Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 42 905
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
мисля, че само ти го четеш... Joy Joy Joy Joy

Ми старая се, но като видя някоя глупост и спирам. А тука за 3 дена много му се събраха.

Вчера обяснявах на жената докато гледаше епизода как желязото става по плътно във вода Simple Smile  Ама не ми се върза на серьозната физиономия. Simple Smile

# 106
  • Spain
...😉😎мерси  първо и аз така си помислих, но после почнах да се съмнявам в себе си 😅😂😂мислех че ваканционно съм проспала цяла седмица, направо се смутих

# 107
Много искам и мен да са заблудили Аря и Санса или само Аря,ако играе някаква игричка сама.
Но не мога да й забравя физиономията,когато разбра коя е лейди Старк.Ясно ми е,че тази Аря е творение на Д&Д,но ми се налага да я гледам.Както ми се налагаше да гледам как Рамзи се гаври със Санса.
Не знаех,че е престъпление да си  high born и да не се обличаш като клошар.Щото Санса и в това беше обвинена.
Не вярвам,че Аря се е усетила,че Кутрето я е пуснало по надолнището,но Санса ще се усети,защото тя най-добре го познава и само тя знае какво цели.

# 108

g-style не съм гледал епизода (все още), но си мисля че точно тук е проблем -  в Браавос подготвяха Аря не просто за убиец, но за бъдещ владетел, обаче тя не пожела да се вслуша в уроците.

Защо си го мислиш това? Промиваха и мозъка за да стане послушен убиец, но не им се получи. Не са я подготвяли за владетел въобще.
Оказа се достатъчно умна, за да се усети, че Милия Човек я води за носа. Аря на първо място е варг, и то много силен варг, но това в сериала липсва изцяло. Видяла се с Нимерия в 3ти епизод, на баба ти хвърчилото! Аря се варгва в нея през Тясното море, но за това няма време във сериала. В сериала май и за Джон не загатнаха, или само мимоходом.Не помня.
Аря няма как да забрави коя е, след като нощем ловува с глутницата.

Изцепките между сестрите от последния епизод не са канон и не им обръщам внимание. Според мен са постановка, за да се карат феновете "що ли искал да изрази героя". Това не е моя цирк, нито моите маймуни. На тая въртележка не се качвам.  Laughing Същото творчество като монолога на Тирион и брат'чеда с мравките: "ъъъъъъ" ooooh!.

# 109
Цитат
За момчето на месаря не отваряй дума, Аря е причината да го убият, ако не беше нападнала Джофри заради него, месарчето щеше да се размине с порязана буза, а не да бъде разполовен.
Нямаше как да знае, че ще са такива последствията. Едно на ръка, че беше малка, но до момента какъв ѝ беше животът? Дъщеря на лорд, над тяхното семейство няма други в йерархията. И у дома постоянно нарушаваше правилата, нямаше страх от наказание.  Като посрещаха кралското семейство цъфна с шлем. Дремеше ѝ за етикети и правила, общо взето. Просто не знаеше с Джофри в какво се забърква. Докато самото месарче примерно веднага пусна пръчката като усети накъде вървят работите. Но тя - едва ли си е дала сметка.

# 110
  • Варна
Цитат
За момчето на месаря не отваряй дума, Аря е причината да го убият, ако не беше нападнала Джофри заради него, месарчето щеше да се размине с порязана буза, а не да бъде разполовен.
Нямаше как да знае, че ще са такива последствията. Едно на ръка, че беше малка, но до момента какъв ѝ беше животът? Дъщеря на лорд, над тяхното семейство няма други в йерархията. И у дома постоянно нарушаваше правилата, нямаше страх от наказание.  Като посрещаха кралското семейство цъфна с шлем. Дремеше ѝ за етикети и правила, общо взето. Просто не знаеше с Джофри в какво се забърква. Докато самото месарче примерно веднага пусна пръчката като усети накъде вървят работите. Но тя - едва ли си е дала сметка.
Съгласна съм. Нед Старк е виновен, че има пропуски във възпитанието. Просто не би трябвало тази постъпка да й се записва като добро дело, защото не направи услуга на никого..

# 111
За историята с месарчето беше виновен единствено Джофри. Но странно защо, него никой не го споменава. Джофри се опита да убие Аря, това помни ли го някой изобщо?
Цялата история щеше да е детска караница, ако не участваше психопат в уравнението.

# 112
Добре де - на Аря й е позволено да не й дреме за етикета и да нарушава всякакви правила в общуването с хора,ама на Санса не й е позволено да се държи според етикета и според правилата.Аря е голямата работа,Санса е тъпа шматка и предателка.
Аря се държи детински и прави каквото й скимне и заради това убиха детето на месаря и Лейди,но е голяяям герой,боец,вълк и там всичките суперлативи.11-годишната Санса изтича уплашено при манипулативната Церсей,за да й каже,че я връщат в скучния Север - и 7 сезона HATE.Детинското на Санса не се прощава, а на Аря е достойно за възхищение. Сега масовият зрител се кефи как Аря Велика поставила на място Санса,дето се помислила за голямата работа.Тя трябва да си знае мястото - там в ъгъла,много да не се обажда,щото коя е тя -някаква си законна дъщеря на някакъв си Нед Старк.

# 113
  • Варна
За историята с месарчето беше виновен единствено Джофри. Но странно защо, него никой не го споменава. Джофри се опита да убие Аря, това помни ли го някой изобщо?
Цялата история щеше да е детска караница, ако не участваше психопат в уравнението.
Хе-хе кой психопат? Аря налагаше Джофри с пръчка по гърба и мяташе камъни по него. Тогава той се разбесня и замаха с меча. Да ти кажа сигурно малко принцове нямаше да се ядосат в тази ситуация.

П.П. Пиша за книгите. Във филма не помня как беше точно ситуацията.

# 114
Сега масовият зрител се кефи как Аря Велика поставила на място Санса,дето се помислила за голямата работа.

Наистина ли масовия зрител така го възприема? На мен и двете ми изглеждат еднакво зле в тази нелепа ситуация.

# 115
Скрит текст:
До сега само четох,но реших да се регистрирам да напиша и аз един пост.Направи ми впечатление,че прекалено много внимание обръщате на малките грешки в сериала и така си убивате част от кефа.Та да изкоментирам сцената с "олимпийския бегач" Джендри и телепорта на Дани с драконите.Когато дадоха нашите заобиколени от зомбитата ясно се вижда как се стъмва,след като следващата сцена как Джендри е пред портите и им казва,че трябва да се прати гарван си е още тъмно,а когато тръгна да бяга за да предаде това съобщение си беше светло,значи не го е минал чак толкова бързо.Следващата сцена дават как нашите се събуждат и вече е светло,демек е минало цяло денонощие.Така,че времето за което гарвана пристига до Дани и съответно тя с дракона до зомбитата е няколко часа,не знам защо всеки 2 коментар се е захванал за тази сцена Simple Smile

П.П. Или сега ще се намери някой да каже,как е минало цяло денонощие за няма и една серия,може би трябваше да дадат как нашите си спят,или най добре 7-ма серия цялата е да гледаме как спят за да е най реалистично хаха.А в първи епизод от другия сезон да дават цяла серия как зомбитата търсят с какво да извадят дракона от езерото.Дали с такава прецизност и точност ще им стигнат 50 сезона.На който му се гледа сериал в който да показват под лупа всяко движение на всеки актьор във всеки един момент да си пусне да гледа дързост и красота Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 16:59 от ANM86

# 116
Скрит текст:
До сега само четох,но реших да се регистрирам да напиша и аз един пост.Направи ми впечатление,че прекалено много внимание обръщате на малките грешки в сериала и така си убивате част от кефа.Та да изкоментирам сцената с "олимпийския бегач" Джендри и телепорта на Дани с драконите.Когато дадоха нашите заобиколени от зомбитата ясно се вижда как се стъмва,след като следващата сцена как Джендри е пред портите и им казва,че трябва да се прати гарван си е още тъмно,а когато тръгна да бяга за да предаде това съобщение си беше светло,значи не го е минал чак толкова бързо.Следващата сцена дават как нашите се събуждат и вече е светло,демек е минало цяло денонощие.Така,че времето за което гарвана пристига до Дани и съответно тя с дракона до зомбитата е няколко часа,не знам защо всеки 2 коментар се е захванал за тази сцена Simple Smile

Нещо за срит текст да си чувала?! Поне правилата да беше прочела!  ooooh!

# 117
Скрит текст:
Скрит текст:
Само ако драконите развиват скорост над 600 км/ч. Но пак остава проблема със скоростта на гарваните.

# 118
Скрит текст:
Скрит текст:
Само ако драконите развиват скорост над 600 км/ч. Но пак остава проблема със скоростта на гарваните.
Това е фантастика,не е по реални събития Simple Smile в едни Бързо и яростни има повече измишльотини,а не се води фантастика Grinning

# 119
Ирена- малко преувеличи ми се струва. Нито някой е нарекъл Аря велика, нито пък Санса шматка. И двете са еднакво заблудени на моменти.

Скрит текст:
Ако играят постановка, то причината да се скарат насаме е, че Кутрето има хора навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт