Звездни компромати - 334 част

• 109 615
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
Добре де, що за идея има снимката на Хриси-Азис-Светлана?! Един мъж ще оставя приятелката си да седи в скута на друг?  newsm78

# 136
Тази последната не я знам коя е . Ако е фолк певица, не ми е позната.  
Александра Богданска не е певица, а май модел. Бивше гадже на репортера на Милен Цветков, Даниел Петканов. Като се разделиха, репортерчето я изтипоса как му е изневерявала - една снимка как смуче пръста на мъж в самолет и подобни.

# 137
  • Rock & Roll feeling ...
Тази последната не я знам коя е . Ако е фолк певица, не ми е позната.  
Александра Богданска не е певица, а май модел. Бивше гадже на репортера на Милен Цветков, Даниел Петканов. Като се разделиха, репортерчето я изтипоса как му е изневерявала - една снимка как смуче пръста на мъж в самолет и подобни.

Благодаря за обяснението Simple Smile, но  визирах последната - русата жена, облечена в цвят "пепел от рози"  .

виж ти не е лошо човек и да е под перфектното тегло, пусни го със звук Wink

# 138
  • Tам през Атлантическия океан
Скрит текст:
Извинете ама законно ли е разпространението на такива разголени снимки на 16/ 14 годишни момичета ? Според вас тия техни гаджета, дето са с по 7-9 години по- големи от тях дали ще ги изчакват да станат пълнолетни , че да станат жени.
Че нали Гери Никол ни обяснява в едно интервю, че още е момиче..

Не знам за Гери, но едно време Бритни Спиърс като беше гадже на Джъстин Тимбърлейк, твърдеше, че е девствена и се пази за сватбата. Обаче после той я "издаде", че доста активно си търсела секс.
В Щатите огромна маса от родители (най-вече средната класа) не биха позволили децата им да имат за рол модел някаква малолетна разпоретина и това би намалило много сериозно приходите на въпросната звезда - от концерти, албуми, реклами, ... всичко.  У нас е точно обратното - колкото е по-оборотна, толкова е по-вървежна. Дали е защото родителите не го смятат за важно, дали защото не им пука, дали защото не могат да упражнят контрол върху децата си... А може би и защото средната ни класа е много-много тънка прослойка и не тя определя нагласите в обществото.
Аз пък останах смаяна, когато разбрах, колко млади раждат в Щатите и колко несериозно и неграмотно гледат на връзките и раждането на деца. Погледът ми е върху малък град в Щатите. За мен пък точно американците не са пример за каквото и да било: напушени, безхаберни, създаващи поколение на млада възраст. Честно казано, останах леко отвратена, но и развеселена от безхаберието на една нация, която, ако рухне, ще е обяснимо защо. Тя просто деградира.
Е в Бг пък не раждат млади тийнове мами  , но пък се правят аборти и то не малко ....
Тъй че .....

п.п. тук на младите момичета родили рано ако имат желание, имат опции да се развиват , учат и т.н.
то си е до човек не само до младост Wink тя младостта минава а с нея и глупостите Wink *
Колежка на мъжа ми родила на 17 е успяла да се изучи , реализира ,  а детето , първото отгледано и вече поело по своят път Wink (и това не са единични случаи)

# 139
  • Tам през Атлантическия океан
Katie Holmes (38)
изглежда супер
Готина си е по принцип но няма усет за дрехите които си подбира Wink и в повечето случаи изглежда кофти Wink

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/08/16/15/434C300700000578-0- … 1502893513215.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/08/16/15/434C100400000578-0- … 1502894103135.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/08/16/15/434C28C600000578-0- … 1502894087121.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/08/16/15/434C327500000578-0- … 1502894603808.jpg

# 140
Поне започна да се усмихва Кейти. Иначе не ми е от любимките..

# 141
  • Пловдив
В Уикенда има статия, в която казват, че Парис Джаксън и Маколи Кълкин са заедно. Търсих из нета, но попаднах само на предположения от преди 3 месеца  Thinking

http://www.dnes.bg/zvezdi/2017/05/05/dyshteriata-na-djako-opasno … oli-kylkin.340243

И че са си направили еднакви татуси:

http://www.missbloom.bg/zvezdi/goreshti-novini/paris-dzheksan-ma … s-ednakvi-tatusi/

# 142
Кейт Уинслет и Лео ДиКаприо край басейн в Сен Тропе
Скрит текст:

# 143
  • София
Според мен клипът за Божи гол е ирония и текста и всичко.
Просто няма начин това да е сериозно.

# 144
Има, има. Обичан и желан е Императора!

Василка не е мъж и затова Хриси не се притеснява Светлана да седи в скута му.

# 145
Даниел Крейг е потвърдил, че ще участва в следващия филм за Джеймс Бонд, който се очаква да излезе през ноември 2019г.  Статия в The Guardian по темата.
Скрит текст:

# 146
  • Варна
Хахах Simple Smile

# 147
Кейт и Лео.....
Много си отиват, не е като в Титаник.

# 148
  • Русе, България
Като изключим темата, предизвикваща позиви за повръщане, много ме радват последните постове - за Кейт и Лео (и новината, че ще го видим като Да Винчи!) и за Даниел Крейг в поредна роля 007! Благодаря ви, че ги споделихте, страхотни поводи за добро настроение в четвъртък сутрин! Simple Smile

# 149
  • На морето!
Скрит текст:
Скрит текст:
Извинете ама законно ли е разпространението на такива разголени снимки на 16/ 14 годишни момичета ? Според вас тия техни гаджета, дето са с по 7-9 години по- големи от тях дали ще ги изчакват да станат пълнолетни , че да станат жени.
Че нали Гери Никол ни обяснява в едно интервю, че още е момиче..

Не знам за Гери, но едно време Бритни Спиърс като беше гадже на Джъстин Тимбърлейк, твърдеше, че е девствена и се пази за сватбата. Обаче после той я "издаде", че доста активно си търсела секс.
В Щатите огромна маса от родители (най-вече средната класа) не биха позволили децата им да имат за рол модел някаква малолетна разпоретина и това би намалило много сериозно приходите на въпросната звезда - от концерти, албуми, реклами, ... всичко.  У нас е точно обратното - колкото е по-оборотна, толкова е по-вървежна. Дали е защото родителите не го смятат за важно, дали защото не им пука, дали защото не могат да упражнят контрол върху децата си... А може би и защото средната ни класа е много-много тънка прослойка и не тя определя нагласите в обществото.
Аз пък останах смаяна, когато разбрах, колко млади раждат в Щатите и колко несериозно и неграмотно гледат на връзките и раждането на деца. Погледът ми е върху малък град в Щатите. За мен пък точно американците не са пример за каквото и да било: напушени, безхаберни, създаващи поколение на млада възраст. Честно казано, останах леко отвратена, но и развеселена от безхаберието на една нация, която, ако рухне, ще е обяснимо защо. Тя просто деградира.
Е в Бг пък не раждат млади тийнове мами  , но пък се правят аборти и то не малко ....
Тъй че .....

п.п. тук на младите момичета родили рано ако имат желание, имат опции да се развиват , учат и т.н.
то си е до човек не само до младост Wink тя младостта минава а с нея и глупостите Wink *
Колежка на мъжа ми родила на 17 е успяла да се изучи , реализира ,  а детето , първото отгледано и вече поело по своят път Wink (и това не са единични случаи)

И на Калина Крумова е такъв случаят, както и на много други момичета, случва се и по нашите земи, до човек е наистина.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт