Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 42 909
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
Джони, Аря никога не е искала да е истински Безлик. Аря искаше да усвои техниките със сменяне на лицата и да се научи да убива. тя никога не забрави и загърби себе си и миналото.

Искрено се надявам всичко да е постановка, за да метнат Кутрето. Има логика честно казано, защото Санса на няколко пъти даде индикации, че внимава с Кутрето и е тъпо да ходи да му разказва как са се скарали със сестра си. Може в криптите да са скроили някой план. Вярвам че двете биха се справили с него. А с Бриен са резки може би, защото се страхуват, че нейната намеса ще разкрие плановете им.

Дяволче- не бих заложила на това ДД да искат да удовлетворят феновете на книгите. Много яко се дънят и залагат повече на желанията на масата. Изтъркани сценки и сюжетни линии за най- тъпите американски фенове, което няма въображение за нищо друго.

g-style не съм гледал епизода (все още), но си мисля че точно тук е проблем -  в Браавос подготвяха Аря не просто за убиец, но за бъдещ владетел, обаче тя не пожела да се вслуша в уроците. Прекалено много е Старк, а владетелят трябва да се "откъсне от рода". Държането на Аря в много отношения е детинско - другите  Старки малко или много порастнаха. Санса - чрез бой и унижени;, Джон  получи мъдри съветни от Лорд Мормон, Донал Ноя, Корин Полуръката и Манс райдър и чрез получаване на тежка мисия, включваша пробождане; А Бран - чрез осакатяване и напътствия на КГ..

Без да съм гледал епизода, допускам, че ако Санса
Скрит текст:
е отишла при Кутрето, сигурно Д и Д искат да покажат че в отсъствието на Джон тя търси човек на когото да се облегне и като не намира такъв човек в Аря, отива при Кутрето...което е тъпо, защото по -нормално е да се посъветва с Бриен, а не с Кутрето, но Д и Д са ненормалници и опростяват ужасно нещата.
Пак повтарям - не съм гледал - може да греша. По принцип тази инфо не трябва ли да е в спойлери, при положение че премиерата не е минала? Доста свободно някои хора разкриват сюжета  на шести епизод тук. Не, че на мен ми пречи - аз чета всичко, ама някой пак ще писне.

# 91
  • Вестерос
Малко офф, тъй като сме повече народ тука, отколкото в книжната-моля ако някой засече на старо книгите да ми пише, реших да си купя от 1-4, че имам на хартия само 5 и светът Simple Smile

# 92
Исках Нощния крал да седне на ЖТ...
Все пак ако Тирион стане крал ще си замълча

O, човече...
 Точно така трябва да бъде. Всичко друго ще е обида.

# 93
Скрит текст:
хахах чета по чуждите форуми. Наричат Джендри - Светкавицата и олимпийски шампион на дълго разстояние, а КН- шампион по хвърляне на копие Simple Smile. Това е разбира се след шампионите по плуване с тежести Simple Smile

# 94

Скрит текст:
И Санса и Аря ми опротивяха в последната серия. За какво тяхно развитие и поумняване говорим, и двете се оставят на едно отчайващо Кутре, да ги върти там дето най му е кеф. Никоя от двете не се запита от какъв зор точно сега се появи това писмо. На Аря не й хрумна, а още по-непростимо, как на Санса не й светна от къде е писмото. Има един единствен човек в ЗХ който може да го подхвърли, и Санса не се досети? Даже тръгна да чупи пръсти пред него какво щяло да стане ако лордовете разберат за текста. Но пък това накара и двете да изкарат наяве най-грозните мисли една за друга. Жалко!
От случилото се отвъд Вала, всичко някак мога да приема, дори тичането Джендри, все пак не бяха навлезли много навътре, разбирам и, че силата на бродник не може да се сравнява с човешката, няма защо да го гласим за олимпийски шампион, но това езеро дето има една коричка лед отгоре, колкото и да е солено, не знам как са го допуснали. За Бенджен също ме е яд.
За края, и аз мисля, че Джон и Дани ще умрат, но не смятам че ще има железен трон, поне няма да се наследява както е било досега, ще си изберат друг начин за управление. Това е най-голямото желание на Дани, да счупи колелото и да има различен начин за избиране на владетел, намекна се в разговора й с Тирион.

# 95
 абе нека си кажа направо  желанието - Valar morghulis

# 96
  • Варна
От известно време чета и се прокрадва съмнение, че сте гледали нещо в повече... и така е! Отивам да гледам, че изтървах.

# 97
Напомнете ми, моля, защо Денерис не можеше да има деца. Все си мисля, че заради заклинанието на Майги, но сега преглеждам отново първи сезон и няма такова нещо. Онова с "когато слънцето изгрее от запад..." е на въпроса кога хал Дрого ще се върне при Денерис същия. И в книгата е така.

# 98
Мисля, че след като роди изродчето, й казаха, че повече нама да може да има деца.

# 99
[... Петир се е бил с Кутрето заради нея...

Ако е постановка между Аря и Санса, не виждам защо се караха на саме, ако беше щяха да го правят пред Кутрето та да си милси той, че разделя и владее.

Ще видим на какво основание ще заповяда да го убият. Още повече се чудя на какво основание има право да убива друг лорд.

# 100
  • Сидни
 Joy Joy Joy
[... Петир се е бил с Кутрето заради нея...

мисля, че само ти го четеш... Joy Joy Joy Joy

# 101
  • Spain
Извинявам се за тъпия  въпрос ,но 6 серия не трябваше ли в понеделник да я дават....нещо се обърках като че ли гледах 5-та наскоро....може грешката да е моя..извинявам се ако нещо е писано преди , но наистина изписвате толкова много и толкова много скрит текст че е изморително четенето понякога.....

# 102
Изтече вчера

# 103
Гледах!

Скрит текст:
Чудесен епизод, макар че някои неща ме издразниха. Като веригите накрая - от къде се взеха?
 И Джон като се измъкна от водата ми изглеждаше сух. Гарваните, дето летят със скоростта на светлината ... Иначе The Hound ме изкефи, както и Тормунд. Аря се опитва да сплаши Санса, за да й има Санса страха.
 А споре мен Санса изпрати Бриен, за да не я замесва в конфликта, особено след разговора с Кутрето.
 Денерис и Джон накрая много ми харесаха, много силна сцена. Просто най-хубавия епизод в сериала досега. И Тирион много ми хареса ... Особено сцената като аминаваше Денерис, когато се опитваше да я спре. Абе на един дъх го изгледах. Малко кофти качество, така че непременно ще го гледам по телевизията Simple Smile

# 104
  • Варна
По какво съдите, че Санса била човечна, а Аря не? Аз не се сещам за някакъв случай със Санса, докато Аря си съсипа обучението и "кариерата", за да спаси актрисата, която трябваше да убие. Подбираше и след това жертвите, остави жива жената а Фрей. За да спаси момчето на месаря се забърка в конфликта с Джофри. Въобще примери много, а за Санса едно нещо не ми идва на ум...
Санса се застъпи за Донтос, в момент, когато не трябваше да ядосва Джофри.
Аря в крайна сметка не искаше да прави кариера като Белзлика, така че не я е съсипала заради актрисата, но да, тогава прояви човечност.
Защо остави жива жената на Фрей, а изби всички мъже досега нямам обяснение, но не ми се вярва да е от човечност. жената на Фрей може да е невинна , колкото и една част от мъжете Фрей, няма как да знае.
За момчето на месаря не отваряй дума, Аря е причината да го убият, ако не беше нападнала Джофри заради него, месарчето щеше да се размине с порязана буза, а не да бъде разполовен.

Общи условия

Активация на акаунт