Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 43 029
  • 782
  •   1
Отговори
# 315
не виждам никакъв проблем Дани да отиде с един-два дракона, без да е с армията. може да си отлети когато поиска и никой не може да й каже "копче".Ако пък се опитат да я спрат ще последват опустошения.

# 316
  • Русе
  Драконите както се разбра хич не са неуязвими.

# 317
Не са неуязивими, но са трудно убиваеми. И могат да направят доста поразии докато умрат. Като имаш дракон  (а още по-добре два )противната страна ще се въздъра, от безумия. току-що коментирахме, че
Скрит текст:
Визерион на практика не е бил мъртъв, когато го "зомбираха$

ОСвен това досега Дани използавше драконите за битки и се постаив в опаснос,т но те са идеални за бягство- движат се бързо и при това - във  на голяма височина.

# 318
Не само не гледах лийкнатия епизод предварително, ами и вчера не го гледах, и днес едва ли ще имам време Dizzy Face Добре, че ви чета, иначе щях да съм най-неосведомения човек на света Stuck Out Tongue Winking Eye

# 319
Не само не гледах лийкнатия епизод предварително, ами и вчера не го гледах, и днес едва ли ще имам време Dizzy Face Добре, че ви чета, иначе щях да съм най-неосведомения човек на света Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз така Mr. Green
Толкова се точих, пък то хич не ми остана време.
Обаче се надявам довечера да успея да го гледам Simple Smile

# 320
  • Вестерос
НЕ Е лийкнат сценария, това което аз сложих е някакъв уж лийкнат фенфик. Това обсъждаме от 2,3 дни сигурно, как не разбра, че е фалшиво, че и било "спойлер" според тебе... Stop  Голяма драма , голямо чудо, чел-недочел... Видиш ли щом някой си измислил история, сложил я уж като лийкнат сценарий из нета, друг не може да предполага някои неща като него Scream

# 321
  • Сидни
Да бе, верно, я дай тоя лийкнат сценарий за 8ми сезон, че ми стана интересно...амааа вземи се подпиши, че е на 100% истина, че иначе само тролиш!Макси- Танче

А иначе- за мен Визерион си е 10000% умрял и после съживен - т.е. е зомби! Според мен обсидиан би го убил!

Аз нямам търпение Юрон да пукне. Искам гадна смърт за него. Толкова ми е противен този актьор, гледала съм го в няколко датски филма...анти , анти...бляк!Та и тук, за капак ролята е мега противна. В книгата Юрон ми е много интересен!
Церсей като нищо ще доживее до финала на сериала! Искам Джейми да сложи край на мъките й! Според мен ще умрат заедно.
Дайте нещо да надъхаме индийците да пуснат 7ми епизод! Mr. Green

# 322
Освен това в последната глава на Дани в последната книга и се възстанови цикъла...

Скрит текст:
Редовен ѝ е.  Laughing
Цитат
"Опита се да си спомни кога беше кървила последния път. Последното пълнолуние? Предишното? Или преди него? „Не, не може да е било толкова отдавна.“

Но феновете спекулират, че описаното в последната глава е спонтанен аборт, а не цикъл, т.е. вече не е безплодна. Laughing

# 323
  • Сидни
Падам  Joy Joy Joy Joy

# 324
  • Вестерос
Хахахах какви колажи.

За мен за Дани си беше обикновен цикъл, по описанието ѝ.

# 325
  • Варна
Тея всичките пръдльовци да си гледат работата. С рекорда на Ян Железни никой не може да се бори.

# 326
Хахахах какви колажи.

За мен за Дани си беше обикновен цикъл, по описанието ѝ.

за мен Дани
Скрит текст:
направи аборт. навсякъде около нея имаше кръв,  твърде много кръв, за обикновен цикъл.ОСвен това никъде не е казано, че Дани не може да ражда, а само че не може да ражда живи деца

# 327
  • Вестерос
Aз лично не помня с подробности, ако намериш цитат дай да си припомня, само се сещам описанието, че е лепкава.

# 328
  • Сидни
Чакам с нетърпения разсъжденията на Джони за женският цикъл...That should be fun! #Shocked

# 329
Скрит текст:
След час коремът я заболя толкова лошо, че не можеше да продължи. До края на деня повръщаше зелена слуз. „Ако остана тук, ще умра. Може би вече умирам.......Всяко изхождане беше по-рядко от предишното и миришеше по-лошо. Когато луната изгря, сереше кафява вода. Колкото повече пиеше, толкова повече сереше, но колкото повече сереше, толкова повече ожадняваше и жаждата я караше да пропълзи до потока и да изгълта още вода. Когато най-сетне затвори очи, не знаеше дали ще е достатъчно силна да ги отвори отново...Когато се събуди задъхана, бедрата й бяха лепкави от кръв.

. Някои от стръковете бяха влажни на допир. Пак ли беше валяло? Бързо се надигна, уплашена, че се е оцапала, докато е спала.
В първия миг не разбра какво е....Щом вдигна пръсти към лицето си, усети по тях миризмата на кръв. „Умирам ли?“ Тогава видя бледия лунен сърп, зареян високо над тревата, и се сети, че това е просто лунната й кръв.Но луната все още е полумесец. Как е възможно това? newsm78

Бях Майката на дракони.
„Да — каза тревата. — Но се обърна срещу децата си.“
[/b][/i]

Коремът й беше празен, стъпалата ожулени и изприщени, а спазмите сякаш бяха станали още по-лоши. Вътрешностите й бяха пълни с гърчещи се змии и тези змии хапеха.

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 14:14 от Джон Сняг

Общи условия

Активация на акаунт