Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 42 987
  • 782
  •   1
Отговори
# 360
Сериала го опростяват с всеки епизод става все по кух и плосък. Джони продължава да търси под вола теле и да усложнява с фантастичните си теории.

От друга страна умирам от любопитство да видя срещата на КнН със Церсей. И как аджеба ще води преговори с него.

Иначе Церсей ще се опита да изиграе поне живите, ще ги остави да се бият и ще се пробва със победителя. Само, че ако това не са хората....

Ако победителите са хората, ще плюя кръв от отвращение. много ще се избозави сюжета.
 искам нещо по-хард.
нямам нищо против КнН да седне на трона, пък ако ще и Църсито да стане Кралица-труп. но краят да е малко по-така.....
сещам се за поне две фентъзита в които владетелят става безсмъртен, съпругата му също, както и армията...и на всички им е писнало да живеят вечно, но магията не може да се развали. нещо такова ми се иска като завършек.

# 361
  • Варна
Защо да не е способен да разговаря Кибърн с Другите?  Щом създава субекти като Не-Грегър, значи знае всичко за неживите, един вид той им е "родител".**
Не е нужно непременно да си мъртъв, за да си слуга на Другите, Крастър също беше жив и им помагаше.
Кръпчо в много от виденията му вижда русалки и прочие, с устни "червени като кръв", совен това въобещ не се усмихва и е "студен като мъртвец, с бяла кожа"* когато го намират. Русалките са слуги на Удавения Бог, а всички жреци на Р' хлор  -Мокоро, мелисандра - имат специалон отношение към този бог, твърдейки, че той е демон на Другия.
С Рууз Болтън неколкократно е обсъждано в другия форум, че  цялото му излъчване предполага да е някакъв хибрид между човек и Друг.има много такива теории, вкл. и в различни чужди сайтове, но наистина не ми се търси това което години назад сме говорили.

*по спомените на Кресен.

**Какво прави Кибърн, който създава Не-Грегър, по-различен от Чадата, които създават Другите, да речем?

Джони, Кръпчо е студен, когато го вадят полуудавен от морето, това е нормално.
Теориите за Рууз Болтън не подкрепени с нито един факт.
За Кибърн пак ти повтарям, че не създава нова раса, мислещи същества, а конструира  зомби. Нищо общо няма .

# 362
Джони продължава да търси под вола теле и да усложнява с фантастичните си теории.

Мен ме забавлява, като излязъл от паралелна вселена е, като в тази паралелна вселена участва Орландо Блум като Регар. Flutter

За кухотата съм съгласна, но така е, като Джордж Мартин се мотае...

# 363
  • Варна

нямам нищо против КнН да седне на трона, пък ако ще и Църсито да стане Кралица-труп. но краят да е малко по-така.....
сещам се за поне две фентъзита в които владетелят става безсмъртен, съпругата му също, както и армията...и на всички им е писнало да живеят вечно, но магията не може да се развали. нещо такова ми се иска като завършек.
За мен пък това е бозаво и твърде експлоатирано.
 Със сигурност краят няма да е еднозначен.

# 364
Най-вероятния сценарий е Церсей на трона, след като Джон и Дани и който е останал друг жив  безславно спасяват света от зомбитата...умират и дракони и каквото се сетите по периферията, и остава тя...хората са спасени, но на трона е луда бездетна кралица. След време играта на тронове започва с нови сили, а лудия й слуга конструира нови "магични" зомбита и инструменти.
Мда, а Церсей би била способна да се направи на хитра и да се съюзи с краля на зомбитата, само се чудя той пък защо би се съюзил с нея?!

# 365
Защо да не е способен да разговаря Кибърн с Другите?  Щом създава субекти като Не-Грегър, значи знае всичко за неживите, един вид той им е "родител".**
Не е нужно непременно да си мъртъв, за да си слуга на Другите, Крастър също беше жив и им помагаше.
Кръпчо в много от виденията му вижда русалки и прочие, с устни "червени като кръв", совен това въобещ не се усмихва и е "студен като мъртвец, с бяла кожа"* когато го намират. Русалките са слуги на Удавения Бог, а всички жреци на Р' хлор  -Мокоро, мелисандра - имат специалон отношение към този бог, твърдейки, че той е демон на Другия.
С Рууз Болтън неколкократно е обсъждано в другия форум, че  цялото му излъчване предполага да е някакъв хибрид между човек и Друг.има много такива теории, вкл. и в различни чужди сайтове, но наистина не ми се търси това което години назад сме говорили.

*по спомените на Кресен.

**Какво прави Кибърн, който създава Не-Грегър, по-различен от Чадата, които създават Другите, да речем?

Джони, Кръпчо е студен, когато го вадят полуудавен от морето, това е нормално.
Теориите за Рууз Болтън не подкрепени с нито един факт.
За Кибърн пак ти повтарям, че не създава нова раса, мислещи същества, а конструира  зомби. Нищо общо няма .
хексе, то зомбита има и при Другите.Очевидно процесът е един и същ там и при кибърн. да, не е създал мислещи същества, но на Кибърн не му е трябвало Не-грегър, да мисли, а да си подчинява. Освен това не е съвсем сигурно че Не-грегър въобещ не мисли, щом не напада Церсей или Кибърн, например. Знаич има достатъчно мозък за някои прости команди.
Съвсем възможно е, Кибъран да може да създаде и по-сложен организъм, просто не му е потрябвало. На КнН му трябав да има бродници, защото ме трябва някой да командва армията, на Кибърн му трябавше един-единствен войник.

за Кръпчо - виж моля, те  думите, на коите съм наблегнал-
Скрит текст:
глупакът беше гол, кожата му — бяла, набръчкана и покрита с влажен пясък. Крессен го беше взел за поредния труп, но когато Джоми го награби за глезените, за да го извлече до погребалния фургон, момчето закашля, изплю вода и се надигна. После Джоми се кълнеше, че плътта на момчето била лепкаво студена като на мъртвец.
- обикновено Мартин не използва думите без смисъл.
В сериала Кръпчо е подминат....в книгите той е с доста нажно значение, най-малко пророчествата му са доста интересни. Едно от тях засяга сенките

# 366
А стига с тези книги вече. Пфу ...

# 367
what is happening here.

Другите и ББ са едно и също http://awoiaf.westeros.org/index.php/Others

Кръпчо въобще има ли го в сериала?

# 368
  • Варна
Явно няма смисъл... Sad
Опитвам за последно.
Този цитат, който си извадил е непосредствено след изваждането на Кръпчо от водата. Нормално е някой стоял много време в морето да изглежда така.
И при Другите има зомбита, но те не са в състояние и не са упълномощени да водят преговори дори и с Кибърн. Не могат да взимат собствени решения, както Другите.

# 369
С новата версия ми е трудно да видя в подфорума за сериали или книги съм
Но след 7-8 сезона, да има хора, нечели книгите, ми е....не знам Simple Smile Много странно...Simple Smile В смисъл, отчитам разликите между сериал и книга, но така и така няма много какво да измислим...и ако не може спойлери, не може тъпи картинки и не може нищо за книгите..не се сещам какво да пишем Joy

# 370
 Добре тогава.
Наистина няма смисъл. За кръпчо ще си говорим, като излезят "Ветровете".   аз си държа на мнението, че Кръпчо - индиректно - е слуга на Другия (няма значение откъде е цитата, а думите). Ако не се окаже така и той не е негов слуга  ще ти се извиня пред всички в този форум, посипвкайки си главата с пепел.
за Кибърн имам чувството, че твърде скоро ще разберем от сериала- ако не те тази, то другата година. Иначе си права - зомбитгата не са упълномощени да водят преговори, аз просто приемам че Кибърн е всезнаещ, по отношение на немъртвите, не е показал пълниет си умения, и може да си контактува с КнН. Възможно и да греша,  тук съм по-склонен да приема, че греша (отколкото за Кръпчо). В крайна сметак и за двете ще видим как стоят нещата, така че - спокойно.

# 371
Но след 7-8 сезона, да има хора, нечели книгите, ми е....не знам Simple Smile Много странно...Simple Smile В смисъл, отчитам разликите между сериал и книга, но така и така няма много какво да измислим...и ако не може спойлери, не може тъпи картинки и не може нищо за книгите..не се сещам какво да пишем Joy

подкрепям. разбирам да  беше началната тема за филмите, никой да не бе чувал за "игра на тронове" а то са минали вече близо 7 години откак ги съзадоха по книгите. Абсурдно е, въобще да не се правят сравнения, още повече че първия сезон ужасно много прилича на книгата.

# 372
  • Варна
Кръпчо въобще има ли го в сериала?
Няма го, въпросът е принципен.  Mr. Green
Според Джони Кръпчо е зомби.

В сериала има едно зомби във Вестерос - Планината.
Берик и Джон не ги включвам към тази категория, защото каквото и да се е променило в тях, то не им е попречило на способностите да разсъждават и взимат решения.

Скрит текст:
Явно и да правят секс. Mr. Green

# 373

подкрепям. разбирам да  беше началната тема за филмите, никой да не бе чувал за "игра на тронове" а то са минали вече близо 7 години откак ги съзадоха по книгите. Абсурдно е, въобще да не се правят сравнения, още повече че първия сезон ужасно много прилича на книгата.

Обаче вече сме седми, а нови книги няма от години. Има си книжна тема, наистина прекалявате.

# 374
  • Варна

Обаче вече сме седми, а нови книги няма от години. Има си книжна тема, наистина прекалявате.

И какво толкова е станало? Обсъждаме неща, които е възможно да се случат в сериала правейки аналог с подобни, които са били в книгите. Или да се пусне нова тема? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт