Звездни компромати - 334 част

• 110 638
  • 774
  •   1
Отговори
# 315
Светлана Василева занимава ли се с нещо конкретно?

Със себе си!
Всеки път е с нова пластика по лицето си! Гущеров да му мисли!
За мен е много грозна!

# 316
Светлана Василева занимава ли се с нещо конкретно?

Онзи ден я видях на корицата на последния плейбой

# 317
Хм, предполагам, че все от някъде трябва да изкарва пари, за да поддържа този си начин на живот.
Като цяло се досещам какви са ѝ основните занимания, но нали момичета като нея все повтарят, че не са "такива момичета", затова се зачудих дали работи някъде, или има бизнес.
Много е популярно сред плеймейтките да имат собствен магазин за дрехи или фондация.  Flutter

# 318

Искам и аз клюката, ако може Simple Smile
Аз не я искам толкова много, но ми е любопитно, все пак!

# 319
Светлето Василева е дала пространно интервю, в което потвърждава, че са заедно с Хриси, даже живеела в тях. Били в една компания с Мария, ма не били приятелки, така че нямало проблем да спи с мъжа й!
Сега спокойно могат да  й казват Гущеровица. Но не вярвам. Според мен завинаги ще остане Гонзовица.

# 320
  • Варна
Тя Божидара се промени малко или много, не остана на същото ниво, на което беше в гимназията. И аз ги знам тези истории за нея, голям изрод е била, но все пак в мин време. Ивайла беше по-скромната.
 flufi, за хуманитарната говориш, нали? Сигурно имаме общи познати, аз не съм учила там, но от достатъчно други съм била изключвана, поради...тъпотия.  Blush  Crazy Меркантилница много се келешееше и тя, горкичката. А сега каква е умница само  Sunglasses
Да, точно за Хуманитарната става въпрос. И аз бях отличничка, но по-устата, за малко и мен да изключат.  Embarassed Келешлък, какво да правиш. Божидара обаче, беше терорист. За подобен тип агресия спрямо други, вероятно си има обяснение.
Затова, когато подобни персони се представят с едно лице (бизнес дами, духовни водачи и пр.) пред обществото, не се ли замислят, че все пак има и хора, които знаят, как реално са проектирани в живота?!

# 321
Бижу да не се е сгодила?  Crazy
Казвайте, да търча за тоалет, докато има намаления Laughing

# 322
Защо казват, че Рени се е стопила от мъка, като пак си ми е същата?

https://www.instagram.com/p/BX8iwUyjEqa/

# 323
Ти къде видя в тоя форум някой с името "Бижу"? Постоянно питате някоя си Бижу, а аз не виждам такава? Аз ли не съм в ред? Аман... Close

# 324
Върл противник съм на поп-фолка, но Есил Дюран винаги ми е харесвала като визия и излъчване.

# 325
На мен пък не и не мога точно да определя кое в нея не ми харесва. Нещо като: ама аз не съм такава, фина и интелигентна съм, но пея това, за да ям. Поп и джаз пеене е завършила, с тия гласови данни и визия можеше да се реализира съвсем успешно с такава музика.

# 326
  • Viena
 newsm78 какво ли е?

# 327
  • bad@ss
На предната страница става ясно какво е?!
Има една публикация, която насред молбите и предположенията, е "ни в клин, ни в ръкав"  Mr. Green

# 328
  • София
Защо казват, че Рени се е стопила от мъка, като пак си ми е същата?

https://www.instagram.com/p/BX8iwUyjEqa/
Много ми харесва Есил Дюран като визия, стил...тя на колко е?

# 329
На 48 би трябвал да е

Общи условия

Активация на акаунт