WIZZ AIR - 27

• 70 238
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Всичко, което е течно и гелообразно се слага в пликче с ципче. В момента има в ЛИДЛ такива (2,69 лв.), а в Кауфланд може да ги намерите като пликчета за сандвичи (цена около 1,80 лв.). Четката няма нужда да я слагате там. И всичко трябва да е до 100 мл. Кремове, пяна за бръснене, шампоани, паста за зъби, душ- гел- всичко в пликчето. Може да не Ви карат да го вадите, но си ги сложете там. Дозички шампоан и душ гелове по 50 мл. има в ДМ. Идеални са за пътуване.

# 196
# 197
# 198
Здравейте,
ще пътувам с детето си и се чудя има ли смисъл да купувам запазени места, предвид възрастта му (4 години). Ще съм благодарна за съвет Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 199
  • София
По принцп Уиз настаняват заедно, а с дете пък съвсем. Все пак не рискувайте да се чекнете в последния момент, а действайте веднага след отваряне на чекина.

# 200
Само че, за полети след 29 октомври и резервации направени след 15-ти август, /за последното не съм на 100 % сигурна/ ако нямаш закупени места, можеш да се чекираш само 3 дни преди полета. Другите, със закупените места, имат право да се чекират от 30 дни до 3 часа предварително. Т.е. при един запълнен полет, може да се окаже, че няма 2 места едно до друго. Малка е вероятността от 180 пътника всички да са закупили места, както и всички да са по двойки, но.... теоретично е възможно.

Ние имаме полет през декември и за пръв път не си купихме места, защото полетът е около час /до Будапеща/, но сега, след случилото се с полета до Лондон, се питам, дали закупуването не дава някаква по голяма гаранция и предимство при евентуално забавяне, отмяна и други обстоятелства. Но, просто си разсъждавам все още....  За момента, за този полет видях само 7-8 закупени места, и тъй като има време, ще поизчакам.

# 201
Аз купих места, защото реших да не притеснявам детето. Но, принципно разпитах често пътуващи и ми казаха, че масово не се купуват места и преди полета се започва великото разместване.

# 202
Аз купих места, защото реших да не притеснявам детето. Но, принципно разпитах често пътуващи и ми казаха, че масово не се купуват места и преди полета се започва великото разместване.

Това ми е най-противното. След него е качването на багаж мой размер, като малък ръчен.

# 203
  • София
Аз не бих си станала от мястото.

# 204
  • Варна
Добре, де....системата не разпределя ли автоматично децата под 12г. да сядат до един от родителите си.Видях като закупувах билета, че трябваше да отбележа и дата на раждане на детето, т.е. от компанията са наясно колко от децата са под 12г...А те не могат да се возят непридужени, по-назад разказвах за случай при нас с друга компания.Не дай боже в случай на нужда децата зависят от придружителя си.А и прим. моята дъщеря понякога ѝ става лошо на път с автобус, със самолет още не се е случвало, но едва ли на някого ще му е приятно да го изцапа, ако ѝ стане лошо и не свари да вземе мерки навреме.
Аз в Уиз до сега не съм летяла, но действително ли има шанс да не сложат 8г. дете/ моето е на 8/ до един от двамата родители, при положение, че сме на една обща резервация?

# 205
Аз ставам непрекъснато когато хората искат да се съберат

# 206
Доколкото разбрах няма шанс да не седнеш до детето си, а и до съпруга си (т.е. не разделят семейства). В случая, както писах моят син е на 4 години и ми се стори много безсмислено да купувам място???!!!, но водена от желание да му осигуря спокойствие (не е пътувал със самолет и е страхлив), все пак прежалих 60 лева.

# 207
  • Варна
Моите полети са вътрешни Варна-София и обратно, става дума за 30-35мин. полет, билетите ни са по 35лв. в посока за човек.Безсмислено ми се вижда да дам още толкова и за места, а и имам очакването да бъде един от нас разпределен с дъщеря ни.Иначе изобщо не виждам смисъл защо ще ме питат за точната възраст на детето при резервацията.Дори съм сигурна, че някъде трябва да пише нещо по повод децата под 12, защото те винаги пътуват придружени или ако пътуват сами им се осигурява лице, което да отговаря за тях в самолета/ нискотарифните май не осигуряват всъщност, т.е. изобщо дете не може да пътува само/.
Иначе между тези полети имам и два с Раян до Германия, но за там си резервих и места и приорити, все пак полета е малко по-дълъг и затова предпочетох така.

# 208
Здравейте момичета, поради объркване на полетите имам 5 свободни билета на Уиз за 10.11.2017г. полет Мадрид - София, полета е късно около 9 часа.
Доколкото видях има безплатна смяна на имена и затова, ако някой има желание да се възползва да ми пише лично съобщение.
Цената е 20 евро, закупила съм ги за малко по - скъпо.
Благодаря Ви!

# 209
  • София
Смяната на име на билет е по-скъпа от 40 лева, така че няма смисъл някой да си купи от вас. Цената е 91 лева:

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/informatsiya-za- … na-rezervatsiya#/

П.п. Купила съм си билети за същия полет, така че явно ще сме заедно. Grinning

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 21:48 от Niya-

Общи условия

Активация на акаунт