Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 43 773
  • 782
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Санса е Болтън/Ланистър,(ако се анулира брака  й с Рамзи)
**Аря ако се ожени трябва също да си смени името
Винаги може да се намери начин. Имаше май прецедент с Девата от Долината и лейди Мормон.
Санса е вдовица и ако не управлява Дредфорд, няма да е лейди Болтън.
 Освен това Санса и Аря  биха могли да имат деца без да се оженят или евентуалните им мъже да вземат тяхната фамилия.

# 241
Има ли инфо вече за снимките на последния сезон?

# 242
  • Сидни
Аз като четях спойлерите за 7ми сезон бях ВТФ..това са пълни глупости, не може да е така...а то си е баш така. Тъййй чеее...и така може да стане накрая, с Дани и Джон...нали феновете в САЩ трябва да са доволни, все пак.
Иначе както е ясно, сериалът отдавна вече не е това, което трябваше да бъде. Много плосък, само специални ефекти. Книгата е толкова логична и завъртяна, че на мен ми трябваха поне 3 прочита и четене на доста по форумите, за да загрея накои неща. Приклет да е Мартин...егати мъчителя!

# 243
  • Варна
Има ли инфо вече за снимките на последния сезон?
Ще започнат през октомври в Испания. До седмица каста щял да получи сценария.
Сценаристите са подали официално заявка за снимки в Севиля (Драконов камък) за пролетта на 2018. Според вътрешни източници, 8 сезон ще излезе в края на 2018 г. Потвърдени са 6 епизода, но дължината им ще бъде колкото на пълнометражен филм.

# 244
Е Дани нали не може да има повече деца. Ако 8-ми сезон не е всеки епизод по 80-90 мин. както четох някъде просто съм голямя песимистка. Не виждам за 6 епизода какво ще стане толкова, освен повечето да измрат. За мен както писах Джон и Дани няма да съществуват едновременно.
Може пък слънцето да почне да изгрява от запад

# 245
Хексе, мерси
аз лично не ги виждам тия 90 минутни епизоди, а и то реално няма смисъл от такива, ако имаха толкова материал, можеха просто да направят последните 2 сезона  по 10 епизода....

# 246
Sweat SmileSweat SmileДа ви кажа новата тъпня за край на сериала.Дани и Джон умират, имат дъщеря,която се отглежда от Тирион и ... wait for it...Мисандей Joy Детето се казва Лиана Таргариен, ражда с ена ДК, Дани умира при раждане. Джон напада КЛ и умира там Scream

Ще се гръмна Grinning

https://pastebin.com/YhdMdDqW

Много забавно!  Joy Joy Joy   Такъв край и в латино сериал не могат да измислят.

Това Джон доколко е жив е интересно. Нищо не дават в сериала как му се отразява съживяването, Берик поне обясняваше как се чувства. Единственото, което и двамата повториха е, че отвъд няма нищо, само мрак. 

За мен горчив край ще е ако Старките се изправят един срещу друг. А железен трон няма да има. В последния епизод Тирион подхвърли на Дани, че владетел може да се избира и както го правят в Нощен страж - с избори. Е това е край - всички са мъртви и настъпва демокрация  hahaha Joy
 Дано последния сезон не го изтеглят чак 2019 г., че отиде просто.

Последна редакция: сб, 19 авг 2017, 09:45 от saleni

# 247
Ще има широка коалиция на финала, ще видите

АХАХАХАХАХАХХААХ

# 248
Здравейте! А какво стана с теорията Тирион да е Таргариен?

# 249
  • Варна
Ще има широка коалиция на финала, ще видите

АХАХАХАХАХАХХААХ

Не се сдържах... ИзвинетИиииии... нямаше как да не изкоментирам. Вече знам коя сапунка ще си пускам от тук нататък за лека нощ... Grinning

# 250
  • Варна
Ооооо ... бях заложил на Щирлиц! Sad

# 251
  • Вестерос
Аз като четях спойлерите за 7ми сезон бях ВТФ..това са пълни глупости, не може да е така...а то си е баш така. Тъййй чеее...и така може да стане накрая, с Дани и Джон...нали феновете в САЩ трябва да са доволни, все пак.
Иначе както е ясно, сериалът отдавна вече не е това, което трябваше да бъде. Много плосък, само специални ефекти. Книгата е толкова логична и завъртяна, че на мен ми трябваха поне 3 прочита и четене на доста по форумите, за да загрея накои неща. Приклет да е Мартин...егати мъчителя!
Нали? Нали????? Weary

# 252
  • Вестерос
Е Дани нали не може да има повече деца. Ако 8-ми сезон не е всеки епизод по 80-90 мин. както четох някъде просто съм голямя песимистка. Не виждам за 6 епизода какво ще стане толкова, освен повечето да измрат. За мен както писах Джон и Дани няма да съществуват едновременно.
Може пък слънцето да почне да изгрява от запад
Това за слънцето е да се върне Дрого. Някъде бях чела , че сериозни фенове гледали наново първи сезон и сравнявали с книгата и това , че не може да няма деца не било на 100%

# 253
  • Сидни
Това, че не може да има деца, го е казала неква си вещица/магьосница, която таеше злоба. Може просто да е излъгала! Аз не го взимам на 100%. А и прекалено много се говори за това в сериала, така че , за мен лично, това значи 99% изненадаааа!

# 254
Преразкажете накратко това в линка, че ме мързи да чета толкоз дълго нещо.

Общи условия

Активация на акаунт