Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 42 984
  • 782
  •   1
Отговори
# 450
А Бран този сезон е пълна дупка. Кога ще стане достатъчно могъщ? Може би след края на осми сезон.  Joy hahaha Joy

# 451
Хексе, аз не искам да ги изгорят ББ и КнН, тогава историята ще свърши. Просто щеше да е логично и хубаво някой умен човек и/или дракон да ги атакува. Никаква бойна мисъл няма в главата на Денирис в качеството и на ездач и предводител на драконите. И никой от участниците в конкурса Мистър Измръзнали гащи не се сети докато се катери по Дрогон да и каже с друг дракон да хвърли малко огън към генералите. Плоско е.
Иначе не ме убивайте, аз съм доволна от крайния резултат, полезно е да се завърже още историята.
Иначе Визерион не би трябвало да е леден дракон, а зомби дракон... нали умря и КнН го вдигна. ББ са превърнати докато са били живи. Логично е за да е съзнателен леден дракон да го превърне докато е бил жив. Но в света на ДиД нищо не се знае...

# 452

Цялата работа ми прилича на мен като добре планирана атака, тоест както пише в по горния линк. КнН е видял какво ще стане и е подготвил всичко. За това и чакаше и не нападаше.

И как точно е разбрал?! Не се варгва, едва ли е имал шпиони при Дани, единствено може да знае, че някаква групичка хора е тръгнала отвъд Вала. Но за какво и дали и кой ще ги спасява откъде ще знае?

# 453
  • Разпиляна във въображението
Ако зомбито не се беше разпищяло, можеше да се измъкнат убивайки само разузнавателния отряд, ама не се получи тихата работа.

Ако всичко живо умряло зад Вала се съживява, то нямаше ли дракончето само да си изскочи от водата?

# 454
Хексе, аз не искам да ги изгорят ББ и КнН, тогава историята ще свърши. Просто щеше да е логично и хубаво някой умен човек и/или дракон да ги атакува. Никаква бойна мисъл няма в главата на Денирис в качеството и на ездач и предводител на драконите. И никой от участниците в конкурса Мистър Измръзнали гащи не се сети докато се катери по Дрогон да и каже с друг дракон да хвърли малко огън към генералите.
Всъщност, така като гледам, драконите предимно разтопяват леда, за да предотвратят преминаването на още зомбита към живите мръвки в центъра на гьола. Умнички са.

# 455
Той КнН верно уцели Визерион с ледено копие, ама се бяха престарали май - толкова кръв се разхвърча... а ББ дето му подаваше копията беше с male bun, човееек не мога Grinning Сигурно имат ББ коафьор Grinning
А Бенджен защо не се качи на коня, не мога просто Grinning
Преди да гледам епизода видях заглавия, че фeновете го оценявали като по-разтърсващ от Червената сватба. Ами, сорка, не го виждам просто Grinning
Червената сватба, Хардхоум и Битката на копелетата си ми остават до тук най-най...
П.п. Аниш, и два дракона ще стигнат да топят леда, даже и един. Визерион можеше да метне някоя искрица към ББ Simple Smile поне да изиграят опит за спиране на войната...

Забравих и пАлтото на Денерис Grinning Както видях в нета - Елза си търси одеждите Grinning

# 456
Той КнН верно уцели Визерион с ледено копие, ама се бяха престарали май - толкова кръв се разхвърча... а ББ дето му подаваше копията беше с male bun, човееек не мога Grinning Сигурно имат ББ коафьор Grinning
А Бенджен защо не се качи на коня, не мога просто Grinning
Преди да гледам епизода видях заглавия, че фeновете го оценявали като по-разтърсващ от Червената сватба. Ами, сорка, не го виждам просто Grinning
Червената сватба, Хардхоум и Битката на копелетата си ми остават до тук най-най...
П.п. Аниш, и два дракона ще стигнат да топят леда, даже и един. Визерион можеше да метне някоя искрица към ББ Simple Smile поне да изиграят опит за спиране на войната...

Забравих и пАлтото на Денерис Grinning Както видях в нета - Елза си търси одеждите Grinning
Технически погледнато "мисията" беше спасителна, от гледна точка на Денерис и драконите. При такава не се напада и в природата това го знае всяка живинка, която е в състояние да свърже поне два неврона. Wink

# 457
  • Варна
Предлагам Джили да се появи и да разхвърля ББ, нали им е сестра Imp сестрите могат да са страшни, особено като застанат на Ф, от опит ви казвам - питайте брат ми!
Бенджен не се качи на коня, защото кон може да носи 2 души на съвсем кратко разстояние, особено двама възрастни мъже, после грохва. Нямаше да има смисъл коня да се строполи на половин километър оттам и пак да ги нагазят зомбитата.

# 458
  • Варна
Ако всичко живо умряло зад Вала се съживява, то нямаше ли дракончето само да си изскочи от водата?
Именно, още един довод към теорията , че Визерион може да не е зомби, а Друг.

Не е ясно, че не ги лови огън, да огъня се отдръпва като минават, но това са някакви остатъци от огън, дето и без това може да ги прескочиш. На дъха на дракон едвали може да устоят.
Сам не прочете ли, че САМО драконово стъкло и вал. стомана ги убива?
 А иначе, Дани едва ли е имала време да разгледа и да определи, кои са ББ, кои са зомбита, все пак ги вижда за пръв път.
А тук във форума има хора, които вече 6 сезона не могат да направят разлика. Mr. Green

# 459
И как точно е разбрал?! Не се варгва, едва ли е имал шпиони при Дани, единствено може да знае, че някаква групичка хора е тръгнала отвъд Вала. Но за какво и дали и кой ще ги спасява откъде ще знае?

Е той е някакъв вид зеленозрящ и варг като Бран.

# 460
  • Варна
Е той е някакъв вид зеленозрящ и варг като Бран.
Добро предположение, все пак видя Бран и дори го докосна докато беше варгнат.

# 461
Да, мисията беше спасителна, искаха да ги спасят от врага. Тъй като могат да свържат два неврона, може би трябваше да пробват с преговори и дипломация, вместо с атака на врага Grinning защото нали са отишли с три дракона да измъкнат 7 - 8 човека и 1 зомби, които се събират само на Дрогон... хич са нямали идея да атакуват в процеса на спасяване Grinning Все пак си имат принципи - сега спасяваме, няма да размишляваме дали ако не се опитаме да ударим генералите може да си спестим войната и нуждата после да спасяваме цял Вестерос. Grinning
Според мен така както представиха нещата в целия сезон показаха Денерис като изключително слаб стратег, много разсеяна и неопитна и с липсващи качества на лидер. Излиза че за толкова време обиколки и битки не е научила нищо. Знае как да сключи брак с някой изгоден или с врага (харпиите), но не и как да ги победи. И както и преди се коментираше тук - чака друг да и каже какво да прави. Идеално и пасват дотраките Simple Smile
Е, Джендри толкова бързо го пробяга разстоянието, човек остава с впечатление че не е толкова далеч и един кон може да откара Джон и Бенджен без проблем...

# 462
Айде и аз най-после последна изгледала  Joy
Хареса ми, абстрахирах се от всичкото мрънкане тук кое колко било нелогично и беше един страхотен епизод. Никакъв меч не отваря очи, Джендри докато пробяга сякак си мина ден и половина, поне една нощ засякох аз. Освен това не оставам с впечатлението, че са стигнали тоолкова далеч отвъд Вала. Ще го гледам пак, но имаше някакъв изгрев по едно време. Много ми стана тъжно за Визирион, Дрогон също много тъжи като гледам. А кой се изказа, че Дани не била страдала за Визерион? А сцената накрая с Джон където почти се разплака какво беше? Той като и каза, че съжалява. Точно за дракончено говореха. За мен също мисията беше спасителна и не с цел да убива подред. А ББ май точно изчакваха заради драконите
Санса нарочно изпрати Бриен в КЧ. След разговора с Кутрето
Визерион за мен е зомби. Кръв да хвърчи от него не видях, а пепел
Чудя се дали Аря не е клъцнала Кутрето вече и в разговора Санса и Кутрето да е била тя...но пък логика няма  Crazy
Но той ми се стори много странен. Хайде има полза от това  Бриен да замине, но с каква цел Санса я отпрати при положение, че Кутрето и припомни, че ако двете сестри се карат то Бриен ще се намеси сякак. Може би за да не се разчуе
За езерото кога не е било замръзнало? Гледах само веднъж

# 463
Чудя се дали Аря не е клъцнала Кутрето вече и в разговора Санса и Кутрето да е била тя...но пък логика няма  Crazy

Ахахаха, ето това ще е яко. Mr. Green

# 464
  • Русе

С онова ножче, дет го даде на Санса.Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт