Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 43 014
  • 782
  •   1
Отговори
# 405
  • Вестерос
Добре от какъв зор театро на затворена врата в покоите на Аря?

И пак за пустия меч- дръжката от язово върво ли е? Бран чрез тях живите дървета вижда, а не отрязано язово дърво, направено на фигурка и лакирано, за да не се разпада/

# 406
  • срещу двата комина :)))
е, удържах на напъна и най-накрая и аз изгледах  Laughing супер си беше епизода , сега чакам да пуснат новия  Laughing

# 407
В книгите имаше силни варгове. Краля зомби може пък наистина да е Старк, със сили за варгване и да ползва трупове- все пак са безмозъчни и лесно се контролират. Това би обяснило защо като го убият, и те се разпадат.  Но пък във филма варгването изобщо не е застъпено. Тъпотия
Аз искам да знам защо не донесоха малко обсидиан, стояха на планината от dragonglass и не взеха...е така за самозащита...

# 408
и аз мислех много за dragon glass и си мисля че в оръжията има dragon glass иначе би било глупаво начинание. Очевидно това и огън за подходящите оръжия.

# 409
  • София
Добре от какъв зор театро на затворена врата в покоите на Аря?

А де?!  Grinning Няма логика и точно в това е логиката. ДиД искат да има масово 'уау' момент за нищо неподозиращата масова публика (ние дето пишем по форуми сме една малка част от океана от телезрители). Значи така или иначе за мен Кутрето е пътник ако не в последния епизод този сезон, то в първия от осмия сезон. Съсипаха му образа, а и вече няма време за него и игрите му. Оттук-нататък ще падне бясно препускане и ще има яко кланета с Другите.

# 410
Това, че Кибърн е некромант не го прави способен да разговаря с Другите. Те не са мъртви... или немъртви.
Очевидно е голяма каша в главата ти, Кръпчо си е жив, а какво общо имат очите на Рууз Болтън с мъртвите, немъртвите или Другите... Crazy

Честно щом видя коментар от Джон...подминавам го,няма грам ама грам мисъл и логика

# 411
  • София
така че по пътя на цялата логика аз стрелям в тъмното и казвам Кутрето убит от Аря!  Shocked
Колко да е тъмно, нетът е залян от спойлъри.
Аз лично чакам до 2-3 дни да лийкнат финала Twisted Evil

# 412
  • София
Хъх?
Не те разбрах нещо. Аз спойлери не чета. Изключително малко неща знам. Значи без да искам разбрах само за това какво ще стане с Визерион и че ще стане леден дракон и избеснях меко казано. Друго не знам.

# 413
  • София
И пак за пустия меч- дръжката от язово върво ли е? Бран чрез тях живите дървета вижда, а не отрязано язово дърво, направено на фигурка и лакирано, за да не се разпада

Ами сигурно. Имаше очички. Няма логика, ама се вижда. Виж гледай пак. Много ясно го видях, сега не съм сляп и не си кривя душата. Само че не знам дали това е Бран или просто някакъв технически гаф. Никъде ли не се пише в нета за това. Жалко, че няма ток шоу като с Живите мъртви с Крис, защото сигурно щеше да се обърне внимание на това дали е търсен ефект или неволен такъв.

# 414
Мечът на Мормонт е бил в началото от сребро и мечешка глава. След като е постродал от огъня там на Вала го е поправил. Сега е от светъл камък с олово вътре да балансира тежката валериянска стомана. Дръжката има формата на вълк и очите са от гранит. Не е от язово дърво

# 415
И аз го гледах пак, даже два пъти.  Mr. Green Не знаех, че веднага след като го излъчат по НВО, по НВО3 го повтарят (22 ч.) Въпреки нелепиците епизоът е страхотен, а диалозите на "дружинката" ми напълниха душата.

За мечът - гледах, гледах, но и двата пъти ми се вижда, че точно сянката от ръката на Джон прави очите да изглеждат, че се отварят.

# 416
  • Сидни
Аз го гледах поне 14 пъти, така, че да излиза следващия, че сигурно ще го гледам още толкова  Laughing Laughing Laughing
За меча...гледах гледах...мамка му все едно наистина ги отваря тия очи. Не мога да преценя дали е случаЕност или има нещо, някаква идея. От друга страна, защо така ще наблягат на него в тази сцена? Хмм не знам, не знам...има нещо! Thinking

# 417
  • Вестерос
Мечът на Мормонт е бил в началото от сребро и мечешка глава. След като е постродал от огъня там на Вала го е поправил. Сега е от светъл камък с олово вътре да балансира тежката валериянска стомана. Дръжката има формата на вълк и очите са от гранит. Не е от язово дърво
!!!

Демек гранитът отразява първо снега , после ръката на Джон. Хайде стига вече с отваряне на очички на камъни!

# 418
  • Разпиляна във въображението
Изгледах епизода

Не мисля, че се правеше постановка между сестрите. Санса разкри това, което може да прави Аря – да си сменя лицата и наистина колко опасна е станала. Отделно си се върза на номера на Кутрето и изпрати с измислен повод Бриен далеч – единствената, която би разровила нещата около писмото. Дано последната остане и се справи с тази змия.
Джон коленичи и така изгуби Севера /според мен/ и Санса може да е спокойна за „властта си”. Накрая може и да няма разделение така че е все едно.
За езерото – наистина мина доста време – ден-два – но явно зомбитата имат избирателно съзнание. Не се усещат да проверят, че водата е замръзнала, но когато виждат, че камъкът не потъва се усещат, че водата е замръзнала.
Това с веригите и кой е овързал дракона във водата и на нас ни направи впечатление.

# 419
Аз го виждам като капка която капна точно на окото. А акцентираха върху меча, щото ако не беше той, Джон нямаше да може да излезе от водата.

Общи условия

Активация на акаунт