Тренировки в домашни условия - 89

• 70 152
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Плуване -40мин Peace

# 91
  • 1st floor
Отчитам БР10 за последен път. От утре подхващам последните тренировки на програмата.

Да се оплача, че вчера пробвах едни дънки и Д-то ми изглеждаше ужасно целулитно в огледалото, да му се не види. До скоро не ме мъчеше този проблем (особено), но след морето кофти храната явно си каза думата. Отивам да си варя яйца! Cry Cry Cry Twisted Evil

DivaOrhideq, аз съм теглила БШ, но не помня от къде. Виж на първа страница за линк, ако не провери в руския сайт.

# 92
НеПоКоРнА, точно в руския го намерих, благодаря Simple Smile

# 93
Моята хотелска стая се оказа супер тясна. Сега се чудя какво точно да тренирам, защото нямам място даже да си разперя ръцете като хората.

# 94
Cristi, веднага ти препоръчвам Christine Curry идеално ми е пасвала върху голямото легло при липса на друго пространство в хотелска стая  Grinning

Би,
голям си сладур  Hug Много ти се радвам на вече ведрите постове от Холандска земя  Grinning, и благородно ти завиждам за къщата  Heart Eyes

На мен започна да ми харесва мързела от два дни насам и все се каня да отразя една Еxtreme на Джаки, която е 30мин и е за цяло тяло, дано се взема в ръце днес и я направя.

Но-фрейм, искам и аз плуване, като ходим на почивка все във водата си кисна, къде тренирам, къде не  Grinning

Непо, трудно ми е да го повярвам това за целулитното д, най-вероятно само ти си го виждаш  Hug

Яденето си го харесвам, пържолки, яйца, вчера като омахах половин бурканче фъстъчено масло, някой се беше похвалил, че в Лидл има лешников тахан, е, нямаше, но имаше фъстъчен, погледнах го скептично и го взех все пак, отде да знам, че чак толкова ще ми хареса Grinning. Свърши ми протеина и оттам прегрешенията с прясното мляко, но пък по малко черен шоколад си позволявам, друго сладко не ми се яде, дори и колечеството храна падна като цяло, поне знам че все полезни неща хапвам.

Спорни тренировки  Hug

# 95
Благодаря, Дива Heart

# 96
Искате ли да си направим фейсбук група на темата -искам да  питам/споделям   някои неща пък не ми се иска да са публични newsm78

Знам,че има някаква съществуваща- ама достъпа е много огранчен-така ,че ако има  10 човека навити свиркайте да направим една тайна група . Peace

# 97
Искате ли да си направим фейсбук група на темата -искам да  питам/споделям   някои неща пък не ми се иска да са публични newsm78

Знам,че има някаква съществуваща- ама достъпа е много огранчен-така ,че ако има  10 човека навити свиркайте да направим една тайна група . Peace
Аз искам, ако ме приемете Simple Smile Обещавам редовно да тренирам Smirk

# 98
  • Сливен

и аз съм "за" - през 2014г. няколко пъти питах за достъпа до онази група, но така и не ми отговориха даже. Доста от хората, които тренираха тогава вече ги няма в тази тема, или поне не се разписват. Така че можем да си спретнем нова група.
Аз приключих БШ, доволна съм, но и аз не знам дали ще я повторя  Embarassed
Мисля следващите 1-2 седмици да тренирам малко по-лежерно, и без това ще имам доста ангажименти покрай децата /сама ще съм с тях и аз не знам за колко време/.
Лека вечер  Hug

# 99
От няколко дена имам смарт гривна, но едва сега я активирах. С пулсомер е и струва само 31 евро.

# 100
  • София
Аз нямам фейсбук.Нека да си споделяме тук момичета.

# 101
  • 1st floor
Отчитам БР11! Е, тук просто капитулирах! Наложи се да модифицирам повторението на едно от упражненията и изцяло в последния кръг правих тройните лицеви от колене. Ми, то ръце не ми останаха направо, не че са невъзможни или сложни.  Crossing Arms А още в първи кръг беше свършено с краката ми! Mr. Green Тая Джил е лу-да!!! Naughty Mr. Green Дано утре мога да се движа и да стигна до БР12. Twisted Evil

!Diva!, де да беше така! Laughing Ама наистина съм се оцелулитила. Embarassed

# 102
Аз съм за фейсбук групата, не само заради по-голямата възможност да затвореност и по-личен контакт, но и заради споделянето на линкове и други подобни...Но и да не се преместим, не ми пречи. Мисля днес да започна БШ, но късно вечерта, че ми е много зает ден. Някакви препоръки преди да стартирам? С колко кг гири сте тренирали вие?

Аз имам едни 2.5. кг и едни 4 кг...

# 103
Aми....не става въпрос за местене,то форума си е форум,тука тече основната комуникация -става въпрос за това,че не искам тук да пускам снимли на задника ми -преди и след или пък сега конкретно искам да питам нещо за замяна на програма пък не ми се иска да е толкова публично хихи  Mr. Green

# 104
И аз съм за групата, макар че не съм от редовно отчитащите се. Но аз обикновено си избирам една програма и си карам по нея само, нямам тези разнообразия като вас- тичане, планински туризъм и пр. Сега даже зарязах БШ, че у нас тече огромен ремонт и няма 1 метър за тренираме. И сега тренирам на другия фронт- масата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт