WIZZ AIR - 27

• 70 155
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Добър вечер имам закупен билет София- Дубай може ли някои да ми каже от къде да вида на кои терминал ми излита самолета или всички са на терминал 1

# 136
Добър вечер имам закупен билет София- Дубай може ли някои да ми каже от къде да вида на кои терминал ми излита самолета или всички са на терминал 1
Точно два поста преди вашия е даден отговор.
Т1.

# 137
Мимии bouquet bouquet
помагай какво трябва да се направи за да се пусне иск за компенсация?
полета бе отменен с над 14 часа, какви документи са необходими да се предоставят, нещо от летището?

# 138
Чудя се каква е вероятността да мина с кухненски робот в ръчния багаж, предвид факта че има някакви режещи елементи? За летище София става въпрос. И мога ли да мина контролата при оставащи повече от 2 часа до полета? Искам да се застраховам, че ако не ме пуснат с него в ръчния багаж, да отида до най-близкия офис на Еконт, да го изпратя, и да се върна обратно на летището, за да си хвана самолета.

# 139
Мимии bouquet bouquet
полета бе отменен с над 14 часа, какви документи са необходими да се предоставят, нещо от летището?

https://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/kak-da-poluchim-obezsht … -v-poleta-6073262

# 140
Чудя се каква е вероятността да мина с кухненски робот в ръчния багаж, предвид факта че има някакви режещи елементи? За летище София става въпрос. И мога ли да мина контролата при оставащи повече от 2 часа до полета? Искам да се застраховам, че ако не ме пуснат с него в ръчния багаж, да отида до най-близкия офис на Еконт, да го изпратя, и да се върна обратно на летището, за да си хвана самолета.
По вероятно е да те върнат съвсем скоро имаше и промяна в общите им условия и са позатегнали нещата. Не е ли по добре да се подсигуриш и да изпратиш режещите елементи с Еконт, а другото да вземеш с теб?

# 141
  • София
По новините разбирам, че проблемите са само с полетите до Лондон, така ли е,
тъй като ни предстои след няколко дни да пътуваме с уиз до Италия и вече сме
в паника от ситуацията със свалянето на пътниците  Sad

# 142
  • София
Сега пък попаднах на тази новина  Shocked :
Пътници на "България ер" са блокирани от 23.30 ч. снощи на летище "София", съобщи Нова тв.
Няколко пъти им било съобщено, че полетът се забавя, качили ги на самолета, където чакали два часа и ги свалили. Хората не могат да се откажат от полета и да си тръгнат - куфарите им вече са в самолета....
След Wizz сега и България еър, какво става?

# 143
Проблемите са с полетите от София до Лутън или поне там са се оляли с дублирането. Това е период, в който масово семейства с ученици и студенти пътуват към Лондон, Уиз го знаят прекрасно и в този период цените им са най-високи. Не знам как може да им хрумне, че на тези високи цени може такъв висок процент пътници да не се явят. Дано със снощния извънреден полет /имало ли го е?/ проблема да е решен.

# 144
  • София
България еър са същите. Аз мисля, че бях писала в тази тема, че юни от Амстердам пуснаха самолет с по-малко места, отколкото продадени билети имат.
Преди три години имахме почти същата случка с тях като описаната, само че багажа ни не беше качен. Първо ни пренасочиха полета за Прага през Будапеща, после възстановиха стария полет. Цял ден висяхме на летището докато излетим.

# 145
Мимии bouquet bouquet
Първо чрез компанията - мисля, че няма да има проблем в последните случаи.
Пускаш жалбата, прилагаш каквито имаш доказателства - снимай табла, табели, и всичко каквото се сетиш.
От летището не знам какво могат да ви дадат като документ в случая, но не пречи да попитате.

Ако не си свършите работа сами, чак тогава се обърнете към фирми, които се занимават с това срещу определен процент от дължимата сума.

# 146
Отдавна не бях ползвала авиокомпанията и нямах закупено членство. Сега си купих билети и членство едновременно, но при повторно търсене за следваща дестинация пак ми иска да си купя такова. Време ли трябва да ми го възприеме като информация за профила или имам проблем?

# 147
  • София
Най-вероятно не са пристигнали още парите при тях. При мен така като плащах по банкове път трябваше да изчакам 2 дни, но това зависи от банката.  Предполагам, че с карта до 2 часа трябва да ги отчете системата.

# 148
Проблемите са с полетите от София до Лутън или поне там са се оляли с дублирането. Това е период, в който масово семейства с ученици и студенти пътуват към Лондон, Уиз го знаят прекрасно и в този период цените им са най-високи. Не знам как може да им хрумне, че на тези високи цени може такъв висок процент пътници да не се явят. Дано със снощния извънреден полет /имало ли го е?/ проблема да е решен.

Проблема е с полетите, които по разписание се изпълняват с А321, който липсва и е заместен с А320, който е с по-малко места. Никой не продава по 20 места в повече.
Уиз поне си плащат компенсации, за разлика от България Еър

# 149
  • София

Проблема е с полетите, които по разписание се изпълняват с А321, който липсва и е заместен с А320, който е с по-малко места. Никой не продава по 20 места в повече.
Уиз поне си плащат компенсации, за разлика от България Еър
off topic: A България еър защо не плащат ? Не се ли  е заел някой да ги осъди ?
Аз нахъсих колежката да си търси правата за закъснение от Малага, та ги е дала на Аероиск, та да видим. Казали са й, че ще стане, но бавно.

Общи условия

Активация на акаунт