Звездни компромати - 334 част

• 109 530
  • 774
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Анджито що само с такива покривала ходи облечена?

# 197
Анджито що само с такива покривала ходи облечена?

Важното е, че под расото е гола! Манастирът тесен за нейната душа е!

Ех, тази Ел..Гадина мръсна!

# 198
Ми не. Изглежда мършава.

Най-хубаво тЕло от всички показващи си ги знаменитости над 50, има Лиз Хърли, която със сигурност е прибегнала до услугите на козметичната хирургия. Подозирам че си е оправила коремчето, но тялото и има все още някаква млада сочност, все още няма следите на годините(както е при Ел и другите такива "вечно млади и красиви").
Скрит текст:

Ето я тук, непреправена - сега и корема, и гърдите са пипнати, но много качествено + няколко килца отгоре, които и стоят прекрасно и опъват чудесно кожата навсякъде.
Скрит текст:
А този плосък като тепсия корем на тези години, не е природно явление и гърдите ѝ очевидно са по-свежи и + 1 размер за баланс.

# 199
  • На топло
Анджелина вярно ли е гола под расото? Rolling Eyes
А децата...винаги са чорлави, несресани, облечени с дрехи от 2-ра употреба.
На толкова бавачки и слуги, не могат да ги научат да бъдат спретнати Smiley

# 200
Леонардо изглежда ужасно.

Нищо ..аз ще го взема със все шкембето и космите Joy Мъжа ми е предупреден ,че с удоволствие ще му изневеря с Лео:blush:

# 201
Лиз Хърли и тя е вещица, много я харесвам и нея.
За Анджелина не знам със сигурност дали е гола, за съжаление не мога да видя под расото толкова добре, ама виж как и се очертават и краката и дупенцето, не ми изглежда да има нещо.  Thinking

# 202
  • Варна
И отпред зърната й изпъкват.
И за мен е без бельо.

# 203
  • Пловдив
Записвам се с една Гуен Стефани, която според някои клюкарски медии била бременна. И то заради тези снимки Mr. Green
Скрит текст:

# 204
Тя не е ли малко възрастна вече да ражда?

# 205
  • София
Днес Робърт Де Ниро навършвал 74 години. Жив и здрав да е!

# 206
Елизабет Хърли и аз много я харесвам визуално. Да, пипната е доста. Устните и също са боцнати леко за да възвърнат младежката сочност. Но всичко по нея е правено много внимателно. Не е преминало в неестествена гротеска. Simple Smile

п.с. Тя освен като бивше гадже на Хю Грант и настоящ дизайнер на бански, известна ли е с някоя роля, нещо друго, ала бала?

# 207
п.с. Тя освен като бивше гадже на Хю Грант и настоящ дизайнер на бански, известна ли е с някоя роля, нещо друго, ала бала?
В момента играе в един сериал, който не е лош (когато заглеждам някоя серия, защото не го следя) - "Кралското семейство".

# 208
A да, засичала съм го този сериал. Аз се позамислих за някаква роля тип "изстрелване на върха" и само с това да е останала, но сега разгледах IMDB и виждам, че няма нещо особено в кариерата си.
"Изстрелването" е било прословутата рокля с безопасни игли и толкоз.

# 209
Изстрелването беше с ракета-носител - Хю Грант и да, игра в някакъв пореден Остин Пауърс май, и това беше филмовата ѝ кариера на големия екран.

Общи условия

Активация на акаунт