Бързи здравословни въпроси и отговори – 8

• 50 037
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Мен само студена вода и студени компреси са ме успокоявали, когато страдах от тях

# 196
  • София
И на мен преди цикъл ми се появяват. Да чукна на дърво , не са болезнени.
Мажа се само с крем в краен случай.
Мъжът ми приемаше медикаменти и през устата и имаше ефект (краткотраен).

Момичета , имах едно петно на кожата , лекарката каза -гъбички. Съвпадна точно с ходенето на море и за това не взех и кремчето , което ми каза. Сега си гледам кожата, петното е изчезнало. Възможно ли да е от морската вода? Много се зарадвах всъщност

# 197
Глухарче, за гореща не съм чувала, но топли вани облекчават (или по-точно киснене в леген с топла отвара от смрадлика).

# 198
  • Варна
Глухарче, за гореща не съм чувала, но топли вани облекчават (или по-точно киснене в леген с топла отвара от смрадлика).

Да, да облекчават вярно е. Но съм на работа мамка му. А и облекчават за момента, после отново Sad

# 199
Как топли вани, бе? Те и без това са разширени вените, от топлото още ще се разширят... Rolling Eyes

Аз рядко съм имала такъв проблем. Ползвала съм кортикостероиден крем за мазане и имах полза.
Обаче как се казваше, не помня? newsm78 Кортимицин май беше? newsm78

# 200
При хемороиди на майка ми помогна едно мазило от ветеринарната аптека - Антифлегмин.Преди това мазане с различни мазила, пиене на хапчета и жестоки болки...С това кремче за 5 лева вече няма проблеми.

# 201
  • Варна
При хемороиди на майка ми помогна едно мазило от ветеринарната аптека - Антифлегмин.Преди това мазане с различни мазила, пиене на хапчета и жестоки болки...С това кремче за 5 лева вече няма проблеми.
Имам го това кремче и ме е страх да го ползвам. Веднъж пробвах не усетих облекчение и не повторих.
Дева ще го оогледна това мазило,че се мазотя с някакви треволя дето им нямам вяра.

# 202
Сега се сещам, че пак уж за хемороидите гълташе изсушени плодчета от бъзак, сега му е сезона.първия ден едно, втория- две, и така до 21, на 22 ден намалява с едно и пие 20, и така докато стигне пак едно плодче последния ден.

# 203
  • Варна
Сега се сещам, че пак уж за хемороидите гълташе изсушени плодчета от бъзак, сега му е сезона.първия ден едно, втория- две, и така до 21, на 22 ден намалява с едно и пие 20, и така докато стигне пак едно плодче последния ден.

Ако знаеш колко плод и колко сироп от бъз съм изпила, ако действаше за 10 живота натред нямаше да страдам от хемороиди.

# 204
Глухарче, а шаваш ли насам-натам достатъчно? Ако седиш по цял ден, каквото и да пиеш няма да има ефект.

# 205
  • Варна
Глухарче, а шаваш ли насам-натам достатъчно? Ако седиш по цял ден, каквото и да пиеш няма да има ефект.

Оууу днес цял ден шавам. Една туба с концентриран препарат за автомивки се е спукала и целия офис плува. Аз бърша то се пени, аз бърша то се пени. За капак е розов  Tired Face

# 206
Щях да пиша да минеш с оцет, но съвсем в друга категория бедствие ще хвърлиш офиса Simple Smile

# 207
  • София
Трябва ли да се притеснявам от 5мм кистичка при гърдата?

# 208
  • Sofia
Не,но е добре да я следиш на 6мес.и вземи да пиеш капсули от вечерна иглика.

# 209
  • Варна
Трябва ли да се притеснявам от 5мм кистичка при гърдата?
Не,моите са много по-големи. Следи я.

Общи условия

Активация на акаунт