Я, и Чачун се появи най-накрая

Олд е, ама голд

Няколко пъти ги бяха сниимали по времето когато официално я спрягаха с друг
Единия път този като видя камерите прати асистентката си при оназ звИзда, пък сам се скри зад някаква саксия с високо растение
В една тема в клюкарника това го наричат работен проект, ку**@лъка си имал вече ново име
И честичко пускат снимки на разни хванати да се съветват 

Чета ви, но пак не ми остава време да се разпиша
Гледам, че се каним да гледаме сериала на Хазалка. Аз малко съм пропуснала по коя тв и кога ще го дават. Както и горе-долу сюжета
Само да имам телевизията и съм готова да му хвърля едно онлайн гледане.
А от жените мога само Хазалка и Берен да гледам, с който и да ги вържат , все бих ги гледала. А и Дамла я харесах много, но тя милата сега прохожда и няма да я хвърлят на голямо. Пък и толкова ме е яд , че на Чачо му беше като сестра , пък на Енго игра племенница, че направо нямам надежда за нещо хубаво с нея. Казвате , че шансвете да повторят главни двойки са много далечни и почти нулеви, ами какво да кажем тези с роднински връзки , които искаме да са главни - вероятност минус безкрайност
. Никой няма да я сложи за главна любима на Чачо след като му е била "сестра" и никой няма да я сложи до Енго като му е била племеница. 

Римейк на американския Безсрамниците, не мога да кажа почти нищо за съдържанието в турската версия, защото в американската съдбите на героите са наситени с истории за наркотици, гей отношения, алкохолизъм и мизерия, а някои от тези неща са табу за турските сериали.... На мен, гледайки втория трей ми се стори че турците може да извъртят нещата към черна комедия
Първия трей беше доста тежък, но във втория се усещат комични нотки, засега нещата изглеждат 50:50 и за социална драма и за черна комедия 

Феми , Феми
.....като ни беше под носа не го видяхме ...сега до Холивуд трябва да се стягаме да ходим

Марги
и направиха еднопосочна цялата ни улица
За да паркирам пред нас , се налага да правя километър и половина обход през кварталните улички
.....сега имам 2 варианта ...
....да гушна колата .....и да си я носа домА...
с кой ли не говорих да ходим да пускаме жалби
глас в пустиня
ще кажа .....от много отдавна съм от техните ......занимавам се с мода , отрупана от денонощна работа , но СОХО ....ще е верига за другия живот ....сори майка .....BORN IN BG 
За актриса никаква я няма, но за Макс Фактор е идеална, и на тези снимки също
Много е сладка като не е с някоя тъпа прическа от любимите и 

Няколко пъти ги бяха сниимали по времето когато официално я спрягаха с друг
Единия път този като видя камерите прати асистентката си при оназ звИзда, пък сам се скри зад някаква саксия с високо растение
В една тема в клюкарника това го наричат работен проект, ку**@лъка си имал вече ново име
И честичко пускат снимки на разни хванати да се съветват 

Той като за реклама на Космодиск 
Ползваме ги вместо прегръдка 

вярно си яхнала метлата, но си имаш и основателна причина 

в живота ми помага .
в друг живот ще видим океана сега йок !

Препоръчани теми