Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 43 793
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
  • Вестерос
Ахъм, да. Защото Кутрето така се отказва от плановете си и от претенциите към ЖТ. Разбира, че едно хлапе е Безлика и беж да го няма. "Типично" в негов стил.
То въобще е чудно защо стои там. Режат го отвсякъде. Вероятно разчита да направи нещо за Джон, който от благодарност да му даде ръката на Санса...
Най-вероятно.

Съгласна съм с мнението на Ирена за Санса. Flowers Hibiscus

Кутрето не е скрита лимонка на Церсей, Кутрето работи винаги и само за себе си.Wink

Бракът беше анулиран , да

# 211
За долината е ясно, че знае. Ама знае ли, че се е бил на страната на севера в биткатата на Копелетата. Не съм сигурен.

при всички полжония за толкоз време основните участници са вече ясни на Церсей*. Дори да не са й докладвали личното присъствие на Петир, самият факт, че битката нямаше как да бъде спечелена без рицарите от Долината да се намесят, а се предполага, че той има пълен контрол в Долината, ясно предполага, че нещата са станали с негово съгласие.

Иначе - реално Петир може пак да си се оттегли в Долината, едав ли е дошъл с всичките си хора вероятно има гарнизони, която я пазаят, а Орлово око е непревзаемо, освен за дракони. Спокойно може да изчака края на войната оттам. Защо да се набутва между шамарите на Церсей, Джон и Бродниците.

*изминаха няколко месеца от тази битка - в най-добрия случай. АБсурдно е церсей все още да не знае кои са се били.
-----------
** Бракът беше анулиран, по смисъла на това, че не е бил консумиран.

# 212
За да се ожени Кутрето за Санса, трябва да я върже и насила да я закара до олтара.
Действа си според обстоятелствата.Санса не му даде отговор и го държи в шах.Мисля,че затова Кутрето седи още в Зимен хребет,надявайки се да й влезе под кожата.Не успя да я настрои срещу Джон,но Аря пък поддаде на интрижката му.Освен това мисля,че силно се надява Джон да не се върне жив - много добре знае какво се случва със Старките на юг.

Иначе много по-правдоподобно би било да си е взел очите досега и да се прибере в Долината,както и Санса да контактува с Робин Арин.Рон Ройс мрази Кутрето и тя го знае.Церсей вече не е зад гърба му,досега трябваше Санса да му е видяла сметката с помощта точно на Робин и лорд Ройс.Ама в сериала едно че няма време да вкарват подобно нещо,друго,че са си заплюли Аря като палачът на дом Старк.

# 213
За да се ожени Кутрето за Санса, трябва да я върже и насила да я закара до олтара.
Действа си според обстоятелствата.Санса не му даде отговор и го държи в шах.Мисля,че затова Кутрето седи още в Зимен хребет,надявайки се да й влезе под кожата.Не успя да я настрои срещу Джон,но Аря пък поддаде на интрижката му.Освен това мисля,че силно се надява Джон да не се върне жив - много добре знае какво се случва със Старките на юг.

Иначе много по-правдоподобно би било да си е взел очите досега и да се прибере в Долината,както и Санса да контактува с Робин Арин.Рон Ройс мрази Кутрето и тя го знае.Церсей вече не е зад гърба му,досега трябваше Санса да му е видяла сметката с помощта точно на Робин и лорд Ройс.Ама в сериала едно че няма време да вкарват подобно нещо,друго,че са си заплюли Аря като палачът на дом Старк.

за да се ожени Кутрето за Санса просто трябав да я матира с един ход - "или сватба или оттеглям подкрепата си и отивам с Долината." Санса и сега няма чак толкова много хора, без Кутрето е обречена, освен ако не падне на колене (и каквото там дойде) пред Дани - в случай че Дани оживее, защото то почит всяко второ копие я уцелва. Ако алтеранитавата са Другите или Кутрето, Санса естествено ще избере Кутрето, колкото и да й е противен.
ирена - темата е са сериала Какъв Рон ройс, какъв Роб Арин. Малкия Арин се мерна веднъж, също и Ройс - и толкова. сериала отдавна вече е тотален фенфикшън.

# 214
Е Ройс е с Кутрето в ЗХ даже говори повече от него Simple Smile

# 215
Четирима арестувани в Индия във връзка с публикуването на изтеклия четвърти епизод, чета в новините.

# 216
  • Spain
Четирима аврестувани в Индия във връзка с публикуването на изтеклия четвърти епизод, чета в новините.
😂😂😂😂 аз пък съвсем друго прочетох току що в нашата преса(испания)....всъщност великия гаф е на някои в НВО, след излъчването на 5 серия ,на абонатите им е излязло предложение да си пуснат следващата😂...и които го е направил си е гледал серията.2-3 ютубъри се опитали да излъчат на живо  и веднага им затворили каналите. Друг някакъв излъчват с телефона по инстаграм си и с трима бил отвратителен. Всъщност цял свят сега им се смее на Испанските "хакери" как не успели да направят нищо.Пропуска е станал за НВО Испания и Швеция...трябва да благодарим на шведите😂.
П.с. прощавайте добавям това... грешката е моя , ти говориш за 4 епизод а аз за 6!

# 217
Да за еп.6 и аз това четох, че са си виновни сами HBO. На друго място прочетох дори, че е нарочно за да спрат да ги изнудват хакерите

# 218
 не знам какви са причините, но аз съм страшно доволен.
сега да пуснат и 7-ия епизод предварително.

# 219
Оф, аз пък си живея с илюзията, че в понеделник ще гледам нов епизод

# 220
  • Вестерос
Sweat SmileSweat SmileДа ви кажа новата тъпня за край на сериала.Дани и Джон умират, имат дъщеря,която се отглежда от Тирион и ... wait for it...Мисандей Joy Детето се казва Лиана Таргариен, ражда с ена ДК, Дани умира при раждане. Джон напада КЛ и умира там Scream

Ще се гръмна Grinning

https://pastebin.com/YhdMdDqW

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 21:43 от Tiffany А

# 221
  • Варна
Тези глупости излязоха малко преди началото на 7 сезон. Според мен са напълно фалшиви и много елементарни като идея. Чели сме и по-добри фалшиви спойлери.

# 222
  • София
Явно само аз и Хексе виждаме,че приоритети на Санса са сигурност за семейството й и адекватно носене на отговорност като една Старк.Ако има и друг във форума - моля да ме извини за пропуска.Аз лично в Санса разпознавам и Джон,и Нед,и Роб.И ми харесва това.В Аря разпознавам Рамзи,Джофри и Церсей.Това не ми харесва.[/spoiler]

Аз също смятам така за Санса и съм го писал. На вашето мнение съм.
Но изобщо не съм съгласен за това, което пишете по адрес на Аричка. А пък да я сравнявате с Рамзи, Джофри и Церсей?!  Shocked #Crazy

# 223
  • Вестерос
Аз съм меко казано потресена , ако така свърши сериала!

# 224
  • Варна
Аз съм меко казано потресена , ако така свърши сериала!
Абсурд! Не вярвам в такъв хепиенд.

Общи условия

Активация на акаунт