Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 43 684
  • 782
  •   2
Отговори
# 285
  • Вестерос
Четох много добро ревю за Night's King от книгите и легендата и Night King , който е в сериала и е друг персонаж Simple Smile

# 286
  • Варна
МУХАХАХААХАХААХАА! Спрете се, бре!!! Прекалено весели и оригинални почнахте да ми ставате... Grinning Grinning Grinning

Има цяла купчина меме-та кое от кое по-оригинални...
А имаше и един такъв казус: Ако Денерис умре зад Вала и се превърне в зомби, как ще се отърват от нея, нали е Неизгорима. Shocked

Хексе, що да се отървават от нея. Нека си стои зомбирана и да мърда там. За пръв виночерпец ще я цанят в КЧ. Ще налива вино на ония другия рус кукумицин, който ще спечели в крайна сметка с женски хватки и чалъми... по-конкретно казано като си отвори краченцата пред КН.

Честно ще ги призная отвсякъде ако спретнат един такъв анти хепи енд. Ама наистина... и шапка, и перука, и бурка, и шалче ще им сваля. Grinning

# 287
  • Вестерос
Церсей ще умре 100%

# 288
Хм, аз тъкмо почнах наново от първи сезон да гледам за пореден път сериала, та съм точно на момента, дето Церсейката и челядта ѝ изглеждаха тотално обречени - Нед ѝ каза събирайте си партакешите и заминавайте нанякъде, преди да се е върнал Робърт. Ама не. По-натам пак имаше някаква сцена, дето за малко да превземат чертога и се готвеше да го играе Кочо Честименски, ама пак не. Тъй че нищо няма да ме изненада покрай нея - и да умре, и да не умре, всичко е възможно  Simple Smile

Впрочем да допълня - в първи сезон тя е много по-красива, а Джайм е много по-наперен и тия лафове, дето сега си ги разменят - само аз и ти имаме значение в целия свят - идват от него. Въобще къде-къде по-голям злодей си беше, сега стана един... мъж под чехъл Simple Smile

# 289
Джони, oh my sweet summer child, колко си зле отново.
Скрит текст:
Like her father and brothers, she had the right to choose between immortality or mortal life.
In marrying Aragorn II Elessar after the War of the Ring, she became Queen of the Reunited Kingdom of Arnor and Gondor, and like Beren and Lúthien before her, she united Elf and Man in peaceful love and harmony, and became mortal.
In the year 121 of the Fourth Age, after Aragorn's death, Arwen died of a broken heart at Cerin Amroth in Lórien and was buried there one year after the death of Aragorn, to whom she had been wedded for 122 years. She was 2901 years old.

# 290
Друг дракон ще го убие

Може ли да спреш да слагаш спойлери в открит текст?

# 291
  • София
Друг дракон ще го убие

Може ли да спреш да слагаш спойлери в открит текст?

Това май е по-скоро догадка Simple Smile

# 292
  • Вестерос
??? Нещо се обърка. Какви спойлери те гонят? Вече не може и да предполагаме ли, ай сиктир! Rage

# 293
  • Варна
Защо драконите да не умират от огън? Ориста на Валирия не беше ли от огнен характер!?!?
Зомби дракона вече не е дракон, той със сигурност може да умре от огън. Да не забравяме и драконовото стъкло. На мен ли така ми се стори или онази мечка умря от един удар с кинжал?
 А най-сигурния метод е да се убие КнН!:)

# 294
Джора и забоде една кама от обсидиан в главата. Че Хрътаката бая се стъписа Simple Smile

# 295
Ако се водим по приказката на Мартин за Ледения дракон, би трябвало да изчезне/ умре при затопляне на времето. Времето би се затоплило ако падне Вала. Което ме навежда на мисълта - ако Вала не падне, колко далеч могат да стигнат Бродниците? В КЧ си е есен все още. Дали това време би им понесло? А ако Вала падне как и кога ще се сменят сезоните? Май този въпрос е повече за другата тема.

# 296
??? Нещо се обърка. Какви спойлери те гонят? Вече не може и да предполагаме ли, ай сиктир! Rage

Не съм се объркала. Когато постваш информация от лийкнатите файлове, поне я слагай в скрит текст. Вече два пъти го направи само в рамките на една страница.

# 297
Аз не разбирам. Уж ББ били раса дето си съществува, а зомбитата са мъртви. Е след като
Скрит текст:
Визерион е убит е логично да е зомби или  newsm78. Така го пише и из нета, че е зомби

# 298
Аз не разбирам. Уж ББ били раса дето си съществува, а зомбитата са мъртви. Е след като
Скрит текст:
Визерион е убит е логично да е зомби или  newsm78. Така го пише и из нета, че е зомби
Скрит текст:
Беше доста обезкървен, но не е сигурно, че е умрял напълно. Драконите са доста държеливи. За справка Дро отнесе доста копия в различните серии, а все едно бълха го беше ухапала. За Виз - водата беше ледена и ставаше за хибернация. Последиците - хипотермия, изключително намалена нужда от кислород (ако не може да диша под вода), забавени жизнени процеси и съответно забавени фатални увреждания. Отделно и копието беше заледено, а какво е имало отдолу не се знае.
Или казано честно - не ми се ще да е умрЕл.
п.п.
Скрит текст:
Не намирам другаде информация, освен тук,  че Виз ще бъде "убит" отново. Има само за Регал. Та ако има - може ли линк, плс. Става и на лични.

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 18:32 от Аниш

# 299
  • HH

Не съм се объркала. Когато постваш информация от лийкнатите файлове, поне я слагай в скрит текст. Вече два пъти го направи само в рамките на една страница.
Чудя се и във фейсбук ли пада такова мрънкане, ако някой твой приятел постне нещо спойлерно  Tired

Общи условия

Активация на акаунт