Тренировки в домашни условия - 89

• 70 267
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Аз се забавлявам здраво и тази седмица. Понеделник в залата, средна трудност програма със собствено тегло, следобяда тенис. Вторник гладиатора сутринта, всеки път си откривам и нови движения там, наблегнах на ръце и гръб, следобеда малко джогинг. Днес табата в залата, 7км бягане на пътеката вкъщи и час и половина тенис.

При мен отслабването става с глад, ама много глад, затова съм се примирила, че ще си остана закръглена за цял живот. Защото след няколко опита на различни диети и режими, почти успях да си съсипя напълно стомаха и метаболизма. Сега просто гледам да е колкото е възможно по-качествена храна и да е в нормални количества, предимно месо, яйца, малко млечни и много салати. По 1-2 банана или зелени ябълки на ден, позволявам си и малко хляб. Рядко се омазвам вече, поне нямам разни изтрещявания, причернявания, спад на енергия, внезапен глад и други подобни екстри. Преди години ползвах MFP за няколко месеца, обаче ми омръзна и спрях Blush Обаче тогава имаше някакви разминавания със синхронизацията с фитбита.

# 616
Grinning Аз много отдавна съм установила, че в моята глава понятието "нормално количество" сериозно се разминава със всякакъв здрав разум и "нормално хранене" - за мен бутилка вино, 100 гр камамбер и 200 гр шам фастък са си "нормално количество" пиене и мезене Grinning (по същата логика 1 огромна купа салата или 2-3 кила диня са предястие/десерт ) Иначе съм царица на чистото ядене, но не и на "нормалните" порции!

Та на мен ми се налага да меря на кантара и да се възхищавам отдалече на хората, дето си знаят мярката Wink

# 617
Е, то и моето нормално е плаващо Laughing

Давам си сметка, че няма как да изкарам 2-3 тренировки на ден на две листа маруля. Днес например сутринта изядох един банан, наобед голяма купа зелева салата, после шепа бадеми. Вечерята беше печено пилешко бутче със шопска салата, филия домашен хляб и чаша бяло вино. И сега пак съм добре, в периода между връщането от дългото бг лято и започване на тренировките бухнах като козунак. Поне тях килца бързо ги разкарах, че и още 2 надолу. Проблемът ми е когато ММ се прибере, тогава готвенето естествено е повече, а то стига да съм около храна, тренировките са по-малко, защото не остава време и успявам да съсипя всеки напредък. Затова и сега се размазвам с кеф.

# 618
Аз няма как съвсем стриктно да следя калориите, тъй като поне 5-6 пъти седмично хапвам навън, което май ми е основният проблем, тъй като обикновено не си поръчвам салата, както би трябвало да правя, а по-калорични неща като паста напр. Когато съм вкъщи, нямам проблеми да си приготвя нещо добре балансирано и не прекалено калорично. явно ще трябва просто да се огранича и при храненията навън.
иначе за днес - интервална тренировка с майк донованик.

# 619
Katebg - ако имаш няколкогодишен опит със Джилиан не бих ти препоръчала да даваш $90 за апп. В никакъв случай не твърдя, че не е направила добър продукт, напротив - и ревютата му го показват, но Джилиян си е описала всички диети по книгите и приложенията към програмите. Аз бих  платила по-скоро за про версията на My Fitness Pal ($50 /год ако не се лъжа) и ако се налага бих си качила клиповете със програмите и + книгите и на телефона. Но дано се включи някой, който наистина го е ползвал в дългосрочен план. Винаги можеш да опиташ фрии за 7 дни.

Правя тренировките на Джилиян ,но не съм запозната с хранителните ѝ планове - никога не съм се хранила по определена диета и не мисля че бих могла !  До сега когато съм решавала да свалям килограми (до 3-4кг. ) просто съм намаляла калорийте. Така че може би My Fitness Pal app-a найстина е по-добрия вариант за мен . Благодаря ти !

# 620
  • 1st floor
Отслабвам с броене на калории. И аз ползвам Фитнес Пал-а и безплатната версия ми върши работа. Внимавам и В да не са повече от 40-50%, а най-често са около 30. Преди се целех в 1350ккал, а гледам, че сега свалям и с малко повече, пу-пу. Mr. Green Вчера имахме гости и правих спагети. Няма как да не хапна, признавам. През деня го карах малко по-икономично, но пак докарах калориите до 1700 и нещо си... Не се тръшкам, трябват си и такива дни! hahaha
За днес - Speed 1.

# 621
Никога презживота си не съм брояла калории, а съм пробвала различни диети. До тук разбрах, че на мен ми действа варианта с хапване на чест интервали с преобладаване на протеини и мазнини, за сметка на В. Храня се 5 пъти наден - 3 основни и 2 малки (в 10ч и ктм 15-16ч.). Хляб, тестени, сладко не ям, както и други пакетирани и газирано. Но плодове обичам и си ги позволявам. Сега, откакто съм бременна, консумирам повечко бобови и плодове, но не ми се отразяват лошо. Явно на всеки организъм различна му е формулата. Аз не бих броила калории за повече от месец...макс 2 и то с голям зор. Обичам да разполагам с времето си, а това за мен е загуба на такова.

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 11:56 от Анонимен

# 622
Орхидея, много разумно заклЮчение. И аз съм броила калории, но бързо го зарязвам, след като се ориентирам.

Най-накрая отчет от списъка на звездичка. Пробвах снощи Live to fail chest & back. Много простичко, силово, никакво потене, точно за навлизане и все пак днес съм с приятна мускулна треска. Добавих и нещо на Линда с ластик за корем и бицепс, колкото да я довърша тази горна част.
Прегледах и Stronger, приятно изглежда, но при него няма никаква екипировка. Сигурно може да се модифицира с тежести, но залагат май на бързото темпо.

Мама Мил, дано ти хареса БР, чудесна програма е и ако не я бях правила толкова често, пак бих се върнала към нея.

# 623
  • София
Здравейте,

След добрите резултат от BR, аз продължавам да се мъча с Body Shred  - вече приключвам 4та седмица. Честно казано ми е доста трудно - движенията са по-завъртяни и преходите за мигновенни - докато взема гиричките и те вече правят упражението от 5 секунди! Да не говорим, че на кг съм си същата, но имам малко увеличение в обиколката на бедрата....дано да не продължи, че точно там уж целя да намалям.

Бързо питане - след Body Shred всеки ден правя 30-45 мин йога. В момента избирам произволно, най-вече от Five Parks Yoga, но ми се иска да захвана нещо систематично и там. Някой да има идеи / да е правил йога програма - търся балансни пози, дълбоко разтягане, без препотяване и подскачане...

Благодаря!

# 624
Аз не съм особен спец по йогата. правя веднъж седмично по-дълга/т.е. около 20 минути/ и всеки ден много кратка 10-минутна програма, която е нещо като видоизменена шивананда. бийчбоди са пуснали 3 week yoga retreat, която в общи линии е доста бавна аштанга за начинаещи, подборка от основната серия. от нея правя 20-минутните и темпът е много приятен/няма бързане/ и има някои пози за баланс/воин № 3/. не знам дали ще ти допадне, наистина е за начинаещи/особено пъвата седмица/, но можеш да пробваш някоя програма. като цяло са между 20 и 30 минути, има и някакви десетминутки, но те са съвсем приспивни.
Аз днес се премерих, реших какво ще отрежа от менюто и ще докладвам дали има ефект след седмица.
п.п. дана, и моие спомени са за спокойни тренировки. единствено метконите бяха по-ударни, и то дългите.

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 17:54 от zvezdi4ka14

# 625
Zvezdichka, споменавам те. Днес вече съм с тотална мускулна треска на ръце и горна част. Live to fail така ми се отрази.
Вчера правих Armforge.

# 626
Сутринта час кросфит в залата, а вечерта се възползвах от прекрасното време и добавих 10К на стадиона. Доволна съм днес, вероятно защото вчера си дадох почивка, днес всичко беше удоволствие и завърши с приятното напрежение в мускулите без да се стига до пълзене по пода в опит да се добера до нас.
Храненето... ами... обрулих портокалите, леко са киселки още, но аз точно така ги обожавам. Не знам колко ометох Blush

# 627
Zvezdichka, споменавам те. Днес вече съм с тотална мускулна треска на ръце и горна част. Live to fail така ми се отрази.
Вчера правих Armforge.
нищо повтаряй си, че strong is the new sexy, както казва днешният ми треньор. аз днес правих тренировка с пудовка от daily burn. малко странно беше да тренирам с хора, които са дали имена на пудовките си и за които разгрявката е нещо като танца на баядерката, но като цяло програмата не беше лоша.

# 628
Тази седмица съм втора смяна и се организирах за фитнес. И четирите тренировки си направих. Днес корем и 20 минути един уред - средно между кростренажор, стълби и ски Smirk
DiDi§,  в Голден джим ходя, до Студентските общежития. Много е модерен. Няма хора. Добри Flushed инструктори.

Сега след смята, а и два изпита имах днес си сипах вино.

Утре, след Задушница, ще проучвам една пътечка тръгваща от края на града и водеща нейде из Рила.

# 629
Джери, нищо не знам за този фитнес.
Много е далеч от моя район.
Дано си намерила твоя фитнес.

Общи условия

Активация на акаунт