ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 487

• 44 435
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Пришълец
Свежарка Heart Eyes Heart Eyes

Я, и Чачун се появи най-накрая Party
Скрит текст:
Скрит текст:
само дано някой не се е хванал Blush
Олд е, ама голд Mr. Green
Скрит текст:

# 181
 Чок гюзелим  Хазалджим  . Зеленоока красавица  Heart Eyes

Сонгюлчето  Heart Eyes    

Гледах Ичардето по тв- то защото   имам в пакет шоу тв и когато можех се включвах в  КС .

Римейка на Хазал сигурно на запис ще го гледам  , както и Без протокол  .  

Битовизмите  са  повече  но явно са искали да покажат как едно момиче се справя и издържа  голямо с - во с баща алкохолик . В живота  се случват такива неща ! Още не са дали Дженгиз  мИлиционера , който ще се бори за Филиз.  Рускините  сложили актьора  не  запомних името но беше брадат .

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 20:36 от femmi2

# 182
  • Варненска клюкарка
Не пише дали е нова, но аз май не съм я виждала newsm78

Отдавна не бях виждала тази снимка, как Ча си подремва на носилката, докато подготвят сета hahaha Laughing

А този помните ли го Mr. Green
Скрит текст:

Чичо голям бизнесмен Музафер Йълдъръм дето били само приятели със Серка и дето и давал съвети newsm53  Няколко пъти ги бяха сниимали по времето когато официално я спрягаха с друг Joy Единия път този като видя камерите прати асистентката си при оназ звИзда, пък  сам се скри зад някаква саксия с високо растение rotfImao В една тема в клюкарника това го наричат работен проект, ку**@лъка си имал вече ново име Joy  И честичко пускат снимки на разни хванати да се съветват hahaha
Ей го тука чичо съветник съветва друга манекенка-актриса, ама явно са му дошли съветите в повечко за годините му, наболява го кръстът tooth

# 183
 wavey

Интервюто с Хазал за Милиет.
Скрит текст:
#diziturkHaber #diziturkInterview
ПЕРЕВОД: ИРИНА СТОЙКОВА.
Интервью: Хазал Кая, milliyet
"Я СЧАСТЛИВАЯ ЖЕНЩИНА И БУДУ ЖИТЬ ТАК"
Ещё задолго до трансляции "Наша история", вокруг сериала развелось много полемики. Мы встретились с Хазал Кайей и переговорили. Балат, в котором живут десятки Филиз- район, в котором выросла Хазал Кайа. Она все ещё остаётся дочерью Балата, к тому её мать продолжает здесь жить, парням, которые цепляются к ней, она ломает такими фразами:" Ээээй, это моя улица, вам не поздоровится." К тому же, она дочь адвоката-феминистки и одной из основателей "Mor Çatı" (фиолетовая крыша) и ясно одно: она не только на своей улице, но и никого не боится вообще. Она верит в себя, уверенно ступает по земле, умная, весёлая и счастливая женщина.
- Пока речь не зашла о интерпретации сериала "Бесстыжие" , вы в общем его смотрели?
Хазал: Начиная с 2012 года. После просмотра американской
версии, я захотела посмотреть и английскую, но не нашла. А сейчас пересмотрела и её.
- По-вашему, Филиз что за персонаж?
Хазал: Как же хорошо, что сегодня мы снимали в Балате, здесь так много есть Филиз. Так много есть женщин, которые были созданы, чтобы смотреть за семьей, за мужем и взять на себя ответственность. Я впечатлена каждой, надеюсь у меня вышло это изобразить. Для меня Филиз очень милая и мелкая девчушка. Девушка, с которой я бы очень хотела познакомится и дружить. К примеру, я этого не могу сказать ни за какой другой мой персонаж. Я бы могла побить Нихаль, она действительно не спокойная и доставляет неудобство. За Фериху я могла сказать:" Да не пошлёт Господь другой беды, дитя моё, ты поступила в университет, то есть уже хорошо." Я бы ни с кем не смогла найти общий язык, но с Филиз была бы подругой.
- Вещи, которые пишут о вас, разбивают вам сердце?
Хазал: Раньше я очень принимала близко к сердцу. А потом конечно же, кожа человека становится более прочной. Те, у кого я думаю логика, вместо ума, когда что-то говорят, мне хочется им в ответ сказать, но не стоит отвечать.
- Когда-то на вас сильно давили, под предлогом, что вы очень поправились. Кстати, на сколько вы похудели?
Хазал: Я похудела из-за того, что болела, а не от того, что кто-то сказал:" Насколько сильно же ты поправилась." Оказалось, что у меня сахарный диабет. Но в тот, период это были отвратительные вещи, которые я жила. Я привыкшая к критике и таким ужасным комментариям. Мы никогда не прочитаем, что мужчина -актер капризничал, только женщины-актрисы показывают капризы. Когда поправится мужчина актёр, в заголовках напишут:" Его избыточный вес, не ускользнул из виду", а за женщину:" Она встретится с удивлением". И самое горькое то, что это делают женщины по отношению к женщинам. Они так привыкли к насилию по отношению к себе, что продолжают применят его друг к другу.
- Ты не состаришься, не располнеешь...
Хазал: Но как женщина. Как мужчина, ты можешь состариться как вино, но как женщина, никогда. Поэтому Бриджит Бардо-моё дитя, женщина, с которой я больше всего беру пример. В данный момент она бабушка, и выглядит так, она не обязана выглядеть, как 40-летняя. Почему мы так интересуемся, как люди выглядят? Да, мы должны много читать книг, много слушать музыку, смотреть много фильмов, должны лучшим образом делать работу, которой занимаемся. Почему тебя интересует остальное? Весь мир делает это по отношению к женщинам, и я это отрицаю. Например, насмешки над моим ростом. Тебе то что? Мой рост короткий, и я с этим ничего не поделаю.
- Может это и смешно, но как вы похудели?
Хазал: В связи с сахарным диабетом, моя жизнь очень усложнилась. Сейчас я питаюсь только согласно болезни и занимаюсь спортом.
- Некоторые вещи вы вообще не едите?
Хазал: В неделю у меня один выходной: на утро манты, в обед пицца, а в промежутках ем лахмаджун или что-то в этом роде. Я человек, очень люблю есть, к тому же училась на повара, и сама могу готовить те блюда. Ни одной норме я не позволяю делать меня несчастной в жизни. Это касается и мини -юбки, и шорт и еды. Да, мой живот может быть виден, а когда душе угодно и прыщ может быть виден. Я счастливая женщина и так буду жить. Я счастливая женщина с коротким ростом.
- Многое изменило то, что девочку вырастила феминистка и активная женщина.
Хазал: Точно. Вырасти в Балате тоже к этому относится. Когда мы сюда перебрались в 2001 году, здесь ещё никого не было, мама очень полюбила этот район. Мама знает как жить 2-м женщинам в таком районе, так как сама выросла в Антэпе. У меня нет никаких предположений, выросла с сильными женщинами. Соединив стулья на Mor çatı (фиолетовая крыша) они меня усыпляли. Я свидетель того, что они защищали себя и других женщин, но мы не не знали что с нами произойдёт в таком районе оставаясь в одиночку. Кода мы только переехали, все издалека за нами наблюдали сопровождая :" Во главе у них нет мужчины, они что здесь будут жить?", неожиданно в дом начала поступать еда, мол :" Ты работаешь, чтобы ребёнок голодным не был." Я знала какая же это милая и прекрасная вещь, как женская солидарность.

# 184
  • Варненска клюкарка
Наде, благодаря, аз намери и това, не мога да разбера цялото ли е или още части ще има преведени newsm78
Превод на Ирина Стойкова
Скрит текст:
Цитат
-Будучи маленькой вам предоставили возможность заниматься искусством: от музыки до танцев. Актерство совсем не было у вас в голове?

Хазал: Совсем не было. После окончания итальянского лицея я отправилась в Италию с целью изучать историю искусств. На BBC была программа одна: семьи приносят вещи оставшиеся от дедушек, вещи старых аристократов, и это продаётся на торгах. Там была одна женщина эксперт, меня она впечатлила и я приняла решении изучать историю искусств. Потом находясь на отдыхе в Ассосе, подошла женщина и спросила :" Вы думаете заняться актерской деятельностью?". Мне было 13, как я могу думать? Ну вот там я и сказала (себе):" Все это я могу делать в актерстве. И тем экспертом быть, и могу музыкой заниматься, могу и танцами заниматься." Вот так и согласилась.
Милото, един ден в седмицата в който си позволява да яде разни теста- пици, лахмаджун, мантъ.... При тези бюреци и баклави на всеки ъгъл, браво за волята и. И спорт, много спорт Wink

Какво лице, какви очи Heart Eyes

# 185
  • I Love You 3000
Здравейте  Hug Чета ви, но пак не ми остава време да се разпиша Simple Smile Гледам, че се каним да гледаме сериала на Хазалка. Аз малко съм пропуснала по коя тв и кога ще го дават. Както и горе-долу сюжета  Mr. Green Ако някой може да ме светне в спойлер ще съм благодарна Simple Smile Само да имам телевизията и съм готова да му хвърля едно онлайн гледане.
По принцип повече следя мъжките им актьори кой, къде и какво. Ама наш Чачо замина, Енго(новата ми любов Mr. Green) - още не се е изказал какво ще играе, онези двамата от Карата и те не са се изказали , а и май снимат филм, Араско и той се е разснимал и него чакам. А пък Киво откакто се ожени ми остаря и ми отпадна от листата Simple Smile А от жените мога само Хазалка и Берен да гледам, с който и да ги вържат , все бих ги гледала. А и Дамла я харесах много, но тя милата сега прохожда и няма да я хвърлят на голямо. Пък и толкова ме е яд , че на Чачо му беше като сестра , пък на Енго игра племенница, че направо нямам надежда за нещо хубаво с нея. Казвате , че шансвете да повторят главни двойки са много далечни и почти нулеви, ами какво да кажем тези с роднински връзки , които искаме да са главни - вероятност минус безкрайност #Cussing out. Никой няма да я сложи за главна любима на Чачо след като му е била "сестра" и никой няма да я сложи до Енго като му е била племеница.
Така че да подхващаме Хазалинда, докато големия страшен вълк не се е върнал от ЛА и не се е разхвъркал с мистериозната си риза напред-назад.  Mr. Green

# 186
  • Варненска клюкарка

Нова Heart Eyes
Сохо Хаус западен Холивуд Peace

Ети, сериалът ще се излъчва по Фокс, вече има и официална дата за премиерата- 14.09 Peace Римейк на американския Безсрамниците, не мога да кажа почти нищо за съдържанието в турската версия, защото в американската съдбите на героите са наситени с истории за наркотици, гей отношения, алкохолизъм и мизерия, а някои от тези неща са табу за турските сериали.... На мен, гледайки втория трей ми се стори че турците може да извъртят нещата към черна комедия Thinking Първия трей беше доста тежък, но във втория се усещат комични нотки, засега нещата изглеждат 50:50 и за социална драма и за черна комедия 33uu
Сестри, племенички на главния в един сериал, както казваш няма надежда да ги съберат  като главни със същия в друг, някакъв пълнеж може, но не и главни Peace
Вчера излязоха снимки от почивката на Дамла в Чешме- лудува с приятелките си по морето Laughing Едната е Ирем Сак, другата не знам коя е, а в действителност не разпознавам и коя е Дамла newsm78

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 16:13 от Беллора

# 187

Здравейте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Феми , Феми  love001.....като ни беше под носа не го видяхме ...сега до Холивуд трябва да се стягаме да ходим  ooooh!

Нова Heart Eyes
Хохо Хаус западен Холивуд Peace

Според преводачът ми пишат ...,че Керем се бил разстроил ,че избрали Ча за първата роля за Нетфликс.....освен ако Гугъл преводачът не е по-разстроен и от него  hahaha hahaha hahaha

Netflix’in ilk Türk dizisinde kanal yöneticilerinin başrol için Çağatay Ulusoy’u tercih etmesi Kerem Bürsin’i üzmüş.

https://twitter.com/CapaMagMagazin/status/902060603635892224

Иве  Heart Eyes Марги

# 188
  • Варненска клюкарка
Диде ще ме уморите от смях с Марга като вземете да си пращате кактуси rotfImbo  Ама явно действат по предназначение Mr. Green
Чачун сигурно е на тема прилики и разлики между Сохо Хаус в Турция и Америка Mr. Green

# 189
Я пак да го сложа , вече без приятеля ...

Бясна съм
Скрит текст:
От една седмица на пет крачки от входа на паркинга пред моя блок сложиха знак    stopuu и направиха еднопосочна цялата ни улица  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  За да паркирам пред нас , се налага да правя километър и половина обход през кварталните улички  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!.....сега имам 2 варианта ...
- да правя нарушение по минимум 15 пъти дневно, влизайки през забранените 3 метра , за да нахълтам собственически в паркинга пред блока МИ
  или
- да спра пред знака  stopuu....да гушна колата .....и да си я носа домА...

ААААААА , сетих се и за трети вариант ........да спра да си късам нервите и да поемем семейно в някоя нормална БЯЛА държава , в която НЕ всяко нововъведение побърква и без това вече достатъчно побъркания народ ......

ПАК някой е взел едни пари , да свърши една работа , за която и хабер си няма  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не е лесно да затвориш входа на поне 2000 души / ние сме два блока един срещу друг /....за да имитираш дейност

........а съседите  #Crazy с кой ли не говорих да ходим да пускаме жалби  hahaha hahaha hahaha глас в пустиня

Рускините написаха ..

Чаатай Улусой с удоволствие прекарва своята почивка в елитния клуб Soho House в Холивуд.  За разлика от други клубове, допускането в това заведение се осигурява не от пари, а от социален статус - трябва да принадлежите към света на изкуството, модата, киното или рекламата. Накратко.. САМО свои

Скрит текст:

и понеже съм здраво яхнала метлата  afwitch afwitch afwitch ще кажа .....от много отдавна съм от техните ......занимавам се с мода , отрупана от денонощна работа , но СОХО ....ще е верига за другия  живот ....сори майка .....BORN IN BG

# 190
  • Варненска клюкарка
Ох, в днешното си първо мнение съм написала Хохо Хаус rotfImao

Бенсу като рекламно лице на Мави. Много ми харесва тук Heart Eyes За актриса никаква я няма, но за Макс Фактор е идеална, и на тези снимки също Heart Eyes Много е сладка като не е с някоя тъпа прическа от любимите и Crazy

Диде,
Скрит текст:
съчувствам ти, лоша работа, в нашата държава всичко опира до усвояването на едни пари, пък кой има нужда от това и въобще полезно ли е за някого боли ги... ooooh!

# 191
  • Пришълец
Феми, ти позна, че Чачун ще ни изненада с появата си скоро. Не е зле Grinning

Скрит текст:
Не пише дали е нова, но аз май не съм я виждала newsm78

Отдавна не бях виждала тази снимка, как Ча си подремва на носилката, докато подготвят сета hahaha Laughing

А този помните ли го Mr. Green

Скрит текст:
Чичо голям бизнесмен Музафер Йълдъръм дето били само приятели със Серка и дето и давал съвети newsm53  Няколко пъти ги бяха сниимали по времето когато официално я спрягаха с друг Joy Единия път този като видя камерите прати асистентката си при оназ звИзда, пък  сам се скри зад някаква саксия с високо растение rotfImao В една тема в клюкарника това го наричат работен проект, ку**@лъка си имал вече ново име Joy  И честичко пускат снимки на разни хванати да се съветват hahaha
Ей го тука чичо съветник съветва друга манекенка-актриса, ама явно са му дошли съветите в повечко за годините му, наболява го кръстът tooth
Безценни съвети сигурно раздава тоя г-н rotfImbo rotfImao Той като за реклама на Космодиск newsm53
Бел Flowers Cactus Ползваме ги вместо прегръдка Mr. Green

Диде Flowers CactusFlowers CactusFlowers Cactus вярно си яхнала метлата, но си имаш и основателна причина spoko

Ети и аз като теб за Дамла мисля, че като прохождаща, за момента няма шанс за нещо голямо. Laughing
Разбира се, няма пречка пътя ѝ отново да се пресече с този на Чачо, много примери има за актьори, които след един общ имат поне още един сериал, екранна двойка обаче и аз не мисля, че ще бъдат. До Ча няма да успее, но пък се добра до двамата, с които той се сработи прекрасно- Юсуф Акгюн и Арас. Утешителна награда Mr. Green

# 192
Сладурана  Peace

За този артист ,застрелян от любовницата си в някакъв хотел и оставил бременна жена четохте ли го ? Пълна трагедия ....

Звездата на  сериала Докато децата не чуят, а така също и известен телевизионен водещ   Ватан Шашмаз е бил застрелян в един хотел в района на  Бешикташ. По предварителна информация   версията за неговата смърт е настъпила заради смъртоносен изстрел, произведен  от неговата възлюбена  Филиз Акел, която после се е самоубила.

# 193
  • Пришълец
Ах, че сладка Хазалка с котачетата Heart Eyes
Още една нова

# 194
Цитат
Феми, ти позна, че Чачун ще ни изненада с появата си скоро. Не е зле

Скрит текст:
интуиция , Марги  Peace  в живота ми  помага .

Прочела си го  преди редакцията , щото ще  ми се смееш  Joy  

Ех ,  Дидее Hug Heart Eyes в друг живот ще видим океана    сега йок ! ooooh!    

Уши ли   суперменския кАстюм  или като отслабне ша му земИш мерки   Mr. Green Най - добре да прИфърча по     вълшебна разкопчана риза и бермудки  Crazy Joy Joy

За паркирането от жалби файда йок!  #2gunfire #2gunfire

Дамлата   не съм сигурна но мисля , че е с  червения бански

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 18:36 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт