Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 43 623
  • 782
  •   1
Отговори
# 390
  • Вестерос
O да за съжаление един от двамата е пътник, за което аз ще страдам...

Да се развеселим с това, не го бях виждала до сега

# 391
Много як епизод.
Пък всички диалози ми бяха супер смотани, което досега не съм забелязвал да е така. Едновременно аматьорски и супер епизод. Такива събития имаше че за мен е N1 за сезона.

# 392
Скрит текст:
Най-зле ми прозвуча "Дани"-то на Джон... Неестествено, насилено и не на място. Може пък тя да иска да ѝ викат "Риси". Sunglasses

Един плюс е играта на Емилия, много е напреднала с чувствата и изразяването им, голям пън беше в предишните сезони, сега е половин пън. Peace

# 393
  • Вестерос
Риси Grinning Grinning Grinning с наблягане на Р

# 394
Скрит текст:
Най-зле ми прозвуча "Дани"-то на Джон... Неестествено, насилено и не на място. Може пък тя да иска да ѝ викат "Риси". Sunglasses
Скрит текст:
Или Нери. Smiling Imp

Цитат
Скрит текст:
Един плюс е играта на Емилия, много е напреднала с чувствата и изразяването им, голям пън беше в предишните сезони, сега е половин пън. Peace
Скрит текст:
Откакто го игра Сара Конър, наистина е половин пън.

# 395
ДиД съвсем го удариха през просото вече. Сценарият все едно го е писал някой 10 годишен.  Grinning
И все пак
Скрит текст:
зомби-мечката и зомбита-среду-дракони-битката
бяха готини.

Скрит текст:
Силно се надявам Санса и Аря да разиграват Кутрето, защото ги изкарват абсурдно тъпи.

# 396
сигурно сте ги виждали тези места , но на когото му е интересно може да погледне линка , на испански е за съжаление , но така събрано  на едно място не ги бяхвиждала . 4удесни места за ГоТ туризъм Simple Smile
21 места където е сниман GoT

Страхотна подборка - благодаря Hug

# 397
  • София
Готини местенца, впрочем, как не съм познала Дубровник

https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aADbmgL_700b.jpg
 Laughing

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 19:09 от The Catcher in the Rye

# 398
тва със златния медал всички си го помислихме.

# 399
Нали в сериала ГЧ създадоха КнН, а той създава ББ?!?! Какъв 13ЛК, какъв Р'хлор какви 5 лева? Не трябва ли да е по стар от Вала?
Не знаем дали онзи човек, когото ГЧ превърнаха, е КнН. Логично е да се предположи, но никъде не е потвърдено черно на бяло. Иначе, по-назад стана дума, че КнН в сериала най-вероятно е съвсем различен герой с различна биография в сравнение с книжния. Нещо като Триоката врана, който разправяше, че е на хиляда години, т. е.нищо общо с Бриндън Реките.

# 400
  • Вестерос
Ето затова написах онзи коментар. Simple Smile

# 401
Хахахах какви колажи.

За мен за Дани си беше обикновен цикъл, по описанието ѝ.

за мен Дани
Скрит текст:
направи аборт. навсякъде около нея имаше кръв,  твърде много кръв, за обикновен цикъл.ОСвен това никъде не е казано, че Дани не може да ражда, а само че не може да ражда живи деца

Оф Джони, ти колко цикъла си имал, че рече и отсече колко кръв имало и т.н. 😅😂🤣
хахах точно.

Сега видях цитата, ами за мен не е аборт, все едно описва мен всеки месец... де да знам, за мен може би е просто по-обилен, ако не ѝ е идвало редовно преди това.. . Аз явно съм проспала тези детайли Grinning

И аз бях в шок Аря като ослепя, чак не вярвах, че ще се оправи.

На Мийри е проклятие по-скоро , а не предсказание.

Хексе, тъкмо идвах и аз със статията и съм на 100% съгласна с написаното.

За съжаление ГОТ вече не е шоу на изненадите, а просто шоу. Почнаха да ми липсват кървищата и циците от първите сезони.

qrye ХАХАХАХАХА

Николайчо е имал предвид, че Регар и Лиана са женени най-вероятно.

Като толкова ви дразнят книгите, не питайте през няколко страници как , какво било... При положение, че знаем повече, няма как при обсъждане да не месим книгите, за да подкрепим теориите си.

Кой каза голи мъже Grinning

Скрит текст:

Нее не си доуточних, Николайчо е имал предвид края на филма, че съвпада наистина с една фенска теория, но коя...взех да ги чета всичките  Laughing Тази, че Нед Старк е всъщност Джакен ми харесва много

# 402
  • Вестерос
Ами то няма безкрайни теории,все някой е познал. Въпреки че те не са почнали да снимат и откъде знае края ..

# 403
И аз това се зачудих, нали уж строго се пази всичко в тайна, а той вече знае края. Но пък защо го казва в интервю? Иначе теориите аз като взех да ги чета са доста. Но и аз мисля, че Дани я гласят да забременява. Аз мисля, че ДиД са вече уморени, не им се занимава. От 12 години само по Троновете работели и явно леко им е писнало

# 404
  • София
Отново изгледах серията. Е, друго си е на перфектното HD с картина и звук.  bowuu
край на спойлерите!

Пейзажите и мащабите на суровата зима зад Вала наистина бяха уникални. Страхотна операторска работа. Битката с мечката бе наистина впечатляваща, както и тази със зомбитата. Когато гледаш GoT по нищо не изглежда, че това е сериал. Всъщност много малко филми-блокбастъри могат да се похвалят с такива ефекти, мащаби и масовки. Поне в това отношение този сериал вдигна летвата твърде високо и оттук-нататък всички ще се равняват по него.
Лошото е, че сценария не е на същото ниво, но за съжаление както знаем перфектен свят няма.

Значи след второто гледане ми направи впечатление по отношение на възникналия спор, че очичките на меча наистина се 'повдигнаха' като Джон си стовари ръката от дупката в леда. Все едно жив човек да е със затворени очи и изведнъж да ги отвори. Личи си по дяволите. Не знам дали е някакъв номер на камерата, пречупване на светлината или е нарочно търсен момент, честно казано не виждам логика, ама ми направи впечатление. Бран?  newsm78 Grinning
На три пъти наистина се спомена, че Денерис не може да има деца. Значи ще има секс между двамата и тя ще забременее. Това е по всички сериални правила и ДиД няма да избягат от клишето.

Наистина минава време. Нашите стояха на миниятурното скално островче цяла нощ. Олимпийския шампион на 5000 м, Джендри стигна на източен страж преди да падне нощта. Гарванът е летял цяла нощ, а после Денерис потегли през деня. Олимпийския шапион по мятане на диск, Хрътката започна да дразни зомбетата да кажем късния следобяд ( Wink ) и така.
Да оставим това (макар че как гарван ще прелети за една нощ от ИС до ДК).

Най-дразнещите нелепици:
1) Това езеро по всички закони трябваше да си е замръзнало. Трябваше да измислят нещо друго. Да се скрият в някаква клисура/тунел с един вход и да го бранят (примерно). Нелепо е. Значи въпреки, че се вихри люта зима изведнъж ледът се пропука, а после като замръзна отново няма и за едно денонощие видиш ли през него минаха стотици зомбита и удържа. А преди това едвам минаха 10 човека и се пропука. Да бе да. Земите зад вала ги имам за нещо като граница между субполярния и полярния кръг в реалния свят. Всичко трябва да е замръзнало!
2) Защо му трябваше на Джон да се прави на герой и да коли някакви случайно лутащи се зомбита. Заради него убиха Визерион. Всички се бяха качили, само него чакаха, ама нали трябва да се перчи пред жената. Ех, този пусти тестостерон.  Laughing
3) КнН защо не метна копието по лесната мишена пред него, стояща неподвижно (а и ако беше убил Дрогон щеше да е трудно за нашите тепърва да викат другия дракон да пикира и да се прекачват) ами тръгна да цели онзи по-далечния и летящ във въздуха (съответно по-трудна мишена).
4) чичо Бенджен какво искаше да каже с това 'няма време' Спокойно можеше да се качи на коня с Джон и да препуснат заедно. Ама после ДиД щяха се чудят какво да го правят и как да го вместят в сценария.
Тъпо.
5) Потъването на Джон със зомбитата в ледената вода и после чак имаше сили да се отбранява, че и да стигне полужив до стража. Интересно, явно коня знае наизуст маршрута (приемам, че знае). Хайде да кажем, че Р'Хлор го е спасил за втори път (*намигване), а и Джон е детето на Огъня и Леда - спасителя. Не може така нелепо да умре. Майката природа няма да го допусне.
6) ''Дани''?!  ooooh! Охх, ДиД. Оставете всичко друго, но защо ви трябваше това. Изключително нелепо.

Адмирации за:
1. Визията зад вала. Сценографията, операторската работа. Биката с мечката, появата на драконите.
2. Разговорите между суровите мъже в суровата земя баха наистина пипнати. Когато гледаш подобни сцени и въпреки, че знаеш, че е клише винаги ти става хубаво.
3. Всичко между Джон и Денерис в края на епизода се получи, само да не беше това Дани. Наистина изглеждаха като влюбени. Изиграха всичко перфектно.
4. Разговорът между Тирион и Денерис бе също много силен.
5. На 90% съм убеден, че Санса и Аря разиграват театро. Не изглежда така, но тук ни прилагат един добре изпипан трик. Ако само хвърляха прах в очите на Петир Белиш щяхме лесно да се досетим. А сега по начина по който ни го поднасят е все едно лъжат нас и то бих казал успешно. Наистина не мога да повярвам, че двете са толкова глупави, че да се хванат на това. Аря за бога беше в храма при безликите, най-страховитите убийци и на двата континента. Не можа така да я изманипулират. ДиД ще стигнат дъното ако е така, така че просто го изключвам от уравнението. Няма как сезона да не свърши с нечия смърт, така че по пътя на цялата логика аз стрелям в тъмното и казвам Кутрето убит от Аря!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт