.Назлъ само като я слушам-гледам и ми се вдига кръвното на макс за мен таз актриса играе фалшиво не може да ме грабне и въобще не я виждам достойна до Ф. Това от мен .Ако искате ,както беше писала авторката на темата може и да ме блокирате това е ваше право,но за мен като цивилизован гражданин,ще ми се докаже тезата в друга посока,която няма да отговаря на вашите писания.Лек ден и слънчева събота!

Димитра, ето в такъв тон  ако беше изказала мнението си, на никой нямаше да му направи лошо впечатление и щеше да се завърже дискусия, а не спор. Разбира се, всеки има право на собствено мнение, което не е задължително да съвпада с мнението на другите. Съгласна съм, не ти харесва Йозгето, но не мисля, че изказването ти беше направено по подобаващ начин. И за да се уважава нечие мнение, то трябва да бъде поднесено по един приемлив начин. И тук няма никакво значение възрастта на участничките във форума. Аз съм на 48 и ако ме чуеш как псувам, но там където трябва и където може. Лек ден.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 11:24 от eidin

# 597
Добро утро фенки на сериала!!!!
Скрит текст:
Изчетох ви е няма да ви питам за възраста ви,тъй от коментарите се проличава.Не е трудно да различиш едно девойче как пише и една зряла жена,а да не пиша за някой които чрез сериалите се учат и имитират начина си на живот../много ще се припознаят,но какво да се прави нали все сте добри и монотонни/ Аз все си мисля,че в една тема не е интересно да се дъвче едно и също да се повтаряте като папагали  и да си ръкопляскате/:състезание,коя ще изглежда умна и добра / : в дадена тема трябва да има да вървят  вървят дискусии, да се  вихрят  словесни войни, да се споделят  радости и неволи...така и недоразбралия сериала,ще си изважда изводи за него и за героите,а не само хвалби и припадане до екстаз .Трябва да се уважава мнението на другия,а не когато не съвпада с вашето и групом да нападате.Виждам,че тук почти всички се познавате и от стари сериали,които сте коментирали,но това не ви прави чест да не пишете отрецателното само и само да останете добри дружки и уж да не се обиждате което за мен е много странно и неприемвливо.По темата-Да признавам,че Назлъ не ми допада в ролята която играе и защо да не си кажа мнението !?! Не може на всички да ни хареса,но поне всички имаме очи и уши та можем да сложим везната.Да признавам,че писах грубичко,но беше още под въздействието ми на току що изгледан епизод и бях много ядосана,защото наистина в реала няма такива жени.Някой пита за годините на ГГ ми в реала Назлъ е на 30г. а Ф. е на 29г. в сериала не съм запозната-сори! Аз ще продължа да следя сериала,но не заради Назлъ тя за мен е бита карта,а заради историята на Б. и сем. на Хакан те са ми по интересни.Назлъ само като я слушам-гледам и ми се вдига кръвното на макс за мен таз актриса играе фалшиво не може да ме грабне и въобще не я виждам достойна до Ф. Това от мен .Ако искате ,както беше писала авторката на темата може и да ме блокирате това е ваше право,но за мен като цивилизован гражданин,ще ми се докаже тезата в друга посока,която няма да отговаря на вашите писания.Лек ден и слънчева събота!

И аз като Ейдин да кажа, че едно такова мнение се чете по-лесно и се уважава по-лесно, въпреки че е различно. С много неща в предишния ти пост можех да се съглася, но на фона на тона ми беше трудно да го направя.
Ето сега например ще се съглася с теб, че сцената с децата (тайната на Дениз) наистина беше изиграна слабо от Йозге. Толкова слабо, че някак си всичко излезе много изкуствено. Изобщо самата сцена беше елементарна. Всички припадат пред Назлъ - от Булут през момченцето от музикалната школа до коскоджамити Ферит бей. Не обичам елементарно да ми въздействат на сетивата, а тази сцена си беше точно това.

И сега да те питам на колко съм години, според отговора ми, щом си личи от коментарите!  Wink

# 598
  • Варна
Скрит текст:
Цитат на: Διμιτρα в сб, 02 сеп 2017, 10:57

Ахахахха - Машаллах! Ашколсун, Димитра ханъм! +1от мен. По споменатите причини, независимо че имам от 9 год. регистрация не съм писала до сега. Само ако искате да не приличате на описаните, писането трябва да е една идея по-интелигентно направено. За Назмие/Йозге - си я възприемайте както искате. Не може всичко и на всички да се харесва.  За мен също не е най-добрия избор, но се опитвам да разбера създателите на сериала - имат си някаква идея . . .

По отношение на годините - много ме изненадва ако Назлъ е наистина на 29 години. Оправдавах поведението й с мисълта ,че е някъде 21-23 годишна, но за 29 - вече сценаристите са оплескали много нещата. И нещо не ми се връзва да е на 29, а все още не е завършила и какво е правила всичките тия години? И Асуман тогава колко е годишна? Тя също учи и ако е 2-ри курс- значи не трябвада е на повече от 20 години. А не ми прилича двете сестри да имат голяма разлика. Но иначе РД на Назлъ съвпада с моя      : ))))))) и напълно отговаря на това колко е цапната със зодията ; )

# 599
  • Плевен / София
Чета, чета и поглеждам, дали не съм сбъркала темата за друг сериал.  33uu Какви легла, бременности и чудеса???!!!! Joy
И аз 😂😂😂
+1

Общи условия

Активация на акаунт