Тренировки в домашни условия - 89

• 70 270
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Аз пак отдавна не се отчитах, но бях болничен. Както и да е оправих се.
Още съм болничен и за това мога да ходя на фитнес.Вчера гръб и бицепси, днес ще е най-тежката - крака.
Трудно ми е, като съм на смени с фитнеса, сутрин не си си отспал, вечер ти се спи.
Ще се организирам аз Rolling Eyes

# 601
От днес Румяна има нов календар, за тези, които я харесват или искат да пробват.

# 602
От днес Румяна има нов календар, за тези, които я харесват или искат да пробват.

Благодаря за информацията
https://fitnesinstruktor.com/abonirane-za-kalendara/

това е, нали?

# 603
Карам си по план -днес Total Body Hammer. Много ми тежат тези пусти кг, но имам страшен апетит, който не мога да контролирам.

Честит празник!

# 604
https://fitnesinstruktor.com/abonirane-za-kalendara/?utm_source= … nesinstruktor+%28Отслабване+с+Диета+и+Упражнения%29

Дано да е това, че го вадих от мейла ми, а през телефона, докато бутам количката, е боза пълна Joy

# 605
Ами аз уж се абонирах, но освен линк за потвърждение друго не получих- не мога да видя календара...

Отчитам това https://www.youtube.com/watch?v=PSBGp79toaQ, но не съм доволна. Тренирала съм кикбокс и техниката му е плачевна просто, няма нищо общо с кикбокса... ще търся други клипчета на други инструктури.

# 606
Някой има ли впечатления за София от водна гимнастика или нещо подобно?
Дух, виж на страницата на Мария Шпицер.

# 607
Гледах ги, видях къде имам удобно, ще се обадя да попитам и планирам да ида да видя какво и как е Simple Smile
Благодаря Simple Smile))

# 608
Дух, права си, че е с лоша техника. и на мен ми е правило впечатление, при условие че дори не съм ходила на тренировки във фитнеса, занимавала съм се само от програми. И с пудовката е така при някои упражнения.
Въпрос за тези, които следят калориите: има ли специална диета, от която да сте доволни, или просто ограничавате приема на храна като цяло. и аз искам да сваля малко и се чудя какво да огранича.

# 609
Здравейте момичета ,нова съм в темата но иначе тренирам редовно в дом. условия ,предимно с Jillian Michaels -от години правя тренировките ѝ  .Та исках да попитам дали някоя от вас е пробвала нейния app. - има различни диети (вкл. веган, вегетариански ,ПАЛЕО ) с посочени калории ,както и тренировки , цената за 1г. е $90  (около 150лв. ).Бих сложила линк ,но да не изглежда като реклама -само питам за мнение ,ако някоя от вас го е пробвала -аз не съм  ,но ми изглежда много добър и удобен за ползване .

# 610
Ето за това говоря https://play.google.com/store/apps/details?id=com.emdigital.jill … aels&hl=en_GB
(ако се сметне за реклама ,да се изтрие )

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 14:02 от katebg

# 611
Katebg - ако имаш няколкогодишен опит със Джилиан не бих ти препоръчала да даваш $90 за апп. В никакъв случай не твърдя, че не е направила добър продукт, напротив - и ревютата му го показват, но Джилиян си е описала всички диети по книгите и приложенията към програмите. Аз бих  платила по-скоро за про версията на My Fitness Pal ($50 /год ако не се лъжа) и ако се налага бих си качила клиповете със програмите и + книгите и на телефона. Но дано се включи някой, който наистина го е ползвал в дългосрочен план. Винаги можеш да опиташ фрии за 7 дни.

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 15:34 от Agent Provocateur

# 612
Въпрос за тези, които следят калориите: има ли специална диета, от която да сте доволни, или просто ограничавате приема на храна като цяло. и аз искам да сваля малко и се чудя какво да огранича.

Моят подход, когато искам да поизчистя малко мас е следния - всичко по-долу се чете с с разбирането, че без калориен дефицит нищо не става. За себе си гоня кал.дефицит от -20% oт Total Daily Energy Expenditure.
(Calculate your TDEE here)

1. УВЕЛИЧАВАМ белтъците драматично, докато ги докарам до 30+% от дневните калории.
2. Намалявам ПРОСТИТЕ захари драматично (вкл. привидно супер полезни като плодове, мед, сушени плодове) до мин.
3. Модифицирам  добавените мазнините до 2 вида - зехтин и авокадо.
4. Сложните въглехидрати никога не ги елиминирам (аз съм от хората, които не могат да функционират адекватно без въглехидрат, еле пък да направят прилична тренировка. Но все пак ги подбирам внимателно, като гледам в рамките на 1 ден да имам 1 продукт от групата (разнообразието повишава апетита!) Но не се втелясвам, ако нямам сладки картофи и съм яла (О, ерес!) прост картоф, стига да е в адекватното количество и да е варен/печен. Пържен не се брои за картоф Simple Smile

Не по малко важен от "какво" е и въпросът "как". Има 2 начина (ИМХО) - лесен и труден:

1. Лесен начин - намирате си "диета" от съвременните фитнес диети, разработена от профи, калкулирана за определени калорийни нива, разчетена да бъде спазвана в съпровод с конкретните тренировки (Шон, Джилиян, етц.) и без много мисъл си я спазвате макс. точно. И си правите и тренировките. Неудобството е наличието на социален живот, но при едно чийт хранене/седмица за соц. живот се оцелява.

2. Труден. Инсталирате си My Fitness Pal, забърсвате си кантарчето от прахта, изкопавате си всички мерни лъжички и чашки от килера и почвате да  МЕРИТЕ И ВЪВЕЖДАТЕ ВСЯКА ТРОХА в апликацията ПРЕДИ ДА СИ Я СЛОЖИТЕ В УСТАТА. МФП е великолепен туул, във всеки един момент виждате разбивки на това какво сте яли като калории и като проценти от дневната норма, която сами сте си задали (или апк ви е калкулирала, ако това предпочитате). И разбира се, това ви дава възможността да си балансирате б:в:м във всеки момент и да избирате различни храни, които пасват на макротата.
Неудобството е, че е доста трудоемко, но се свиква учудващо бързо. Също така апликацията пази и цели рецепти, та след като въведете веднъж сутрешна закуска (1 яйце, 4 белтъка, 40 гр. спанак, 30 гр. шунка), няма нужда да го правите всеки път, етц. Интеграцията на МФП със педометърчето ви, датчика ви за пулс и прочие фитнес джаджи и тракъри е учудващо добра и инфото от тренировките ви се подава към МФП автоматчино. Неудобството е, че съпругът ви почва да ви ревнува от телефона ви.

Та така...

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 16:29 от Agent Provocateur

# 613
За днес БР Cardio 1. Стори ми се прекалено кратко и не ме натовари достатъчно. Следващия път може да пробвам Cardio 2. Добавих 15 минути Abs от P90X.

За диетите - аз винаги съм в лутане. Пробвала съм какво ли не и в крайна сметка винаги установявам, че единственото, което работи при мен, е следене на калорийния прием. Не мога да се лишавам в дългосрочен план от храни, които обичам.  Преди време си бях поръчала режим от Румяна Илиева и не бях очарована. Да, по мой вкус беше направен, но беше прекалено еднообразен и макротата бяха в някакви непонятни съотношения. 21 Day  Fix има хубава концепция за хранене, но не съм я пробвала.  И аз съм любител на My Fitness Pal - позлвам безплатната версия и гледам да следя пропорциите на белтъчини, въглехидрати и мазнини. Чийт яденета с хубава храна ги считам за "зареждане."

# 614
Зависи колко килограма имаш да сваляш. Моят личен опит е дълъг и все още го трупам.
Свалих 40 кг с 90 дневната диета за 2 години (с почивките)
Свалих още 10 с повече тренировки, лунна диета, детоксикация и плодови дни. Тренирах често кикбокс.
В последствие качих 10 кг - с приятелят ми катерихме планини, много километри на ден, което ме заблуди, че мога да си хапвам повече ( нали уж съм изхабила много калории). Ритъмът на живота ми се промени, покрай връзката ми, лека полека спрях да ходя вечер на тренировки, уморих се да следя храната, на гости на родителите на приятеля ми си хапвах повече и... Качих много.
Започна лутане от режим към режим, следене на калории, ползване на my firnesa pal, записах се на предизвикателство при Лазар Радков. Свалих мерки доста, но после си върнах всичко, бях пълен вегетарианец, ядях само риба, два месеца на риба ... Издържах, но не беше моето хранене и респективно не успях да се храня така и качих отново.
Сега установих, че при мен работи: малко храна, лека храна с дълги периоди на не ядене. Фастинг ми се отразява добре. През деня повече салати, плодове и така. Освен това лунната диета опитвам също да спазвам. При мен определено по малко, на често и повече протеини не ми се отразява добре.

Общи условия

Активация на акаунт