Да, Елчин в сериал на канал Д
Там много лесно падат сериалите обаче- 3 серии и ако рейтинга не го бива идва следващото дизи.... Искам я за Ча, тоя черния Баръш хич не го харесвам ама кО да се праЙ 
ПП

Там много лесно падат сериалите обаче- 3 серии и ако рейтинга не го бива идва следващото дизи.... Искам я за Ча, тоя черния Баръш хич не го харесвам ама кО да се праЙ 

Та която ще да е поредната дефилираща, все ще се изтрае, нали ще гледам Ча
Поне да сменят плочата че някои ги спрягат за всеки негов проект 
Кога ще му се падне някоя хубава и можеща 
Рейтинга на сериалите им го показва. Елчин бързо ще се освободи
, но тази която си мисля, че ще натресат на Ча е Неслихан. Ще почакаме и ще видим.
Мярнах снощи някакъв клип с предишната му партньорка Ханде Ерчел, харесах го мърдащ
Заради миглите ли ми се видя веднъж женствен, не знам
Преди време гледах някакъв гиф с него и Ханде Ерчел- както Надето беше казала там партньорството е два чифта пърхащи мигли и нищо повече. А въпросното Ханде е просто отчайваща актриса 
И нея я спрягаха с Енгин, но сега сополите му ще ги бърше Елчин 

Но вече дори и дразнещите не ги взимам навътре, гледам там как разни стърчалки си дефилират и гледат кат умиращи овце, явно си мислят че така изразяват голяма любов и други дълбоки чувства
Просто исках за Ча някои определени девойки
ама като няма- няма...
Накратко казвам че просто вече няма се ядосвам
става за млада партньорка на Ча .
Сакън Тубата ! Спрягат я за историческия на Кенан
Друг е въпроса, че партньорката ще е някоя, която сме пропуснали да отразим. 

Предвид че и по съдържание освен актьорите в тях почти няма разлика в сюжета....
От ОЗ медия която ще снима Каракалема с Ча за Нетфликс и която ще снима и Фатих-а с Кенан Имирзълъолу, са искали в главната роля Джансу Дере, или поне такива са слуховете, но тя отказала и сега са се насочили към преговори с Фахрие Евджен и Туба.... Та някак все повече си мисля че на Ча ще му търсят някоя много известна, ама да видим
нареди римите .
ДунЯ и СеритУ са кобилести 
Помислих си че ще рекламира нещо 

Препоръчани теми