Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 42 954
  • 782
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Welcome to the Dark Side!

Скрит текст:

Брадовчеди в червено и синьо!

"Ко ма глеаш ся!"

# 496
сигурно сте казали ама темата е твърде активна и не се смогва. покана за Санса да ходи в КЧ? т'ва к'во беше? санса или джон са имали предвид? въобще wtf is this?

# 497
Не стана ясно дали тая покана е поименна, може просто да е покана до владетеля на ЗХ. Тъпо да викат нея при полжение, че краля си е жив и здрав и ще е там.

Гледях някои коментари, че смърта на Везирион ще позволи на Денерис да има дете.

# 498
Едо интересно видео - как е заснета сцената на езерото. https://www.youtube.com/watch?v=yx9dRL1BCCQ

# 499
Но защо викат и Санса при положение, че Джон като крал на Севера е там? Те не са ли на една съща страна? Джон не представя ли целия Север?

Според мен Церсей няма намерение да се договаря с никого. Просто отлага и иска да види противниците си отблизо. А може и да е намислила някакъв капан.
Според мен никой не я вика Санса, а иска да махне Бриен от двора и да се оправя с Аря.
Да се оправя с Кутрето.
Санса разиграва страхотен театър и показва,че ученикът е надминала учителя си.

# 500
да. т'ва санса си го съчини и настоя бриен да ходи. има връзка и с думите на Кутрето за Бриен и двете сестри.

ама като я пратиш в КЧ какво се очаква от нея като отиде в КЧ?

# 501
Едо интересно видео - как е заснета сцената на езерото. https://www.youtube.com/watch?v=yx9dRL1BCCQ
Бая работа е било. Много ме кефят ББ с тия лампички
Аз пък се чудех от къде ми е познат този връх дето Хрътката го показа на другите, че е от видението му в огъня и сега гледам, че тапета ми на компютъра е с него  Party

# 502
Не стана ясно дали тая покана е поименна, може просто да е покана до владетеля на ЗХ. Тъпо да викат нея при полжение, че краля си е жив и здрав и ще е там.

Гледях някои коментари, че смърта на Везирион ще позволи на Денерис да има дете.

Аз го гледам за втори път. Бриен пита Санса защо да ходи като те викат Санса. Точно до Санса си е адресирано, но сега като гледам Санса голям театър играе. Наумила си е нещо.
Тез зомбита през цялото време явно си мислеха, че езерото е замръзнало и чак като видяха камъка и се усетиха
Тъпо ми беше когато Тормунд и другите с лека ръка приеха смъртта на Джон, все едно нищо не се е случило. Можеше поне една реплика да подхвърлят за него

# 503
  • София
Ами много тъпи неща стават да. От 5 сезон насам е все така. Счупи се силния сценарий, диалозите, играта, съспенса, специфичната атмосфера.
Но пък се компенсира с уникалните ефекти и масовки.
Просто нямат време и дават това, което ще кефи огромната маса от зрители по света. Предпочели са по-малкото зло и го обърнаха на 100% комерсия.
Всичко е заради парите, за това и са само 7 епизода, а после ще са само 6 и край. Значи избирайте какво искате. Яко екшън или смислени диалози и последователност в сюжета с по едно/две избухвания на сезон с 10 епизода.
Но пък от друга страна страхотно решение с това, 8 ия последен сезон да е с дълги епизоди, като на пълнометражен филм. Simple Smile

# 504
  • The point of no return
Колкото до Денерис - явно ще забременее.
1.Разговор с Тирион кой щял да я наследи.
2.Джора на Джон - "ще предадеш този меч на децата си."
3.Денерис споделя с Джон,че драконите са единствените деца,които някога ще има.
Peace
И на мен много силно впечатление ми направиха тези неща, и също мисля, че Денерис и Джон ще имат дете. Мен си ме кефят като двойка. Много добре им се получи сцената на кораба!  Grinning
Стана ми мъчно за Висерион, и аз до последно си мислех, че ще се окаже жив и ще спаси Джон.
Сцената с мечката беше доста добра! Peace А Дрогон как се появи над Джон и избълва огън - велико!  Heart Eyes
Аря много ме дразни, една такава се пъне на Санса и никакъв опит да я разбере. Как може две сестри да не седнат да си поговорят надълго и нашироко, след като не са се виждали от толкова дълго време? newsm78

# 505
Ами много тъпи неща стават да. От 5 сезон насам е все така. Счупи се силния сценарий, диалозите, играта, съспенса, специфичната атмосфера.
Но пък се компенсира с уникалните ефекти и масовки.
Просто нямат време и дават това, което ще кефи огромната маса от зрители по света. Предпочели са по-малкото зло и го обърнаха на 100% комерсия.
Всичко е заради парите, за това и са само 7 епизода, а после ще са само 6 и край. Значи избирайте какво искате. Яко екшън или смислени диалози и последователност в сюжета с по едно/две избухвания на сезон с 10 епизода.
Но пък от друга страна страхотно решение с това, 8 ия последен сезон да е с дълги епизоди, като на пълнометражен филм. Simple Smile
Напълно съгласна. Подкрепям. Аз последните сезони ги наричам преброяване на трупове, надпревара кой от любимите герое ще умре по-зрелищно.
В книгите много харесвам образа на Санса, в сериала донякъде. Единствената сцена от всички епизоди в сериала, която не съм гледала е сватбената и нощ с Рамзи. Толкова бях полудяла от идиотското развитие на сюжета, че реших   
тази подигравка аз няма да я гледам. Извинете за отклонението:blush:
 За поканите май по-интересно е защо Кутрето като лорд- протектор на Долината не е получил или поне не го дадоха?

# 506
  • Разпиляна във въображението
Усъмних се в поканата първо, защото бе прекалено добър повод да отпрати Бриен и второ Церсей все още няма за какво да я кани на преговори, защото доказателството не й е предоставено и все още са си враждуващи страни. Но пък майстер й го достави и може и да е истинско. Един потребител писа, че Аря може да е
Скрит текст:
убила Кутрето и да се представи пред Санса с неговото лице.
Вчера гледах сцената и постоянно си мислих за тази версия  Laughing

Не обичам спойлери и се пазя много от тях. За съжаление сайтовете печелят кликове със заглавията си във фейса и не успях да избягам поне от два  Crossing Arms Не ми харесват и двата  Crossing Arms

# 507
Усъмних се в поканата първо, защото бе прекалено добър повод да отпрати Бриен и второ Церсей все още няма за какво да я кани на преговори, защото доказателството не й е предоставено и все още са си враждуващи страни. Но пък майстер й го достави и може и да е истинско. Един потребител писа, че Аря може да е
Скрит текст:
убила Кутрето и да се представи пред Санса с неговото лице.
Вчера гледах сцената и постоянно си мислих за тази версия  Laughing

Не обичам спойлери и се пазя много от тях. За съжаление сайтовете печелят кликове със заглавията си във фейса и не успях да избягам поне от два  Crossing Arms Не ми харесват и двата  Crossing Arms
В първия епизод на този сезон не получиха ли покана от Церсей да се замъкнат до КЧ и да я признаят за кралица? Аз все си мисля, че става дума за тази покана.

# 508
  • Разпиляна във въображението
То минаха месеци от първи епизод. Един гарван прелетя до Дани за един ден и тя отиде за часове отвъд Вала, че и знаеше точното място на битката, какво остава от КЧ до ЗХ.

# 509
  • Вестерос
Поканата може да е до Лорда на ЗХ, Джон го няма-Санса е. И Бриен като казва, че е за Санса има предвид за лорда, който управлява ЗХ в момента.

Общи условия

Активация на акаунт