Бързи здравословни въпроси и отговори – 8

• 49 818
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Ти писала ли си там....стори ми се, че те мернах.Simple Smile
 Съгласна съм, не споря с теб.
В тази тема точно прочетох, че след 2000г се развива по-обстойно специалността. Това не значи, че  преди 2000г. не  е имало специалисти - имало е, но малко. Ето, и към днешната 2017г. при мен няма кьорав пародонтолог дори...

# 616
Не, не съм писала в тази тема.

# 617
# 618
Аз там отдавна пръскам акъл и знания ...  Laughing  Но там влизат малко хора, реших и тук да просветля един-двама hahaha
Спираме...

Ти затегна ли положението?  Mr. Green

# 619
то акането може да се каже че спря снощи. а тия болки никога няма да спрат.

активен въглен не знам дали да пия щом имало вероятност да докарва запек (а като гледам листовките и нета тия май искат по хиляда хапчета да изпиеш).
BioKult пих (което общо взето всеки ден пия).

# 620
Ще мине. Пий вода повечко.
За болката но шпа мисля може. Ре комфорт на детето са изписвали също...
Зъбите как са...да дам акъл и за тях.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 621
Тета, вече към теб ще се обръщам, ако имам проблем със зъбите  Grinning Много ме интересува всичко, свързано със зъбите и тяхната поддръжка и съм благодарна, че обясни, пък макар да ставаше въпрос просто за някакви си пломби.

# 622
Теоретично, вече съм половин стоматолог...от толкова четене. Само практиката ми куца... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 623
зъбите са супер зле. моята зъболекарка ми говори за мост, за който хем пари нямам (нито ще отимам) нито звучи логично, защото така или иначе двата стълба на тоя мост няма да са особено здрави.
има си дентален раздел.

# 624
Теоретично, вече съм половин стоматолог...от толкова четене. Само практиката ми куца... Stuck Out Tongue Winking Eye

Не е късно да пробваш. Wink
Имам една много бойна колежка, вадила си е зъб сама, постоянен. #Shocked

# 625
  • Burgas, Bulgaria
Оказа се , че има опашка крушката.  Зъба с пулпит е гангренясал има гранулом.  Мъртъв е . Явно от там е този оток  точно синуса където е и леката температура .

# 626
Не ти ли правиха снимка?
Чак сега ли се разбра, че е с гранулом?

# 627
Аз няма да се включвам  Mr. Green....че ще отиде коня у ряката ..  hahaha

# 628
  • Burgas, Bulgaria
Имах снимка панорамна от преди 10 дни . Там кой какво виждаше,  май е свободно съчинение .Уж  имаше гной на корена , пък като го изкараха нямаше .
Друга нямам намерение да правя освен ако ще умирам, защото скенер, зъбна  и на синусите за 40 дни , колкото и да ми  говорят , Че не е проблем, то на чужд гръб всичко може .
Този доктор каза, че каналите са черни . И тъканите са възпалени от там и болките и всички щуротии .
Искам да свърши всичко , защото ухото и синуса ме влудяват , а зъба е чувствителен . Ходя гладна , а като съм гладна съм злобна 😆

# 629
Бивало е секторна снимка да се направи. Да ти запълнят каналите...и може да ти спасят зъба. Търси ендодонт.

ПС...малко са ти несвързани писанията. Изваден ли е зъба, не е ли...не разбрах. Какви канали, ако е изваден...абе дано се оправиш.

Общи условия

Активация на акаунт