Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 43 661
  • 782
  •   1
Отговори
# 300
??? Нещо се обърка. Какви спойлери те гонят? Вече не може и да предполагаме ли, ай сиктир! Rage

Не съм се объркала. Когато постваш информация от лийкнатите файлове, поне я слагай в скрит текст. Вече два пъти го направи само в рамките на една страница.
Чудя се и във фейсбук ли пада такова мрънкане, ако някой твой приятел постне нещо спойлерно  Tired

Аз съм изчела всички лийкнати файлове и спойлери, които съм намерила - на мен не ми пречи. Но не всеки иска да знае предварително какво ще стане. Така че - скрит текст.

# 301
  • Варна
Стига сте спорили за глупости, ако не ви се чака до 4.00часа ето го епизода
http://DMCA-removal-from-Google/banan?id=518821&hit=1&t=tv

Аз обаче нещо се обърках ...  защо е създаден вала? За да пази от кого?

# 302
  • Вестерос
Tи не си добре май... Какви ЛИЙК ФАЙЛОВЕ те гонят? Човек да не си направи предположение, егаси и мрънкалата дето сте, честно.  Повече не смятам да те отразявам.

И да уточня за всички останали неразбрали- За Церсей , че ще пукне е ясно от пророчеството, за дракона си е мое предположение, ако ще и в Мартин тефтера да го пише най-отгоре.

8 сезон щял да е септември месец , има инфо някакво за 18.
Второ по-ново инфо за 2019.

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 19:14 от Tiffany А

# 303
  • Варна
В Замунда е епизода .... за другото питам сероозно!

# 304
  • Вестерос
Веско, не помня с точност, но мога да видя в Светът как беше.

от стр, 145 нататък ) не е точен цитат преразказвам)
Пише: НЩ от хилядолетия брани Вала, построен след края на Дългата нощ- зимата , продължила цяло поколение. От нея изпълзели Другите и почти сложили край на човешките кралства.
Първите хора и горските чеда са се бояли от нещо  и дори великаните, ако вярваме на легендите и певците,  достатъчно са се бояли , за да издигнат Вала.
Първите хора изсичали големи ледени блокове от езерата наоколо и с шейни ги влачели до Вала, където ги намествали един по един. Сега 1000 години по-късно Валът е висок 200 метра при най-високата си част. Според легендите ГЧ помагали с чародействата си. Нощния страж издигнал 19 твърдини-замъци. После се разказва за Нощна крепост- черен замък май е това .

После е за Нощния крал:

Най-старото предание е за Нощния крал-13-тия ЛК на НС, който приел в ложето си чародейка, бледа като труп, и се обявил за крал. 13 години управлявали заедно преди Кралят на Зимата- Брандън Трошача да се обедини с Краля отвъд Вала Джорамун и да ги срази.

п.п. що ми беше останало в акъла, че Брандън Строителят строи Вала...
п.п.2 да, разбрах, моя грешка е, за това се сещам за БС
" — Кой владее тази земя? — запита Джойен Бран.

— Нощният страж — отвърна той. — Това е Дарът. Новият дар, северно от Дара на Брандън. — Майстер Лувин му беше разказвал историята. — Брандън Строителя дал цялата земя на юг от Вала на черните братя, до разстояние от двайсет и пет левги. За тяхна… за тяхна поддръжка и опора. — Изпита гордост, че е запомнил тази част. — Според някои майстери е бил някой друг Брандън, не Строителя, но все си е Дарът на Брандън. Хиляда години по-късно Добрата кралица Алисан посетила Вала на своя дракон Сребърно крило и решила, че Нощният страж е толкова храбър, че накарала Стария крал да удвои размера на земите им до петдесет левги. Та това е Новият дар. — Махна с ръка. — Тук. Всичко това. "

п.п.3 и аз като Джони Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 20:21 от Tiffany А

# 305
Четох много добро ревю за Night's King от книгите и легендата и Night King , който е в сериала и е друг персонаж Simple Smile
То е очевидно. Даже Мартин си го каза с половин уста след първата поява на сериалния Нощен крал в 4-ти сезон. Просто Д&Д използват това наименование, иначе няма нищо общо с легендата от книгите. По-скоро този в сериала е Великият друг, съперникът на Р'хлор. Или пък първият превърнат от чадата бродник от видението на Бран в миналия сезон.

# 306
Аз не разбирам. Уж ББ били раса дето си съществува, а зомбитата са мъртви. Е след като
Скрит текст:
Визерион е убит е логично да е зомби или  newsm78. Така го пише и из нета, че е зомби
Скрит текст:
Беше доста обезкървен, но не е сигурно, че е умрял напълно. Драконите са доста държеливи. За справка Дро отнесе доста копия в различните серии, а все едно бълха го беше ухапала. За Виз - водата беше ледена и ставаше за хибернация. Последиците - хипотермия, изключително намалена нужда от кислород (ако не може да диша под вода), забавени жизнени процеси и съответно забавени фатални увреждания. Отделно и копието беше заледено, а какво е имало отдолу не се знае.
Или казано честно - не ми се ще да е умрЕл.
п.п.
Скрит текст:
Не намирам другаде информация, освен тук,  че Виз ще бъде "убит" отново. Има само за Регал. Та ако има - може ли линк, плс. Става и на лични.
Скрит текст:
Ами нямам линк, аз рових из някакви спойлери и се споменаваше за зомбито Визерион. А епизода още не съм го гледала и затова попитах, не знаех, че не става ясно дали е още жив или умрял

# 307
  • Варна
п.п.
Скрит текст:
Не намирам другаде информация, освен тук,  че Виз ще бъде "убит" отново. Има само за Регал. Та ако има - може ли линк, плс. Става и на лични.

Скрит текст:
E,  то няма информация, че ще бъде убит отново.
 Просто си теоретизираме, как ще могат да се справят с него и дали огънят би могъл да го убие като обикновените зомбита (ако е зомби) Драконите са магични създания и би трябвало да са огнеупорни, щом са огнедишащи

# 308
  • Варна
п.п.
Скрит текст:

Скрит текст:
E,  то няма информация, че ще бъде убит отново.
 Просто си теоретизираме, как ще могат да се справят с него и дали огънят би могъл да го убие като обикновените зомбита (ако е зомби) Драконите са магични създания и би трябвало да са огнеупорни, щом са огнедишащи

# 309
  • Варна
Скрит текст:
...
дали е още жив или умрял

Скрит текст:
За мен лично от единствено значение е, че още мърда. Даже не ми дреме диша ли. Мърда ли? Мърда!
 Оки, отиваме да си спим спокойно тогава Simple Smile

# 310
  • Варна
Тизер:

Скрит текст:
Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 07:54 от Хексе

# 311
  • Вестерос
Почти 2 страници обсъждахме, че онези уж спойлери за 8 сезон  са лъжовни. Така че не ги кредитирай за каквото и да е.

# 312
  • Сидни
Еййй, дано пуснат 7ми епизод преди понеделника. Тиизърите винаги ме надъхват яко.
И кво Денерис накара цялата армия да отиде до КЧ за срещата?
Леле после година и нещо чакане , А? Ужас. Айде да свършва тоя сериал, че като броя сезоните се чувствам стара Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 313
Tи не си добре май... Какви ЛИЙК ФАЙЛОВЕ те гонят? Човек да не си направи предположение, егаси и мрънкалата дето сте, честно.  Повече не смятам да те отразявам.

И да уточня за всички останали неразбрали- За Церсей , че ще пукне е ясно от пророчеството, за дракона си е мое предположение, ако ще и в Мартин тефтера да го пише най-отгоре.

8 сезон щял да е септември месец , има инфо някакво за 18.
Второ по-ново инфо за 2019.

Ами явно не си разбрала, че сценария до края на сериала е лийкнат епизод по епизод. Или се правиш, че не знаеш.

# 314
Тя Денерис ако отиде без армията, Церсей само това ще чака. Много ме дразни, че много си вярва и нито за миг не се притесни, нека поне някой дракон и смрази усмивката.

Общи условия

Активация на акаунт