Звездни компромати - 334 част

• 111 314
  • 774
  •   1
Отговори
# 630
На Мадона рожденото й име помня, че беше Мадона Луиза Чиконе. Майка й я кръщава на Дева Мария. Силно вярваща е била/майката/. Таткото също. Луйза е интересно име... Явно остарявам. Не съм в течение на новите правила за изписване на имена, ед. и мн.ч. на някои думи. Простете - някой думи.

# 631
РозАвкото пони.
Скрит текст:

Какви къси крачета! Тази огромна дупара ги прави да изглежнат още по-къси.

# 632
.... Простете - някой думи.
Laughing Laughing
Простено ти е

# 633
  • Gotham City
На Гери ако и е обработвана снимката, то много некадърно е направено, супер несъръзмерна изглежда Shocked

# 634
Винаги съм си учила децата когато бяха малки, като решат да напишат някоя дума и не са сигурни с коя буква се пише (обикновено чуденката е с "о" или с "у" се пише), да я кажат на глас с едната и с другата буква, и да я чуят как звучи. Работи!
Но, ЛуЙза и да не намираш, че звучи нередно, искрено ме стъписа... Close затова предложих да се изрече на глас, ама явно тук не работи. Grin

# 635
# 636
Една сватба и 3 деца по-късно:
http://m.dir.bg/life/news/26277354/gallery/

# 637
То е цяло чудо, че след 3 раждания изглежда в пъти по- добре, отколкото преди това.
А моята любима писателка г-жа Венетка ревяла, че е слаба, пък злонамерени завистници разпостранявали стари нейни снимки
А БНТ най- после си има нов шеф  Grinning Коко Каменаров

# 638
# 639
С тази снимка ми помогна да се въздържа да си взема Киндер Пингуи

# 640
Рийз за Southern Living  Heart Eyes
Скрит текст:

И списъкът на най-скъпо платените актьори според "Форбс" за периода юни 2016- юни 2017.
20. Марк Ръфало - 13 милиона
19. Крис Прат - 17 милиона
18. Крис Евънс - 18 милиона
17. Джеръми Ренър -19 милиона
16. Мат Деймън - 21 милиона
15. Райън Рейнолдс- 21, милиона
14. Райън Гослинг -29 милиона
13.Самюел Ел. Джаксън -30,5 милиона
12. Том Ханкс -31 милиона
11.Крис Хемсуърт -31.5 милиона
10. Акшай Кумар -35.5 милиона
9. Салман Кан -37 милиона
8. Ша Рук Кан -38 милиона
7. Том Круз - 43 милиона
6. Робърт Дауни Джуниър- 48 милиона
5. Джеки Чан - 49 милиона
4. Адам Сандлър - 50,5 милиона
3. Вин Дизел -54.5
2. Дуейн Джонсън Скалата -65 милиона
1. Марк Уолбърг -69 милиона

Разликата между най-скъпо платените актриси и актьори е внушителна.  Whistling   Но пък и голяма част от актьорите в списъка са и продуценти, което си по-доходоносно, особено ако имаш усет да продуцираш верния продукт.

# 641
След дискусията ви, реших да си поровя в Гугъл и да потърся малко информация за истинските имена на някои звезди. Ето един списък, ако на някого му е интересно: КЛИК Simple Smile

# 642
След дискусията ви, реших да си поровя в Гугъл и да потърся малко информация за истинските имена на някои звезди. Ето един списък, ако на някого му е интересно: КЛИК Simple Smile

# 643
  • Вестерос
Рийз е прекрасна!

# 644
Ще кажете Тази как яко завижда 😋, но не харесвам толкова тренирани тела като на Жаси, някак нередно ми изглежда и твърде изпито.

Рийз е много сладка и женствена.

Днес чух, че Бербатов щял да играе в Индия (първата ми мисъл беше - Там имат ли футбол 😞), ако и той като Божигол поеме от културата им ще е интересна гледка.

Общи условия

Активация на акаунт