Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 43 020
  • 782
  •   1
Отговори
# 330
  • HH
Хахахах какви колажи.

За мен за Дани си беше обикновен цикъл, по описанието ѝ.

за мен Дани
Скрит текст:
направи аборт. навсякъде около нея имаше кръв,  твърде много кръв, за обикновен цикъл.ОСвен това никъде не е казано, че Дани не може да ражда, а само че не може да ражда живи деца

Оф Джони, ти колко цикъла си имал, че рече и отсече колко кръв имало и т.н. 😅😂🤣

# 331
Скрит текст:
След час коремът я заболя толкова лошо, че не можеше да продължи. До края на деня повръщаше зелена слуз. „Ако остана тук, ще умра. Може би вече умирам.......Всяко изхождане беше по-рядко от предишното и миришеше по-лошо. Когато луната изгря, сереше кафява вода. Колкото повече пиеше, толкова повече сереше, но колкото повече сереше, толкова повече ожадняваше и жаждата я караше да пропълзи до потока и да изгълта още вода. Когато най-сетне затвори очи, не знаеше дали ще е достатъчно силна да ги отвори отново...Когато се събуди задъхана, бедрата й бяха лепкави от кръв.

. Някои от стръковете бяха влажни на допир. Пак ли беше валяло? Бързо се надигна, уплашена, че се е оцапала, докато е спала.
В първия миг не разбра какво е....Щом вдигна пръсти към лицето си, усети по тях миризмата на кръв. „Умирам ли?“ Тогава видя бледия лунен сърп, зареян високо над тревата, и се сети, че това е просто лунната й кръв.Но луната все още е полумесец. Как е възможно това? newsm78

Бях Майката на дракони.
„Да — каза тревата. — Но се обърна срещу децата си.“
[/b][/i]

Коремът й беше празен, стъпалата ожулени и изприщени, а спазмите сякаш бяха станали още по-лоши. Вътрешностите й бяха пълни с гърчещи се змии и тези змии хапеха.
Скрит текст:
Уоу, след такова повръщане и диария оставаше коремът и да е пълен. Да си помисли човек, че никога не не те е хващало подобно рядко щастие.

# 332
Оф Джони, ти колко цикъла си имал, че рече и отсече колко кръв имало и т.н. 😅😂🤣

Заради този цитат са размислите:

Скрит текст:
Цитат
Щом наплиска лицето си, видя по бедрата си прясна кръв. Долната й риза се беше зацапала от нея. Гледката на толкова много червено я уплаши. „Лунна кръв, това е само лунната ми кръв“, но не помнеше да е имала някога толкова силно течение.

плюс това, че може би миналият месец май е пропуснала. Оттам теориите.

# 333
  • Сидни
Ами възможно е да е имало аборт. Възможно е да е хванала вирус + цикъл. Може да се е пукнала киста...Как можем да знаем?Мартин е трол голям!

# 334
Бях в абсолютен шок, когато Аря ослепя. И какво стана- нищо. Не вярвах, че ще е окей. А пък ей на, жива и здрава си е. Та вече не вярвам на тия смърти, аборти и прочие драми в стил Малката булка, в края на книгата Simple Smile
Загатва, да, но е просто за драматизъм

# 335
 ОСлепяването на Аря беше предивзикано по "магически" път  -или ако щете - чрез отвара. Нормално беше да го премахнат по сходен начин. В слячай  на Денерис
Скрит текст:
и изтече половината кръв,  не й е вреем за цикъл, болките й се усилват, и има пряк намек, че това се случва, защото се е обърнала срещу децата си, с което е престанала да бъде майка.
. Всичко това се случав на физическо ниво, в него няма нищо неестествено.
Да, не говорим за предсказанието на Мирри, че Денерис,
Скрит текст:
никога няма да роди живо дете

# 336
Скрит текст:
След час коремът я заболя толкова лошо, че не можеше да продължи. До края на деня повръщаше зелена слуз. „Ако остана тук, ще умра. Може би вече умирам.......Всяко изхождане беше по-рядко от предишното и миришеше по-лошо. Когато луната изгря, сереше кафява вода. Колкото повече пиеше, толкова повече сереше, но колкото повече сереше, толкова повече ожадняваше и жаждата я караше да пропълзи до потока и да изгълта още вода. Когато най-сетне затвори очи, не знаеше дали ще е достатъчно силна да ги отвори отново...Когато се събуди задъхана, бедрата й бяха лепкави от кръв.

. Някои от стръковете бяха влажни на допир. Пак ли беше валяло? Бързо се надигна, уплашена, че се е оцапала, докато е спала.
В първия миг не разбра какво е....Щом вдигна пръсти към лицето си, усети по тях миризмата на кръв. „Умирам ли?“ Тогава видя бледия лунен сърп, зареян високо над тревата, и се сети, че това е просто лунната й кръв.Но луната все още е полумесец. Как е възможно това? newsm78

Бях Майката на дракони.
„Да — каза тревата. — Но се обърна срещу децата си.“
[/b][/i]

Коремът й беше празен, стъпалата ожулени и изприщени, а спазмите сякаш бяха станали още по-лоши. Вътрешностите й бяха пълни с гърчещи се змии и тези змии хапеха.
Тъкмо бях почнала да се тръшкам , че и тази изключително описателна част от книгата не е намерила място в сериала и се сетих за 1 еп. от настоящия сезон. Почти са ги докарали работите със сцените в Цитаделата и Сам.
Колажите с КН са тъпи.

# 337
Денерис е болна, обезводнена, горе долу в шок...нормално е да я боли, да има такива мисли и да не й е добре, дори прясната кръв не е нещо невиждано при такива ситуации
Мири я мразеше, успя да я докара до състояние, по-лошо от смъртта- направи мъжът й зеленчук, а детето й уби. Защо да не й каже още няколко злостни думи, за да я тласне към лудост, самоубийство и т.н. Ясно е, че ако е могла, би я осакатила така че да не може да има деца, но може да е станало, може и да не е. Вирусчето и симптомите, дето я хванаха накрая, може да значат нещо, може и нищо да не значат, както стана с Аря. Всичко е възможно, като с Джон...

# 338
Да, не говорим за предсказанието на Мирри, че Денерис,
Скрит текст:
никога няма да роди живо дете
Скрит текст:
Мне, "предсказанието" е, че хал Дрого ще стане същият както преди, а не зеленчук, когато там слънцето изгрее от запад... дрън-дрън... и му роди живо дете - негово дете.

# 339
  • Варна
Едно статия за сериала, която напълно съвпада с моето мнение. Все едно аз съм я писала.Simple Smile

https://www.gamespot.com/articles/game-of-thrones-has-truly-stop … m_source=facebook

# 340
Какъв е тоя превод Джони  Shocked

# 341
  • Русе
Едно статия за сериала, която напълно съвпада с моето мнение. Все едно аз съм я писала.Simple Smile

https://www.gamespot.com/articles/game-of-thrones-has-truly-stop … m_source=facebook
  за съжаление така изглежда.Безмислени решения, неубедително и сиво поведение на култови герои, обаче пък с много страстни погледи. Чак взе да ми липсва Церсей, която поне засега е жива , комбинативна и като никога аргументирана.

# 342
  • Варна
Чакам с нетърпения разсъжденията на Джони за женският цикъл...That should be fun! #Shocked

Кой Джони? Сериалният, книжният или форумният. И внимавайте моля ви какво си пожелавате. Един от трите разновидности се изказа вече по темата...

# 343
Е то книжният едва ли знае нещо по този въпрос Joy

# 344
  • Варна
Е то книжният едва ли знае нещо по този въпрос Joy
LaughingLaughingLaughing И сериалния толкова.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт