Тренировки в домашни условия - 89

• 70 161
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, според вас заслужава ли си инвестицията от 420 лв за закупуване на обувки за канго джъмпс, за да мога да си тренирам у дома! Много се колебая дали да си ги купя? Някой ако има, да сподели дали тренира, къде - навън в дома или в зала....от колко време и каква е ползата в действителност?

# 136
  • 1st floor
Ако имам 420 лв за инвестиция, то със сигурност нямаше да е за такива обувки. Бих вложила средства в тежести, ластици, маратонки и пр. С тях може да се правят много различни упражнения. Еднотипните бързо втръсват. Имам кростренажор, който ползвах доста активно в началото, но от тогава само така си стои. Rolling Eyes

И да се похваля, че вчера се разрових в сайта на Спорт Депо и съвсем случайно налетях на едни дъмбели в промоция. hahaha 10кг за 32лв. Пратих ММ веднага и вече съм горда собственичка на два броя. Вече няма да се чудя с какво да правя ХиЧ. Laughing

Днес явно не ми е ден за трениране, а и вчера вечерта ми падна кръвното, разтреперих се цялата, даже почна да ми се гади. Сутринта бях добре, отидох да тичам, ама резултатите, показани на телефона, бяха много зле - за 30 минути към три км и половина. ooooh! А уж тичах и вода даже се лееше от мен! Mr. Green Последният път отчете за същото време 6,25км. Днес обаче се наложи на няколко пъти след 15-тата минута да ходя бързо по 1-2 обиколки. Абе, явно тялото ми се изтощи и има нужда от почивка. А и МЦ ми дойде.Утре не мисля да тренирам.  Мускулната треска от понеделник също още ме държи, макар и вече да отшумява.

Дези, табличката не я виждам.

Последна редакция: ср, 30 авг 2017, 08:34 от НеПоКоРнА

# 137
Съгласна съм с Непо, за обувки и то за спорт, който дори не знаеш до колко ще ти пасне и дали изобщо има резултат...Запиши се на такъв клас някъде и ходи поне 2-3 месеца и, може би, ще видиш дали е твоето нещо. Но дори и да е, не мисля че си заслужава да се инвестира само в обувки. И все пак всеки си знае най-добре, но първо се увери като посещаваш редовно такива класове.

# 138

Дези, табличката не я виждам.

http://www.graemestewart.com/running-pace-and-speed-conversion-table/

Непо, не се затормозявай с бързина.  Peace Като набереш обем километри, по естестевен начин ще вдигнеш и темпото.

Аз отчитам онзи ден и вчера по 8км. ДНес съм на бокс.

# 139
Леа, много добре прецени. Според мен тези обувки не са за трениране у дома. Една позната си взе и така и не тренира с тях..но то си зависи и от човека. Тя предпочита групови тренировки и може би затова не й влязоха в употреба обувките.

Непо, да са ти честити! 😁

Днес отново започнах ХиЧ, че бях я прекъснала на третат@ седмица. Отчитам Chisel Balance. Една от любимите ми 😊

# 140
  • Пазарджик
Отчета - 6 week six pack -2.

Ще продължа с моето неориентирано трениране БР и 6 week six pack  наведнъж, но без кардиото на БР , не съм на вълна кардио, може би съм уморена знам ли , но мисля да намаля храната и съответно натоварването.

# 141
Ако имам 420 лв за инвестиция, то със сигурност нямаше да е за такива обувки. Бих вложила средства в тежести, ластици, маратонки и пр. С тях може да се правят много различни упражнения. Еднотипните бързо втръсват. Имам кростренажор, който ползвах доста активно в началото, но от тогава само така си стои. Rolling Eyes
Напълно подкрепям мнението на Непо! Wink

Днес явно не ми е ден за трениране, а и вчера вечерта ми падна кръвното, разтреперих се цялата, даже почна да ми се гади.  А и МЦ ми дойде.Утре не мисля да тренирам.  Мускулната треска от понеделник също още ме държи, макар и вече да отшумява.
Непо, към средата на този месец почти припаднах по време на неделна семейна разходка тук. Добре, че бяхме в заведение и хората реагираха адекватно, една германка много ми помогна. Смятам че се дължеше на ниско кръвно.
Бях в първи ден на МЦ , след продължително време недоспиване + деца във ваканция + опити да тренирам редовно... Е, дадох си една седмица почивка от тренировки, за другото няма как да стане Simple Smile
Мисълта ми е, че е добре да направиш малка пауза Hug

Да си дам и отчетите, защото нямах много време да се разпиша.
28.08 29-Minute Full Body Workout At Home - Metabolism Boosting Strength Training With Dumbbells с Кристин
29.08 PK 01 Kettlbell Clinic , 35min.

Тили, респект! Ти не си жена, а чудо! Kissing Heart
Каква организация, планиране и стратегия! Само мога да ти се възхитя и да ти пожелая здраве, спортен дух и успех!

# 142
Привет!

Тили, добре дошла обратно в редиците, страхотен план! С какви тренировки ще започнеш?

Непо, значи като те четох, се припознах в това състояние от вчера. Още на работа ми се доспа, което за мен е много необичайно, като че ли ми падна кръвното. Починах си малко вкъщи, даже хапнах следобедна закуска да се подкрепя (което също за мен е необичайно). И реших да правя долна част от фикса. Знам я наизуст, обаче спирах няколко пъти, чудех се да се отказвам ли, пот се лееше от мен на вентилатор. Е, избутах я някак, но не ми беше ден. Освен това горната част ми е с мускулна треска от горния фикс и едва си държах тежестите. Но пък си действах с 2х10 кг дори и с бавно темпо.

За 420 лв. бих си купила от тия готините тежести, дето се надграждат, въпреки че и те няма да ми стигнат. Но не е това въпросът. Ако канго е тренировката на живота ти, която правиш редовно в групова обстановка и искаш да правиш редовно и вкъщи, тогава бих се замислила.

# 143
Здравейте мили,спортуващи момичета! Ще помоля за вашите мнениея по моята дилема... Тренирам от 4 месеца ( искам да си сваля обиколката на краката). Висока съм 159см. и тежа около 52кг.- обиколката на краката като започнах да тренирам беше 57см.- след 2 месеца я свалих на 54 и сега пак се качи на 55,5см. някъде... Храната ми е винаги закуска 80гр. мюсли с половин кофичка кисело мляко,следобяд 2-3 яйчица(варени или леко запържени с няколко капки зехтин) с шунка или кренвирш,зеленчуци и вечеря салата от зеленчуци с пилешка или свинска пържолка. Сутрин ставам пия едно кафе правя си упражненията ( 30мин. на кростренажора на различни степени, после тези https://www.youtube.com/watch?v=VusCUj61wDA , https://www.youtube.com/watch?v=tYFMslQe-cc и накрая 500 подскока) и това почти всеки ден може би почивах на 3-4 дена един път, диетата ми не е чак толкова стриктна, рядко,но си позволявам малко сладко или тестяно... Някъде греша и не знам къде... Благодаря Ви за отговорите предварително! Успех на всички трениращи!! Hug Hug Hug Hug Simple Smile

# 144
Според мен трябва да промениш храненето малко. Закуската ти е близо 400кал. Аз бих заменила мюслито или намалила грамажа. Аз лично кренвирши не ям или многоо рядко, по-добре ги избягвай. Има доста варианти за замяна. Може би точно това еднообразие от храни е причината. Според мен менюто ти търпи промени.

Аз бях стигнала бедро 50, но сега пак качих на 53см Sad. Доста се олях с храненето и се надявам до месец, два да коригирам нещата.

# 145
besyto, как направи бедро 50см. ако може да споделиш? Хмм малко ми е трудно как да определя какво да ям, аз свалям много трудно... Буквално трябва да умирам от глад,че да свалям... Sad Преди години пиех много лекарства и може би от тях ми е намален драстично метаболизма.. Отдавна не ги пия, но явно това си остана...

# 146
Тили, привет!  Hug

Свети, Би  Hug Hug

Аз без малко да пропусна да се отчета, ръце с Джаки от One_on_one, нещо нямах много сили и основно бях на 3кг си гирички, вече бяха прашасали  Grinning

Спорни ден и тренировки!

# 147
Не чудо, а чудо- чучулято съм.  Mr. Green Тили- чудото. Хахааа. То хубаво имам план, хъс, настроилила съм се... Дано да ме държи достатъчно дълго, като начало поне година. Laughing Защото и аз все си давах почивки, да не се предобря, да не претренирам, да не се преуморя и така близо 10 месеца вече. А не биваше. Както и да е, минало- заминало, важното е поуката да е направена.
Започвам с тренировъчна програма изготвена от Страхил Иванов. Имам и хранителен план, но тъй като целя по- ударни резултати в началото (за да имам стимул най- вече), ще карам на ВМНВ. После ще включа и неговия план, в който В не са толкова минимални, после и този, изготвен ми от нашата прекрасна Jo 💖, после, ако още имам нужда от ментор или пак ще се върна към Румяна, или ще повтарям изброените. Да стигна дотам първо. Crazy  Отсега събирам кураж да посрещна спокойно показанията и цифрите на кантара и метъра в Понеделник. Оммммм...

# 148
Plamichka, според мен besyto може да е постигнала такъв крак, но за теб да не е приложимо с нейните упражнения и режим, защото трябва да гледаш височина, структура на тялото, къде се трупат мазнини...само см не става. И според мен трябва да разнообразиш храната, имах застои и аз преди време и така оправих всичко. Но от друга страна ако 4 месеца тренираш едно и също, както си посочила е повече от нормално да си в плат или да качиш даже малко...адаптирала си се. Това са възможностите на сегашния ти режим...

# 149
Янче, много, много ти благодаря, че ме отрази Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Пуснах си ето това:
https://youtu.be/1919eTCoESo След него тръгна автоматично още едно клипче. Сигурно съм била активна 5 минути общо по двете клипчета, а днес вече имам мускулна треска на корема Joy

Ще видя препоръчаните програни на Руми. Много ти благодаря за насоките и препоръките, за ползването на Фитнес Блендър сайта, за това, че хаотично трениране няма да има полза.

С храната е малко тежко, защото съм голям чревоугодник. Отказах от раз цигарите преди половин година, но с храната ми е много трудно. Но както казва приятелят ми, първо да подхвана някаква програма и да стана що-годе редовна, то след това ще ми се отрази и на храната. Някак си, като влагаш време и усилие да тренираш, почваш да се замисляш и как се храниш.

Отивам да гледам първия пост с програмите на Румяна Hug

Общи условия

Активация на акаунт