Звездни компромати - 334 част

• 111 350
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
  • Rock & Roll feeling ...
Мадона и децата са си екстра,ей жесток е тук терариума бе Peace
Не знам кого визираш,но ако  мен визираш и причисляваш към обитатели на терариум,заради мнението,което изразих, явно темата не ти е много понятна, пък и близка.  Горко на децата,които биват осиновявани и си остават само с материалното обезпечение. По-лошо от това е само да бъдат в дом, изнасилвани и пребивани - факт.

# 586
Не знам кого визираш,но ако  мен визираш и причисляваш към обитатели на терариум,заради мнението,което изразих, явно темата не ти е много понятна, пък и близка.  Горко на децата,които биват осиновявани и си остават само с материалното обезпечение. По-лошо от това е само да бъдат в дом, изнасилвани и пребивани - факт.
Изглежда ти познаваш лично Мадона и децата. Иначе откъде ще си толкова компетентна? Факт.

# 587
Изглежда, че някои закусват със змии и гущери... Joy

# 588
Наистина изглеждат тъжни, факт, но и доста незнаменитости имат снимки от едно време, когато специално се е викал фотограф за една семейна снимка, на която поне едно от децата е пред рев, защото точно са му свили сармите след поредната грандиозна беля.

# 589
  • Rock & Roll feeling ...
Изглежда ти познаваш лично Мадона и децата. Иначе откъде ще си толкова компетентна? Факт.
Не ги познавам лично ( а специално нея и нямам желание ), но имам достатъчно много впечатления от личността й да мога да си позвзоля да формирам мнение.
За мен Чиконе не е истински родител на тези деца в контекста на безрезервна обич и отдаване. Може би ги обезпечава,което не е малко,но е различно. 

# 590
Антония изглежда страшно, младо момиче толкова много филъри, съжалявам я.

# 591
Антония изглежда страшно, младо момиче толкова много филъри, съжалявам я.
Антония далеч не е младо момиче вече, но тя от години се състарява в опит да изглежда уж по-добре. Дори когато стана Мис България, по-скоро и отиваше да е мисис?

# 592
Според мен на тази жена нещо ѝ е сбъркано изначално. Има проблем с възприемането си... Не е смешно, би следвало да направи опит да го коригира, но тя не го осъзнава, а родителите ѝ "хранят" това чувство, с което не ѝ правят услуга.
Не знам дали преди време е имало толкова сбъркани хора, но сега, когато социалните мрежи са част от живота ни, се тиражират масово и правят впечатление.
Позната във ФБ също е толкова обсебена от собствения си лик и задник, че всеки ден залива профила си с поне 5 (понякога и повече!) свои еднотипни снимки, което говори за психологичен проблем. Хората, обаче, го подхранват с неспирни възклицания и тя живее с представата, че е неповторима красавица, а това е крясък за внимание заради някакъв дефицит на душата. Във френд листата ми е, но толкова ме уморява, че прекратих следването ѝ, за да не ме залива с този болен нарцисизъм... Та това отклонение вметнах, за да обясня, че Антония не е изключение. Това явление се наблюдава все по-често във времето, в което живеем, но несъмнено е породено от емоционален дефицит и несигурност в себе си.

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 23:57 от X-RayLily

# 593
На Мадона й следях по едно време инстаграма...абсолютно изкукуригала е по скромното ми мнение.

# 594
Соня Брага

# 595
Мен лично много би ме било срам Мадона да ми бъде майка! Отвъд звездата е човека Луйза, която предлага свирки на митинги и си снима задника и го поства в социалните мрежи. Просто ако човекът Луйза беше свестен, звездата щеше и тя да изпъква с добри качества, а не да скандализира.

# 596
Може ли да кажеш "Луйза" на глас и да го чуеш как звучи? Yum

# 597
Звучи ми нормално. Трябва да ми напомня нещо ли?

# 598
  • София
Малката Болдуин, дори по-красива от майка си:
https://instagram.com/p/BYBjoMKBS7s/
По-красива е на снимката от майка си, защото не прилича на себе си. Все едно е друго момиче.

Мислех, че е невъзможно Тоца вече да ме шокира с нещо, но ето, че можело.  Mr. Green

Spring, от къде измисли да сложиш това "й". Наистина е абсурдно!  Grinning Същото като Уйлям.

# 599
Може ли да кажеш "Луйза" на глас и да го чуеш как звучи? Yum
Joy

Общи условия

Активация на акаунт