Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 42 976
  • 782
  •   1
Отговори
# 375
Николай- Костър (така ли беше) споделил, че една от многото фенски теории в нета наистина е вярна.
КнН в крайна сметка ЖТ ли иска? ББ вечно ли живеят, тоест безсмъртни ли са? Възможно ли е ЖТ да си е негов от самото начало?

# 376

Обаче вече сме седми, а нови книги няма от години. Има си книжна тема, наистина прекалявате.

И какво толкова е станало? Обсъждаме неща, които е възможно да се случат в сериала правейки аналог с подобни, които са били в книгите. Или да се пусне нова тема? ooooh!

Ами правете аналог, но на базата на нещата, които са в сериала, а не на несъществуващи в него герои, събития и прочие. Не искам да знам какво е било в книгите и после да хленча, че това не било така или онака.

# 377
  • Варна
Николай- Костър (така ли беше) споделил, че една от многото фенски теории в нета наистина е вярна.
КнН в крайна сметка ЖТ ли иска? ББ вечно ли живеят, тоест безсмъртни ли са? Възможно ли е ЖТ да си е негов от самото начало?

Не.
ЖТ е направен от Таргариените. Победили са и са завладели всичките 7 кралства и от пленените мечове са изковали трона. Не вярвам ББ да са безсмъртни , но е възможно да живетя по 200-300 години като ГЧ. Не искат ЖТ, искат смъртта на хората, парадоксът обаче е, че ако хората измрат, ББ няма да могат да се възпроизвеждат.
Николай може би е имал предвид: Р+Л=Дж

Ами правете аналог, но на базата на нещата, които са в сериала, а не на несъществуващи в него герои, събития и прочие. Не искам да знам какво е било в книгите и после да хленча, че това не било така или онака.
Това което твърдиш, няма нищо общо с това за което пишем. Правим теории за евентуалното развитие на сюжета на сериала и не хленчим за нищо.

# 378
Кръпчо на инглиш как е?

# 379
  • Варна
Кръпчо на инглиш как е?
Patchface

# 380

И къде е Кръпчо в сериала?

# 381
т'ва е подхвърляне да не говоря за Кръпчо май. почвам да разгадавам ирония/сарказъм вече Laughing

# 382
  • Варна
И къде е Кръпчо в сериала?
Laughing
Скрит текст:

# 383
Мисля, че кръпчо го няма в сериала, но въпросът е по-скоро какви наистина са зомбитата и какво искат
Заради този въпрос почваме да си ровим мозъците за препратки към книгите, както и към всякакви вампирски и прочие сериали и книги, защото просто няма логика....засега не мога да разбера какво искат, какви са, свързани ли са с другите зомбита и защо си менят способностите...и са супер бавни

# 384
Мисля, че кръпчо го няма в сериала, но въпросът е по-скоро какви наистина са зомбитата и какво искат
Заради този въпрос почваме да си ровим мозъците за препратки към книгите, както и към всякакви вампирски и прочие сериали и книги, защото просто няма логика....засега не мога да разбера какво искат, какви са, свързани ли са с другите зомбита и защо си менят способностите...и са супер бавни

Хибаво, но мислех, че е станало ясно, че вече Д и Д си правят каквото си искат и въобще не е задължително да има общо с книгите, освен края (може би)  newsm78

# 385
Тоя верно е важен. 100%. но всичко в тия книги има важност де.

# 386
  • Варна
Хубаво, но мислех, че е станало ясно, че вече Д и Д си правят каквото си искат и въобще не е задължително да има общо с книгите, освен края (може би)  newsm78

Не е задъжително, но коментарите и теориите са част от удоволствието на сериала.
Донякъде се радвам, че не участват суперсексапилни мъже в главните роли, иначе темата да се превърне в постването на полуголи снимки, както в някои други сериали. Laughing
Не, че имам против, де, но този сериал е различен. Wink

# 387
  • Spain
сигурно сте ги виждали тези места , но на когото му е интересно може да погледне линка , на испански е за съжаление , но така събрано  на едно място не ги бяхвиждала . 4удесни места за ГоТ туризъм Simple Smile
21 места където е сниман GoT
много се впе4атлих от плажа на които слезе Джон когото се срещна с Денерис и по слу4айност или наро4но (в репортажане се говореше за ГоТ) го зърнах по телевизията ..може и да съм се препознала , но този които видях беше в паис Баско , Испания .. това за тези , които като мен се впе4атляват от местата зад актьорите Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 18:16 от Hada Despeinada

# 388
  • Вестерос
Хахахах какви колажи.

За мен за Дани си беше обикновен цикъл, по описанието ѝ.

за мен Дани
Скрит текст:
направи аборт. навсякъде около нея имаше кръв,  твърде много кръв, за обикновен цикъл.ОСвен това никъде не е казано, че Дани не може да ражда, а само че не може да ражда живи деца

Оф Джони, ти колко цикъла си имал, че рече и отсече колко кръв имало и т.н. 😅😂🤣
хахах точно.

Сега видях цитата, ами за мен не е аборт, все едно описва мен всеки месец... де да знам, за мен може би е просто по-обилен, ако не ѝ е идвало редовно преди това.. . Аз явно съм проспала тези детайли Grinning

И аз бях в шок Аря като ослепя, чак не вярвах, че ще се оправи.

На Мийри е проклятие по-скоро , а не предсказание.

Хексе, тъкмо идвах и аз със статията и съм на 100% съгласна с написаното.

За съжаление ГОТ вече не е шоу на изненадите, а просто шоу. Почнаха да ми липсват кървищата и циците от първите сезони.

qrye ХАХАХАХАХА

Николайчо е имал предвид, че Регар и Лиана са женени най-вероятно.

Като толкова ви дразнят книгите, не питайте през няколко страници как , какво било... При положение, че знаем повече, няма как при обсъждане да не месим книгите, за да подкрепим теориите си.

Кой каза голи мъже Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 18:17 от Tiffany А

# 389
Разбрах им логиката на D&D  за тъпотиите в Севера,дето ги започнаха в 5 сезон.Разчистваме Станис и цялата му армия,да не ни се пречка.Тормозим Санса,за да избяга,а Рууз все едно го няма и Рамзи свободно си разиграва коня.Санса се добира до Джон и магически се превръща в силна и борбена жена.Северните лордове са няк'ви шматароци,а тези,които не са,са предатели.Цялата работа е да се опре до Кутрето по линия на Санса.Джон губи битката,но положението е спасено от Санса и нейните връзки с Кутрето.Кутрето пуска някоя друга реплика и уж размътва мозъка на Санса.Лордовете избират Джон за крал и Санса уж е разочарована.Феновете я мразят.
Джон тръгва,на Север става скучно.Аря избива Фрей и решава да се прибере.Ама няма работа в Зимен хребет,защото тя може само да убива.Става безинтересна.
Церсей като любимка на D&D ще живее до последно,а нейният мил брат ще я следва като кученце,защото тя много страда,милата.И какво ще прави Аря-та?Дай да скалъпим една разпра между сестрите.Зрелище да има.  ooooh!

Колкото до Денерис - явно ще забременее.
1.Разговор с Тирион кой щял да я наследи.
2.Джора на Джон - "ще предадеш този меч на децата си."
3.Денерис споделя с Джон,че драконите са единствените деца,които някога ще има.
Всичко е един епизод.
Дали ще успее да износи детето и да го роди живо и здраво,не бих могла да преполагам.
Но продължавам да смятам,че Дани ще умре.

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 01:05 от irena681

Общи условия

Активация на акаунт