WIZZ AIR - 27

• 70 234
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Абсолютно подкрепям Мимии !
Баба ми в такива случаи казваше: Хем шуто, хем боде.
KitKatChunky, освен че сте некомпетентна да отговорите на въпроса, сте и невъзпитана, и е по-добре да спрете по темата, защото се излагате публично !
Какво Вие мислите в случая, никой не го интересува.

# 181
Хайде сега точният цитат
Цитат
Според мен е противно на логиката да очакваш да ползваш отстъпката за полет за дата, която е извън срока на членството, независимо кога ще ги платиш.
KitKatChunky
Както се видя логичната мисъл не ви е силната страна, за сметка на това се опитвате да създавате напрежение в темата. След като не сте сигурни в правотата си не заблуждавайте хората.
Разбира се, че и аз подкрепям Мимии, надали някои е по-компетентен тук в темата.

# 182
  • Варна
Да попитам и аз.Купих билети на Уиз за края на окт. Варна - София и после обратно София-Варна за ноември.За дамските чанти ми стана ясно, че без приорити трябва да си я заплатя.Предполагам, че и на вътрешната линия са стриктни в правилата.Резервацията ми е за 3-ма, аз, ММ и дъщеря ни ще пътуваме.Детето е на 8г., правилно ли предполагам, че ако не съм си закупила места, системата ще разпредели мен с детето заедно, а таткото на друго произволно място.Преди 2г. в полет от Италия с друга авиокомпания имаше някаква грешка в резервацията и ни бяха разпределили 3-мата един зад друг.Тогава при самото пътуване на място в самолета ми казаха да кажа да стюардите, че трябва един от възрастните да го сложат заедно с детето, защото децата не могат да пътуват сами без придружител.И така и стана, на място помолиха един човек да се премести и мен ме сложиха с детето.То и човека всъщност беше доволен, защото му се падаше средно място и даже ми благодари Smile

П.П. Видях напред, че е коментирано, че Уиз до и от Варна се обслужва на Т2 в София.Така ли е наистина, тъй като пътувам на връщане преди това от Кьолн с Раян и разбрах, че ще кацнем на Т2 и  ако и Уиз за Варна излитат от същия терминал би било супер.

# 183

П.П. Видях напред, че е коментирано, че Уиз до и от Варна се обслужва на Т2 в София.Така ли е наистина, тъй като пътувам на връщане преди това от Кьолн с Раян и разбрах, че ще кацнем на Т2 и  ако и Уиз за Варна излитат от същия терминал би било супер.
Считай че е супер,защото за Варна излитат от Т2.  Peace

# 184
  • Варна

Считай че е супер,защото за Варна излитат от Т2.  Peace
Благодаря, идеално ми идва, ако няма някое забавяне директно си се прибираме вкъщи. Blush

# 185
Хайде сега точният цитат
Цитат
Според мен е противно на логиката да очакваш да ползваш отстъпката за полет за дата, която е извън срока на членството, независимо кога ще ги платиш.
KitKatChunky
Както се видя логичната мисъл не ви е силната страна, за сметка на това се опитвате да създавате напрежение в темата. След като не сте сигурни в правотата си не заблуждавайте хората.
Разбира се, че и аз подкрепям Мимии, надали някои е по-компетентен тук в темата.

Не става въпрос кой от кой е по-компетентен, а за това, че мнението ми се квалифицира като твърдение, а това са две различни неща. А точно логичната ми мисъл ЯВНО ми е силна страна, след като преди няколко месеца на логически тест на Менса изкарах IQ от 150.

# 186
Поздравления за добрия резултат от изпита на Менса, но логическото мислене е едно нещо, практическия опит друго, правилата на компаниите трето.

В тази тема има много пътуващи с многогодишен опит и с полети, и с членство, а Мимии дава непрекъснато безценни съвети. Разбира се, това не е нужно да го знаете, по-важен е горния абзац.

# 187
В България има ли представителство на Wizz? И в този ред на мисли- служителите, които на Т1 правят check-in и проверките на изхода за самолета са си служители на летището, а не на авиокомпанията, нали така?

# 188
Членовете на WIZZ Discount Club ползват 20 % намаление на всички закупени  самолетни билети днес

# 189
Добър вечер искам да попитам за пликовете за козметика от къде се взимат и имат ли определена големина

# 190
  • In transit
Добър вечер искам да попитам за пликовете за козметика от къде се взимат и имат ли определена големина
В момента има на промоция в Лидъл.

# 191
  • Стара Загора
Здравейте , искам да питам някоя мама да е пренасяла кърма с wizz air?

# 192
Пликове дават и преди лентата, големината е приблизително 20/20 ( ако някой знае точно моля да ме поправи ). Случвало ми се е нещата да са ми в обикновено малко пликче и да ме помолят да ги преместя в техния. Мисля, че това по скоро беше, защото техните отгоре имат цип за затваряне.

# 193
При закупуване на билета днес, на 5.09., 20% отстъпка за всички дестинации!

# 194
Пликове дават и преди лентата, големината е приблизително 20/20 ( ако някой знае точно моля да ме поправи ). Случвало ми се е нещата да са ми в обикновено малко пликче и да ме помолят да ги преместя в техния. Мисля, че това по скоро беше, защото техните отгоре имат цип за затваряне.

Благодаря ви много Simple Smile Дъщо така четката за зъби примерно нужно ли е в плик а пастата за зъби и тя ли пада към козметиката в плокчето Simple Smile Малко тъпи въпроси но нямам време да търся .. Аз си взех дожички шампоанчета  малки в хартиена опаковка за тях дали ще е нужно пак в плик да се сложат

Общи условия

Активация на акаунт