Тренировки в домашни условия - 89

• 69 814
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Джери, нищо не знам за този фитнес.
Много е далеч от моя район.
Дано си намерила твоя фитнес.

# 631
И аз да се отчета, че присъствието ми в темата се отразява добре на мотивацията ми.
Вчера правих ден три от календара на Руми, озорих се, Благодаря за линка Simple Smile)

# 632
  • 1st floor
За вчера не съм се отчитала - Lower focus и 1418ккал, за днес - Ab Intervals. Утре почивка, силно се надявам да е планинска.  Laughing

Този месец цикълът ме изненада и дойде с една седмица по-рано!   Naughty Винаги с Шон съм така! А вчера се чудех какъв е този глад, дето ме побърка следобед! Освен това сутринта се събудих и с излизащ херпес! От какво, не знам, но сега ще си го влача 10 дена... Cry Cry Cry

# 633
И аз да се отчета, че присъствието ми в темата се отразява добре на мотивацията ми.
Вчера правих ден три от календара на Руми, озорих се, Благодаря за линка Simple Smile)

И аз започнах нейният календар, заедно сме People Dancers. Даже на 2-ри направих първи и втори ден на едно, защото на 1-ви чак късно вечерта успях да се абонирам и не исках да пропускам дни Smiley.

# 634
Непо, и аз съм така с херпесите. Не само, че съм абонирана за тях, ами и ги влача по сто дни  Crazy

Моля Grinning Аз ги правя след Джилиан, като номер три и мен ме озори - не знам дали защото беше като втора тренировка или защото е действително тегава. Прави ми впечатление обаче, че набляга на повторенията, за сметка на прецизността. Какъв е смисълът да направи нещо 100 пъти, като на половината се е задъхала, прави по 5 почивки и не изпълнява правилно newsm78 Отделно, много ме дразни активната бебешка гимнастика отзад. Все едно само в тази стая има място за нея или пък само ние още не сме разбрали за бебето  Rolling Eyes

# 635
Кристи и на мен не ми допада, че много бърза, докато се усетя и тя свършила, а аз не съм разбрала крака на горе или на страни примерно. Но сега си имам леко напрежение в дупето и в ръцете и гърба, което значи, че мускулът е работил.
На Джилиян какво правиш? Аз и нея я харесвам много, имам си свалени няколко тренировки.

# 636
В момента БР, влизам в третия кръг от понеделник.

# 637
Извинявай, но не разбрах, какво е БР? Боди революшън ли?
От къде я свали програмата? Аз имам нещо от 2012 година, но ми се струва, че ми липсват клипове

# 638
Аз приключих БР на Джилиян преди 2 седмици и докато чаках календара на Руми се чудех какво да правя през това време и пробвах  6 Week Six Pack и 30 Day Shred пак на Джилиян. Първата е с две нива, всяко се повтаря три седмици и се набряга на корем, втората са 3 нива по едно на седмица и е за цяло тяло. Та сега и аз малко манджа с грозде правя Simple Smile. Редувам двете на Джилиян през ден и като втора тренировка правя Руми Simple Smile. Харесвам и двете и не мога да се откажа от нито една Stuck Out Tongue. Като почна да издъхвам ще направя разместване Simple Smile

# 639
Извинявай, но не разбрах, какво е БР? Боди революшън ли?
От къде я свали програмата? Аз имам нещо от 2012 година, но ми се струва, че ми липсват клипове
Да, боди революшън. Свалих я от pirate bay.

# 640
  Здравейте спортуващи и упорити момичета!
  Поради ред причини, най-вече мед.интервенции, аман, малко депресивни състояния, взех че първо увеличих В, пооправи ми се настроението и найййй-накрая се наканих и да тренирам. Ох, колко го обичам това усещане след тренировка  Heart Eyes
  Та, за днес Долна част от Кръговата на Джаки. Яденето, доста време изкарах на НВ-ВМХ, но като увеличих В определено се почувствах по-добре. Ами това за сега, до утре! Grinning

# 641
Дива, нека неприятностите да са останали за теб!

Дана, харесва ми засега БР. Не е голямо натоварването в първата седмица, но за сметка на това ползвам по-големи тежести Heart Мисля идната седмица да хвърля едно око  на 80 Day Obsession, но няма да се отклонявам от БР.

Който не иска да сваля БР,  може да я гледа във ВК.

На мен Руми ми поомръзна доста след Фит 30 & Дупемания. Някой ако иска, мога да му ги пратя.

# 642
А обсешънът излезе ли вече? бях чела, че ще го пускат след нова година/когато всички искат да поотслабнат след празниците/. иначе и аз потвърждавам, че съм виждала БР във вконтакте.
от мен днес степмакс с кети фридрих.

# 643
  • София
Body revolution има във vbox7

# 644
Дами, здравейте!

Моля за съдействие - при 30 day shred едно и също ли се прави 10 дни? Това:

http://katapytube.com/channels/flexfitness-flex-fitness/3853/467 … day-shred-level-1

След това отново 10 дни level 2 ?

Общи условия

Активация на акаунт