ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 487

• 44 334
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Варненска клюкарка
Айча Айшин Туран и аз я харесвам, още преди да разберем коя ще му партнира в Делибала се размечтах за нея и бях напускала нейни снимки.... Тя в момента играе в Мерием, който засега е добре с рейтинга.
Да, Елчин в сериал на канал Д ooooh! Там много лесно падат сериалите обаче- 3 серии и ако рейтинга не го бива идва следващото дизи.... Искам я за Ча, тоя черния Баръш хич не го харесвам ама кО да се праЙ ooooh!

ПП
Скрит текст:
Точно така Марги, да са живи и здрави и всичко да е наред Heart Eyes

# 226
  • Пришълец
О, да. Спомням си, че за въпросната Айча Айшин Туран аз разбрах от теб по времето, когато щяха да снимат Делибала, беше сложила нейни снимки. Сега ми изглежда още по-сладка. Heart Eyes
Дано след черният Баръш hahaha не следва Енгин+Елчин Tired
Каката на наЩа Бенсу и тя с нов сериал.

# 227
  • Варненска клюкарка
О да, вероятно Елчин ще е с Енгин, имаше такива слухове още преди месец-два.... В Промото на КаналД едва я познах не стига че го няма прекрасния червен цвят на косата и, ами и много е отслабнала, останала е само коса и зъби. Нещо се е вманиачила по фитнеса ooooh!
А на Айча тогава бях напускала снимки от филма и с Шюкрю и беше много красива, още докато играеше в Карагюла се чудех какъв е тоя късмет Чачо нареден с оная стърчалка, при наличието на такова красиво момиче, че и талантливо, ама късмет ooooh!
А партньорът и Фуркан Андъч какво момченце беше в ПЕ и какъв мъж е сега...
Скрит текст:

Отдавна съм свикнала с мисълта че до Ча ще е поредната която ще запомня само със стърчането до него и вече не ме вълнува особено този въпрос.... Бенсу беше много сладка, отиваха си, но каква полза като беше като дърво 33uu Та която ще да е поредната дефилираща, все ще се изтрае, нали ще гледам Ча Laughing

Ади почна се- Фарах-марах и останалите от познатия репертоар ooooh! Поне да сменят плочата че някои ги спрягат за всеки негов проект hahaha

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 09:52 от Беллора

# 228
  • Пришълец
Е, много искат феновете- и двете сестри Сорал. Laughing Бенсу беше достатъчна, добре си стоеше до Ча Laughing
Ча и Гизем също бяха хубава двойка, но тя прекалено скована ooooh! Кога ще му се падне някоя хубава и можеща Crossing Arms
За зрителите вече има по-интересни от Киво и Енгин newsm43 Рейтинга на сериалите им го показва. Елчин бързо ще се освободи hahaha, но тази която си мисля, че ще натресат на Ча е Неслихан. Ще почакаме и ще видим.
Интересен на мен всъщност ми стана Буболин на Хазалка Blush Мярнах снощи някакъв клип с предишната му партньорка Ханде Ерчел, харесах го мърдащ Blush Заради миглите ли ми се видя веднъж женствен, не знам Thinking Joy

# 229
  • Варненска клюкарка
Аз женствен не бих го нарекла, но има у него някаква меланхолия, нещо като отчаяние и скрита тъга, някакво вглъбяване в себе си, просто излъчването му го усещам такова, а не че реално е така  Peace  Преди време гледах някакъв гиф с него и Ханде Ерчел- както Надето беше казала там партньорството е два чифта пърхащи мигли и нищо повече. А въпросното Ханде е просто отчайваща актриса ooooh!
Дано да не е Неслихан, в тяло ми харесва но с тая бухнала питка вместо лице ooooh! И нея я спрягаха с Енгин, но сега сополите му ще ги бърше Елчин hahaha
На Ча и Гизема само целувките им харесвах, иначе да, скована е.

ПП Забравих да кажа че вчера гледах някакви видеа с различни турски актьори демонстриращи английския си в разни репортажи и съм много впечатлена. Туба Б. Халит Ергенч и Бергюзар, Къванч, Илкер Калели, за който коментарите бяха че английският му е направо на академично ниво. Само двама от видяните във видеата не мога да похваля че бяха доста зле - Бурак Й. и Неслихан. Нея я показаха само за 2-3 секунди, а Бу за десетина.... много имат да учат още.
Да не забравя да похваля и Хазал която видяхме колко свободно се изразява на английски и дори се шегуваше на английски с водещите на онова интервю за ТеЛеФе. Как ли е Чачослав, знаем че ходеше на уроци, а най добрата школа е живото общуване в англоговоряща среда, дано докато е в САЩ да усъвършенства знанията си.

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 12:06 от Беллора

# 230
 wavey

Оххх, ще ме уморите като Ви чета......дано не е тази, онази, Laughing но в същото време която, ще да е. Mr. Green

# 231
  • Варненска клюкарка
wavey

Оххх, ще ме уморите като Ви чета......дано не е тази, онази, Laughing но в същото време която, ще да е. Mr. Green

Ам че тъй де- едни ни дразнят по-малко от други hahahaНо вече дори и дразнещите не ги взимам навътре, гледам там как разни стърчалки си дефилират и гледат кат умиращи овце, явно си мислят че така изразяват голяма любов и други дълбоки чувства hahaha Просто исках за Ча някои определени девойки Rolling Eyes ама като няма- няма... 33uu Накратко казвам че просто вече няма се ядосвам tooth

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 13:44 от Беллора

# 232
 Не ги знам  младите актриси щото не гледам всичко .  Младите от Парчетата са можещи и хубави .
 Другата се и забравам името  Лейля май беше  newsm78  става за млада партньорка на Ча .

След като ще играят пак Ардуч и Елчин   скоро след Кирилика  нищо няма да му учуди .

Айча Турин е симпатична .  Рускините пишат 1, 67 на ръст  а Фуркан бил  1 , 90   ми той колкото нашия патрон .  Добре стоят един до друг .  Такава , която ще е одобрена от всички несъществува   Mr. Green       в дизи и в реал спрягани  Дуйгу  опита от всенародната обич  tooth

Оффф , Фарах  не спряха да я  бутат до Ча  ooooh!   Сакън Тубата ! Спрягат я за историческия на Кенан

За фентъзи ептен не стават   да префърчЪт със супермена Явуз   rotfImbo

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 18:52 от femmi2

# 233
# 234
  • Пришълец
Стърчат, висят, пълзят- щом са били или ще бъдат около Ча ще ги обсъдим както само ние можем tooth Друг е въпроса, че партньорката ще е някоя, която сме пропуснали да отразим. Laughing Вярно е, едни са по-дразнещи от други, а такава, която да получи одобрение от всички няма да се намери. Неродена мома tooth

Колко много сериали пак се задават, разногледа станах. #Crazy
Проявявам интерес единствено към този на Хазал.

# 235
  • Варненска клюкарка
Наде, що се възмущаваш, от бройката на сериалите ли Laughing Нищо ново, ще окапят двадесетина от тях Wink Предвид че и по съдържание освен актьорите в тях почти няма разлика в сюжета....

Феми Лейля Танлар е само на 20 и до Ча дето мяза на 34 годишен ще стои като по-малката му сестра. Но можем да се пошегуваме че има резон, казва се Лейля Mr. Green Алина Боз пък ннаскоро стана на 18 или на 19, направо си е дете. Отблизо е нежна, но отдалеч не ми харесва. Дъщеря е на български изселник и рускиня.
Сериалът на Йозгю Кая приключи преди 2-3 дни, тя е нежна, даже мисля че се занимава с балет и е висока само 162 см. но толкова скоро да я вземат за друга роля по-скоро не Thinking
Скрит текст:

Докато Ча беше сред подопечените на биг бос бях сигурна че ще му търсят някоя по-малко известна, но сега щом арабите плащат, като гледам какви двойки събират на екрам, започвам да мисля че може би ще съберат Ча с някоя доста популярна Thinking От ОЗ медия която ще снима Каракалема с Ча за Нетфликс и която ще снима и Фатих-а с Кенан Имирзълъолу, са искали в главната роля Джансу Дере, или поне такива са слуховете, но тя отказала и сега са се насочили към преговори с Фахрие Евджен и Туба.... Та някак все повече си мисля че на Ча ще му търсят някоя много  известна, ама да видим smile3506

# 236
  • Пришълец
Не ги харесвам аз двете момичета от Парчетата. Всъщност Лейля Танлар/Джансу ми е по-симпатична, отиваха си с екранния ѝ партньор, сладка двойка бяха. Чачун може да го изиграе неин баща hahaha

# 237
Цитат
Стърчат, висят, пълзят- щом са били или ще бъдат около Ча ще ги обсъдим както само ние можем tooth Друг е въпроса, че партньорката ще е някоя, която сме пропуснали да отразим.

Joy Joy Joy  нареди римите .    

Възможно ли е да му лепнат  техна арабска   актриса ?  Rolling Eyes

на  него  му отиват малки , нежни  девойки  хубави . Хазал и Бенсуто са такива .  Ммого са сладки като се гушнат  Crazy ДунЯ и СеритУ  са кобилести  Sick

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 18:54 от femmi2

# 238
  • Варненска клюкарка
И аз искам нещо малко и нежно за Ча, ама с тоя щурм на манекенките, такива момичета вече почти няма Rolling Eyes
А Елчин и Баръш днес са започнали снимките на игралния си филм. За мен тя беше по-различна като визия, не е кой знае каква актриса, но има интересна външност.... Едно е сигурно техния филм хубав, лош тази година ще направи най-високия бокс офис Laughing

Хазал Heart Eyes Помислих си че ще рекламира нещо  Laughing А може би е визия за нова фотосесия Heart Eyes
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_281208

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 19:14 от Беллора

# 239
..... а такава, която да получи одобрение от всички няма да се намери. Неродена мома tooth

Марги, ще ме умориш - неродена мома.  Joy
Как ще е неродена, като е родена седмица преди или след /забравих тази последователност как беше/ патрона, но пък вече си мина по реда. 

wavey

Мисля си, че във фентъзито Ча няма да има постоянна партньорка. Вероятно всяка серия ще отразява приключение в различна епоха и ще си намира момичета от времето в което попада. Така че очаквам да го виждаме с различни девойки. Ще има и такива които ще ни допаднат, и такива които ще берат плодовете на фенската любов, че даже и Дуда може да се вреди някъде къде 4-тото хилядолетие преди новата ера за местната любима на Чачовия герой.

Хазал и новият й партньор много добре стоят един до друг и имат хубав излъчване като екранна двойка. Продължавам да предвиждам успех за сериала.
За пръв път изгледа като жена, а не момиченце в това кратко клипче пред огледалото.

Общи условия

Активация на акаунт