ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 487

• 44 425
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Варненска клюкарка
Май ще имаме нова фотосесия Kissing Heart

И това ми харесва Kissing Heart

Ох, сериала наистина ще е със заглавие Арас rotfImbo
Няма лъжа, Арас е и пак е по Шоу тв Laughing

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 11:35 от Беллора

# 166
Привет, дружина!

Бързото ошкембяне се случва при тотално обездвижване примерно здравословни проблеми. Видях го при сина ми - качи 8 кг. за много кратък период без да е променял вида и количеството храна. Веднага след като въведохме хранителен режим и започнахме раздвижване /не става въпрос за упражнения които са динамични и натоварващи/ се видя промяна. Тъй като при Ча няма причина за тотално обездвижване си мисля, че се готви за роля преди приключеннието във времето. И след като след няколко месеца трябва да е млад и красив явно има начин също така бързо мечо да се втали в срок.

Ако не напълнее Хазалка и на 40 ще изглежда като момиченце.

Аз пък много харесах Дамла/Ейлем до Ча и ми се иска да ги видя в двойка. Идеална е да му партнира във всякаква историческа епоха.
Мисля че тя има голям потенциал като актриса. С Арас бяха много сладка двойка.

# 167
  • Пришълец
Не мога да преценя доколко добра актриса е Дамла, ама ми е толкова сладка, че до Ча си я представям от много време насам. Как обаче да си пожелая да му е партньорка като вече са били в общ проект. Не е невъзможно разбира се, но мисля, че няма да се добере до него Crossing Arms

Скрит текст:
Май ще имаме нова фотосесия Kissing Heart

И това ми харесва Kissing Heart

Ох, сериала наистина ще е със заглавие Арас rotfImbo
Няма лъжа, Арас е и пак е по Шоу тв Laughing

Joy Joy Joy
Само дано сериала Арас не остане познат единствено с името си Mr. Green
И дано не се превърне в традиция да използват истинските имена на Звездите за заглавия tooth

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 12:25 от Маргарита Н.

# 168
  • Варненска клюкарка
Според мен Ча не би изпортил шанса който го споходи с проекта на Нетфликс раздвоявайки се с някаква си друга роля преди него, просто няма време за това ако е вярно че снимките за Нетфликс започват през ноември-декември, както бяха писали. Сигурна съм че към него има лавина от сценарии и все ще може да си избере роля и Коджато изобщо не му е належащ на този етап. Като се има предвид че игралните филми на комшиите са предимно лигави драми и още по-лигави комедии, това че пропуснал някоя, голяма работа....И филм ще снима, но според мен няма да е точно сега newsm78 Така мисля, пък кой знае  newsm62
Относно дебелеенето, според мен не просто е предразположен, а и апетитът му е пословичен още от времето на първия му сериал, просто тогава беше съвсем млад и не му се е лепяло толкова. Докато се гмуркаше изглеждаше стегнат, рязко се разплу като се върна в Истанбул. Хапване ,пийване, мързел и те го на резултата....
Дамла е сладурка, и аз много я харесвам, но колкото игра с Ча в Ичерде, дотам ще си остане....

ПП На снимката Хазал била с Мурат Кючюк, известен  като режисьор на едни от най-популярните туски видеоклипове Peace Въпросът сега е реклама или фотосесия newsm53

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 13:44 от Беллора

# 169
 И аз харесвам Дамла . Не е кифла  и е симпатична .  С Арас си подходжаха в Ичардето . С Ча  не бяха любовна екранна двойка   .  В следващ проект кой знае може  да  играят като главни .
 Както писах ще се разминем с бореца, но това  е   предположение .  Ча като обяви проекта с Нетфликс каза  сериал Не филм .

Палтеценцето   на Хазал  ми е познато  Thinking

Като си прекараха ваканцията с Киво по яхтите ни засипаха с материал иначе пак щеше да се покрие .
Бяха ги фотнали  по улиците на ЛА  Ча , Киво и жена му   . Кой ги беше фотнал не знам . Киво има брат , който живее в Щатите .

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 16:46 от femmi2

# 170
  • Пришълец
Добре, че са стилистките Whistling Благодарение на тях виждаме Ча по-често.....
Ча си почина пълноценно и сега ще се подготвя само за проекта на Нетфликс. Хич не го виждам едновременно да се напъва за двете роли, няма достатъчно време, едва ли изгаря и от желание.... Той по повече от два проекта на година не работи newsm47  Приключи с ролята на Сарп, сега следва Явуз, няма място за трети.... Mr. Green

# 171
 Те пЪ идни  стилистки   ooooh! Илкнур има и добри попадения . Да земИм  и аз да стана стилисткЪ Joy

Арас и Енгин Йозтюрк  досущ като братя

комикс от старите теми  по повод   мераците за Сертайски повторен проект

hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 23:23 от femmi2

# 172
  • Пришълец
комикс от старите теми  по повод   мераците за Сертайски повторен проект

hahaha hahaha

И аз мисля, че тая няма да я бъде ако на Ча му е дошъл в повече двойният сценарий Joy Joy Joy

# 173
 цитат на Марга   от стара тема

Цитат
а »» Чачо »» Чачун »» Чаатай »» Чачослав »» Празноглав »»  Мачослав... или иначе казано названията на патрона newsm47 в наЩо дворче.

Joy Joy Joy  

Crazy  Crazy

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 20:23 от femmi2

# 174
  • Варненска клюкарка
Бурак и Хазал

Коментират че май на Бурак му е прилошало newsm78

# 175
Привет Ви.
Интерсно защо, но не са ми активни допълнителните емотикони. Thinking
Момичета, ще гледате ли Хазалиния сериал онлайн или на запис?
На капитана пак не му потръгна, но не спира да се напъва като глист на буца, ми не от всяко дърво става свирка, не го ли разбра най-накрая!?
Скрит текст:
#Teammy_News
⛔ Барышу Кылычу снова не повезло. По решению телеканала D его программа 19 будет закрыта, не успев начаться во втором сезоне

# 176
  • Пришълец
Само ако в темата се провежда КС ми е интересно и гледам онлайн Laughing По принцип предпочитам на запис, за да ползвам мишката при необходимост.

И тези на Чачун не съм ги виждала Joy

# 177
  • Варненска клюкарка

http://www.milliyet.com.tr/-mutlu-bir-kadinim-ve-boyle/pazar/hab … 09299/default.htm

Сигурно по-късно ще има и руски превод Peace

Наде, аз онлайн няма да го гледам, вероятно ще чакам превода, но българския не знам дали ще го дочакам, че обикновено рускините още на другата сутрин са готови Wink
Марги и аз не си падам по онлайните, бързо ми минава меракът, но може би и не съм случвала на нещо което да ме впечатли достатъчно силно.
Единствения ми цял онлайн е Фериха, но дори и там последните няколко серии ги гледах вече само за спорта, нали идваше финалът на историята и просто го догледах....
Някъде по времето когато в България се излчваше 1001 нощ, една вечер минах през Канал Д и засякох ЗП. Разбрах че тази история ще ми хареса повече от 1001 нощ и гледах няколко серии, но без превод нямах достатъчно стимул да продължа, а и после ми спряха Канал Д пък още не бях търсила телевизии в интернет и така си останах само с няколко серии. После пуснаха по нашите телевизии доста турски сериали и повече не бях разцъквала турски канали до АФК. Казвала съм ви как се сблъсках с него, моето си беше направо челен сблъсък, преди това горещо ме навиваха да го загледам, но аз колкото повече ме карат да направя нещо, толкова повече се опъвам и уж случайно пуснах серия, но май не съвсем, не ми се разказва пак историята tooth  Изгледах го цлия почти без превод, но честно казано не ми и трябваше. Странното е че когато загледах Фериха по Шоу, по Бтв пуснаха ЗП, та ги гледах и двата и на моменти в началото къде Фериха, къде Нихал, стана една каша, но по-натам всеки зае правилното място hahaha
Правих опит да харесам и Медчезира, гледах до към 20 серия редовно, а после минах на скрит прозорец който разцъквах само като чуех Чачовият глас. Останалата паплач никак не ме интересуваше, нито пък историята, (доколкото имаше такава) беше моята. Правих опит и с Киралик Ашка за онлайн, но и там греда, доколкото го изтърпях, не ми бяха вълнуващи главните, а второстепенната комедийна двойка hahaha
Накратко, не съм по олайните tooth
Марги аз май съм ги виждала тези снимки newsm78

# 178
  • Пришълец
Аз всъщност много исках да разбера каква е тръпката по време на онлайн гледането, защото такава определено има Laughing Ичердето е първият ми опит, не помня точно, май последните два-три епизода закачих. newsm78 Имаше коментари в темата по време на епизода, после Дида и Ети поотделно преразказваха, та благодарение на тях спокойно можех да осмисля видяното. Със сигурност обаче ще помня финала- легнах си в един-два през нощта, знаех, че сутринта в шест трябва да съм на крак, заради еуфорията покрай хепи енд-а и обезпокоена от това, че може да не стана навреме цяла нощ не заспах tooth
Гледах малко онлайн заради Чачун искам сега и заради Хазал. Не знам обаче колко бих издържала tooth

Бел, и на мен ми се е случвало да отразявам и Фера, и Нихал, само че по бг телевизиите. Joy Вървяха им повторенията вечер съответно по БТВ Лейди и ДФ.  

# 179
  • Варненска клюкарка
Прекрасна Heart Eyes
Интервю за Милиет Peace

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 12:57 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт